Fluturasi de martie-aprilie 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

alina.n am facut impachetari cu portocala, vacuum si masaj si intr-o luna jumate eram ca noua! chiar s-a vazut rezultatul, atata tot ca era cam obositor, tb sa merg de 3 ori pe saptamana...

simo foarte frumoasa sugestia, o sa am ce propune sotului in seara asta

miki, imi pare rau ca si tu esti in situatia mea...pentru fetita mi se par atatea nume frumoase...sofia, elena, valentina, natalia, mariuca...intr-o perioada eram absolut indragostita de valentina, nici nu e comun, mi se pare ft frumos si elegant...si eu am baietel ooooof

s 17, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

gata stiu ma duc sa fac : deci ii pun pe foaie de staniol si ii voi papa cu ceva fripura si ardei murat cu varza am plecat pa!!!

mami de Naty (10.04.2009) si 24+ cuAlex

alina, pai mai bine pui tot cartoful intreg in staniol si cand e gata, il desfaci si pui unt in mijloc..mmm, ce bunatate

mami de Vlad 09.04.2009 si s22 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

gata stiu ma duc sa fac : deci ii pun pe foaie de staniol si ii voi papa cu ceva fripura si ardei murat cu varza am plecat pa!!!

alina, pai mai bine pui tot cartoful intreg in staniol si cand e gata, il desfaci si pui unt in mijloc..mmm, ce bunatate

apropo de papa, eu am consultat iar blogul amei..si am dat peste o reteta tot cu cartof si varza..http://amainbucatarie.blogspot.com/2010/10/placinte-irlandeze-boxty-cu-varza.html..mie imi suna bine, cred ca o sa incerc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

am revenit,cartofii sunt la cuptor cu ulei de masline ,restul e gata

miki si varianta cu cartofi intregi e buna dar am zis sa o incerc si pe asta mai ales am nu am mai facut de mult cartofi prajiti

Mergi la inceput

a am vazut acum si reteta amei suna bine acea compozitie de foi de clatite si cred ca se poate umple si cu branza proaspata cu marar sau orice ala combinatie

eu nu am insa robot sa mixez cartofii am doar un blender de mana pe care l-am folosit la bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ama burtica, e f frumoasa!

Yasmi nici eu nu am facut astfel de cartofi, dar la acest sf de sapt voi incerca, sa vedem ce iese!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 22+ Rares Andrei

Mergi la inceput

scrish ai facut toate 3 procedurile de 3 ori pe sapt?
timp de 1 luna jumate zici hmm asta implica ceva costuri dar cred ca se merita chiar ma intereseaza mai multe detalii cost,locatie vreau dupa ce nasc la 3 luni sa fac si eu pt ca va fi ultimul bb si trebuie sa fac ceva si cu celulita asta

Mergi la inceput

a apropo de celulita stiu ca am citit la un mom dat ca ajuta foarte mult masajul inainte de dus cu zat de cafeaa+sare grunjoasaa+ ceai negru combinatia aceasta se foloseste pt un masaj de 5 min inainte de baie si apoi te speli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

vai fetelor nu mai pot de bucurie! de doua saptamani stau singura cuc ca imi era barbatul plecat la un training in germania. si trebuia sa se intoarca duminica asta.
si m-a sunat acum ca au si plecat spre casa si ajunge in noaptea asta sunt asa de bucuroasa! :)

Alina am vazut ca si voi o Natalia aveti
Ptr aluatul de cartofi si eu blender ala de mana am folosit ptr ca nu murdaresc ditamai robotul ptr 3 cartofi :))

Eu am fost si sunt mare fan cartofi sarcina asta. A fost singurul ingredient pe care l-am putut manca mereu fara sa imi fie rau. Modul meu favorit de a-i face este asa http://amainbucatarie.blogspot.com/2010/06/friptura-la-cuptor-cu-cartofi-aromati.html :) de carne nu ma atingeam in general, doar cartofii ii papam ;)

Andreea - multumesc mult

si apropo de nume ca tot au fost azi discutii - noi am ales numele si la fata si la baiat dinainte. dar la baiat eu am vrut Andrei si nu a vrut taticul in ruptul capului :)) am ajuns la o solutie de compromis, dar acum tinem numele de baietel ptr al doilea bebe :))

17+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

happy, multumesc pt raspuns. si eu pun o lingura de ulei peste ei, ii amestec bine si cu condimente si cu boia si apoi ii pun peste foaia de copt. asa ii faci si tu??? cat ii ti la cuptor 20-30 min??? mie imi este putin frica sa nu se usuce sau sa ramana unii cruzi.

ama, mama mea face reteta ta, in toate variantele posibile......ies superrr de fiecare data!!

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput