cazare in brasov

cazare in brasov | Autor: bonsai

Link direct la acest mesaj

voi merge cu fetita de 5 ani la un concurs de karate in bresov,la sala sporturilor si as avea nevoie de cateva recomandari de pensiuni,sau hotel,aproape de locatia concursului si la preturi rezonabile.

multumesc !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

haideti fetelor,chiar nu ma poate ajuta nimeni cu o informatie concreta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Bonsai, daca vrei preturi rezonabile sa cauti o pensiune mai la marginea Brasovului . Nu pot sa dau sfaturi ca nu am cazata decat prin Bran la un moment dat, dar mai trec pe langa unele pensiuni. Deci poti incerca Pensiunea Luiza, Memo de pe strada Lunga . Pe respectiva strada sunt mai multe. Cauta pe net astea doua ca au site. Daca nu te poti apropia de preturile din Bv si aveti masina , recomand sa va cazati in Cristian, ca aici sunt mai ieftine (20 min de mers cu masina de BV)

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Zona Salii Sporturilor este zona Garii, asta ca sa ai reper cand cauti pe Google. Dar Brasovul e un oras destul de mic, te poti caza linistita si in centru, si in alte zone, traficul e ,in general, fluid si nu faci mai mult de 20 de min. cu transportul in comun pana la Sala.
Prietenii nostri se cazeaza la Pensiunea Pompi, de exemplu; e in cartierul Racadau. Preturile se invart in zona la 100 de lei pe noapte.
Deci, eu zic ori sa dai mai multe amanunte, daca vii cu masina personala sau nu, eventual la ce preturi te gandesti ca poti suporta, cat timp stai...Sau cauta cazare si cere informatii despre o locatie exacta, care ti-ar conveni tie ca pret...

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

multumesc fetelor,

ma pot si eu orienta putin,acum ca mi-ati raspuns.
venim cu masina ,vrem sa stam 1 noapte de dinainte de concurs,in 13 nov,ca sa nu trezesc copilul la 5 dimineata si sa ne grabim pe drum.

ca si preturi ma asteptam la ceva intre 120-150 lei,si sa fie ceva multumitor,nu neaparat lux.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

cand avem colegi din Ge in delegatie la Brasov obisnuim sa-i cazam la http://www.pensiunealeo.ro/index.htm.

Acum intrand pe site vad ca e relativ scump!

E la 5 min de Sala Sporturilor!

(Acum ca sa-ti faci o idee ..in 20-25 min traversezi orasul dintr-un capat in altul )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Sau:http://infopensiuni.ro/brasov/cazare-vile-pensiuni-brasov#?utm_source=NewsletterRecomandari_Infopensiuni.ro&utm_medium=&utm_campaign=newsletter_18691
Cel mai bine ar fi sa te hotarasti de acum si sa faci rezervare. Succes copilului.Poate venim si noi sa-l vedem...?

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

multumesc de ajutor!
pe net toate pensiunile arata bine.
voiam ceva concret,de genul:am fost la pensiunea x si e ok,nu te mananca gandacii........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Iti recomand din suflet pensiunea La Despani www.ladespani.ro , am fost de 2 ori si mai mergem si la Craciun. Camerele sunt f curate si costa 125 RON/noapte. Nu asigura mic dejun, dar exista bucatarie utilata, unde iti poti aduce tu ce vrei, le pui la frigider si prepari ce doresti. Insa ca zona nu stiu cat e de aproape de unde doresti tu. Rezervarea o poti face fie pe booking.com , fie p mail sau telefonic. Proprietarii sunt tineri si ff de treaba, niste oameni deosebiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Eu pot sa-ti recomand Pensiunea Natural. Noi am stat acolo de 2 ori. Dar e in centru - si de asta mai scump un pic..

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput