Numele alteia

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Doamne ce am mai ras, Laura, m-ai distrat cu fax-ul tau de radeam ca proasta aici de una singura

Ella, chiar vroiam sa te intreb de ce nu vorbesti cu el. Mi se pare ca ai facut ce trebuia dar chestia cu razbunarea las-o deoparte. Nu stii cum interpreteaza si dintr-o mica prostie poa sa iasa o gogonata de problema.

Cine vrea sa crape capete de barbati pentru ceva spus in somn sa stea putin si sa gandeasca, da sincer, de cate ori nu au visat ele un vechi prieten, un amic, un om poate prea putin cunoscut fara sa fi avut nici cea mai mica legatura cu ceea ce faceau ele in realitate?

Catalina, o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

Hei oameni buni, chiar n-aveti un pic de umor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Draga mea , nu te stresa in mod deosebit, si eu mai fac dinastea si sotul meu nu m-a paruit inca. Ba mai mult odata el avea chef de ghidi-ghidid si eu nu prea aveam deoarece avusesem o zi de tot ca..... si tocmai intentionam sa aman momentul erotic si ce sa vezi primul cuvant a fost numele imbecilului care imi stricase ziua si apoi celebrul "stii putem s-o lasam pe altadata.... "
asa ca am toata intrelegerea pt el.
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Da si pe mine m-a distrat Laura!
Mai fetelor,eu stiu ca omu e raspunzator pentru ceea ce face si spune dar nu in somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Draga Ella,

sa iti spun drept, si eu mi-am strigat prietenul (cu care sunt de 4 ani aproape), la inceput destul de des cu numele fostului sot, cu care am stat 7 ani, si de care m-am despatit in conditii cumplite...despre dragoste nici nu mai putea fi vorba...era insa o obisnuinta, pe care nu ne-o putem sterge pe loc cu buretele din cap...Prietenul meu m-a inteles, nu s-a suparat, si eu habar n-am avut ce napasta s-ar fi intamplat cu altii in locul lui, m-as fi trezit, uite asa, hop -top cu caramizi in cap, cu gatul sucit, cu rosii peste freza...samd...
Hai mai , oameni buni, sa fim seriosi....nu stiu de ce, dar unii isi inchipuie ca casatoria-prietenia este un loc de spalarea creierului "de acum inainte numai EU exist in mintea si sufletul tau...si VAI SI AMAR de tine, daca indrasznesti sa te mai gandesti la altul/alta..." Eu cred ca fiecare are dereptul sa mai aluncece, macar pe panta viselor, si spre altul /alta, asta neinsemnand ca neaparat ar dori oun final concret...fiecare are vise, fantezii...si asta nu este o nenorocire, atata vreme cat reuseste sa fie cinstit cu celalalt, sa i se uite in ochi si sa ii poata spune "te iubesc", fara ca aceasta sa insemne o minciuna...
Ella, eu mi-as face griji numai daca acest nume s-ar repeta de multe ori, noaptea ca si ziua, dar si atunci as incerca intai sa vorbesc cu el, sa descopar impreuna cu el cauza ce duce la asta...artileria grea as lasa-o pentru problemele intr-adevar serioase...:-))
Toate bune,
Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

....si sotul meu vorbeste in somn, dar din pacate ultimele 3 prietene au acelasi nume cu al meu... asa ca nu stiu pe cine pomeneste... eu imi inchipui ca pe mine....sper!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

fetelor foarte amuzante reactii...dar m-am gandit si daca mi s-ar intampla mie cred ca i-as trage o sapuneala zdravana, asa de control, dupa care l-as innebuni putzin, ma-ntelegetzi voi ca sa stie omul care ii este nevasta...sa nu uite carecumva!

pupici pentru bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

asa lena,ca bine zici
Fetele...vad ca multe dintre voi sunteti tare pacifiste...si eu sunt pana in panzele albe DAR...sa strige barbatu.meu pe alta in somn,apoi o armata de soacre l.ar face mai fericit decat mine!!!!

lasand gluma la o parte ,m.ar cam durea al naibii sufletul la o faza din asta-si sigur si pe voi daca va loveste situatia,Doamne fereste,oricat ati spune ca o relatie nu inseamna spalarea creierului.

...sau poate sunt eu prea leoaica posesiva ca mor si cand aud de nevasta pe care a avut.o acu 20 de ani(timp de vreo 6 luni),cand eu mergeam la cresa

Mergi la inceput