Cancer renal- va rog,ajutati-ma!

Cancer renal- va rog,ajutati-ma! | Autor: Idaira

Link direct la acest mesaj

Tatalui meu i-au diagnosticat cancer renal cu metastaze pulmonare..ieri i-au facut biopsia iar rezultatul il vom avea peste 2 saptamini asa ca atunci i se va stabili si tratamentul. Stiu ca pacientii cu cancer trebuie sa treaca printr-o comisie ca sa poata benefia apoi de tratament gratuit.Stiti cit dureaza ca sa-i aprobe dosarul?
Din cite m-am interesat si pt ce i-a gasit lui, Sutent ar fi citostaticul care i-ar imbunatati vizibil calitatea vietii,nu e asa toxic ca Interferonul si chiar ar stopa boala in faza ei actuala.
Problema e ca costa 4000€ 30 de pastile iar pina intirzie aprobarea dosarului noi ce facem???!!!!
va rog, orice informatie,un sfat,experienta m-ar ajuta...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Idaira, nu te pot sfatui cu nimic, vroiam sa-ti spun doar ca imi pare tare tare rau. Multa putere!!

Mami de fetita si de baietel

participam la "Clipe de vara"

ess-1.jpg si ess-2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Essea,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

multa putere iti doresc.
noi intr-o situatie asemanatoare, a mers soacra la o comisie undeva la ministerul sanatatii (banuiesc ca e cea care aproba dosarele) si cu "ajutorul" cuiva din interior a rezolvat pe loc. adica a primit aprobarea tratamentului cu citostatice.
din pacate pentru tata socru a fost mult prea tarziu. doar 5 zile a primit tratament, apoi....
medicul insa ne-a spus inainte de asta ca si cu citostatice si fara, nu mai dureaza mult. noi am cerut sa fie foarte sincer si sa nu ne amageasca.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput