Fluturasi de martie-aprilie 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor eu merg sa fac baita si in pat cu mine la desene

S-a intamplat minunea mult asteptata22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

simonacip e greu sa ne dam cu parerea de la distanta si mai ales din foto Scriem si noi cum ne simtim, ...si totusi, ne incurajam una pe cealalta ca si cum ne-am vazut cu o zi inainte.
Indiferent de situatie...astea suntem: cu kg, fara kg, cu buricul scos, fara buric, etc.... Important este sa ne vedem cu bb in brate!!!
Na ca acum scriind, ma incurajez
Tu esti faina rau, dupa 2 bb arati super, (din foto ce vad fireste)Multumesc pentru incurajari!

roxy da, corect!La morfo trebe sa merg musai la 22 s, asa ca nu are rost sa fac eco la 20 si apoi morfo. Va fi asteptarea mai lunga... dar una meritata!
antaguess noi nu avem interdictie, dar nici nu ne "omorim", ne iubim bebelina mai mult decit "pe noi" acum..in aceasta perioada, si ma bucur ca vine acest lucru din partea amindurora... Depinde de fiecare, de trairile fiecaruia... fireste, nu este nimeni de condamnat. Unii medici chiar recomanda mai ales in trim II, asa ca... cu medicul ai vb?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

[Happy, ma bucur ca scrii mai des, sa stii ca si eu am scapat doar de vreo 8 kg...si Matei al meu doar el a avut 4.200... AM ramas cu 10 kg...taaare greeeeele

Simona, mami de baieti David, Matei si 21+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Simo, cand am zis ca 6k, din astea se scad si 3.470kg ale lui Andrei.
Nu mai spun stresul si suferinta de dupa. Nici astea nu au topit kg.

Mamica fluturasului Andrei si 23+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

[Happy, ma bucur ca scrii mai des, sa stii ca si eu am scapat doar de vreo 8 kg...si Matei al meu doar el a avut 4.200... AM ramas cu 10 kg...taaare greeeeele

Simo, cand am zis ca 6k, din astea se scad si 3.470kg ale lui Andrei.
Nu mai spun stresul si suferinta de dupa. Nici astea nu au topit kg.

Mamica fluturasului Andrei si 23+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Maricel bb si la tine..Ai avut probleme dupa nastere?? De ce ai suferit??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Catank, daaa,asa e, la final cind il tii in brate nu te mai intereseaza cit esti de deformata pentru ca bucuria pe care ti-o aduce un copil merita orice sacrificiu...Dar uite ca sunt momente cind ai vrea sa porti una sau alta, cind ai vrea sa nu-ti fie jena sa dai bluza jos de pe tine (chiar si-n fata sotului)...Desi al meu zice ca n-am ce face ca vreau operatie...Ne obinsuim cu un anumit nivel estetic si nah... greu sa-l demontezi...din pacate..cit imi spun mereu ca nu forma conteaza...

Mergi la inceput

apropos de kg-bb, mamicuta mea, m-a nascut cu 4.800 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

roxy ai dreptate! sunt fata faina astazi, dau dreptate la toata lumea
Sper sa fie bb bine, doar dupa o luna merg la eco parca e cam mult, ma mai gindesc daca stau atit. Mi-au sosit si rez de la triplu test, sunt ok si ele... Asa ca, nu am decit sa ma ocup de ale mele, si bb sa-si urmeze cursul firesc. Multam de incurajare!
mandreeac nu mi-ai raspuns la intrebare Cind si unde mergi al morfo? Tu cu kg cum mai stai, sau nu te-ai mai cintarit? Dar cu starea de spirit cum stai?

Da, la Academica, doar ti-am povestit care a fost treaba cu Medical City. Maine ma cantaresc, sper sa fie bine. Cu starea de spirit, ceva mai bine, caci bebe al meu a fost extrem de vioi astazi si m-a facut fericita!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 22+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor ce-a facut ally la examen?? ca stiu ca a avut dar nu mai stiu daca ne-a scris, sau n-am citit eu

S-a intamplat minunea mult asteptata22+

Am vb eu azi cu ea, maine are examen la scoala de soferi.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 22+ Rares Andrei

Mergi la inceput

simonacip mare adevar graiesti! Eu deja "ma pitesc" in fata sotului, doar la burtica are acces, in rest ... nu prea fac parada modei in fata lui. Ieri, am avut o zi importanta, si am vrut sa ma imbrac intr-un anume fel...juram ca imi va sta o rochita pe mine, nic nu am probat-o de seara, dimineata...hotaraita sa o pun pe mine...pauza. Eram "grena" in fata oglinzii, sotul ma privea luunggg, si eu neroasa, incep sa tot probez una alta, ...adunasem diverse accesorii fara sa fiu multimita. Nu am avut decit sa ma imbrac clasic, si mi-am tras un sal peste mine, de sus in jos...si gata.
Cred ca de ieri am starea asta.... Dar trebuie sa inteleg ca asta este realitatea! Si micuta este cea mai, cea mai importanta!

Acum fug si eu la baita si la lucru. M-am recreeat destul!
Pe maine burtici, aveti grija de voi, de ...zimbetul vostru!

Noapte buna!

Mergi la inceput

mandreeac aha, am inteles! Pupici!

Somnic usor!

Mergi la inceput