Fluturasi de martie-aprilie 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Merci muuult fetele pentru felicitari !!!

bb_iasmi Julius, J pronuntat ca I

Chiar daca ne place Julius foarte tare, ne rezervam cele 4 luni ramase pentru alte cercetari si idei. Eu cred ca la numele asta vom ramane, pe nume nu-i vom zice decat dupa ce se nashte.

Dino 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Dragele mele...Roxy_S si BB_yasmi...eu nu zic ca am avut o silueta de invidiat...eu ziceam ca dupa nastere ..este problema..
Nu conteaza aspectul, kg, si nu vreau sa redeschid subiecte controversate pe aici...doar remarcam o mamica care dupa o nastere are o silueta super..Asa as vrea si eu..Dar in primul rand conteaza sa fie bebe sanatos..ca l-a cat ni l-am dorit noi..el este centrul universului acum...

14+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

hop si eu

ally felicitari pt examen
ma pun pe citit

mami de Naty (10.04.2009) si 24+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetele deci tocmai am vb la tel cu verisoara mea.....a venit de la control si are dilatatie de 2 cm..... oare cate zile mai duce sarcina daca dilatatia a inceput??
si am intrebat-o iarasi daca s au hotarat la nume.....si a spus ca au ramas sa aleaga intre 2 : eduard si raul

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi eu am carnet din 2003 deja sunt veche in ale condusului dar in ultima vreme nu am mai condus ca nu mai am chef

S-a intamplat minunea mult asteptata22+

Mergi la inceput

yasmi da cate sapt are verisoara ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi eu nu stiu ce sa zic cu dilatatia. dar cred ca poate sa nasca fie repede fie sa mai dureze. ca pana la dilatatie 10 mai este. poate sa se dilate azi sau poate sa mai dureze cateva zile. chiar nu stiu. poate stiu fetele mai experimentate.

S-a intamplat minunea mult asteptata22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

Neata burtici,

vin si eu cu noutati. Ieri am facut morfofetala. Bebe se dezvolta perfect. Cantareshte cam 500 gr si are intre 25-27cm. E un scump de nu-mi puteam rupe ochii!! Si....e baietel 100%!

Nu am prea reuhsit sa citesc din urma. Mai dau pe aici cand am timp...Sunt toata ziua la facultate shi seara de cele mai multe ori nici nu ma apropii de computer.

Va pup

Dino [gravi ] 22+

Ce frumos ,felicitari pentru baietel

Mergi la inceput

alina.n, are 37 sapt si azi bb avea 4 kg la eco, plus/minus marja de eroare.

roxy, una era examenul de conducere in 2003 si alta e acum.... au niste pretentii uriase.....si al meu sot l a luat mai demult si cand ii povesteam ce pretentii au astia la oras se minuna....traseul este examenul cel mai greu acum.

Mergi la inceput

roxy aia ma gandeam si eu...maxim cateva zile. mie mi-au provocat nasterea cand aveam dilatatia de 2-3 deci nu stiu cat as mai fi rezistat....

Mergi la inceput