INSEMINARE 71

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Multumesc Nerama, sa fie asa cum zici tu . Timpul trece asa de greu, dar totodata parca nici nu vreau sa treaca, mi-e frica de esec. Mai ales ca e ultima inseminare deocamdata. Urmeaza sa fac o pauza dupa atatea stimulari,apoi mai vedem.

Mergi la inceput

Sibiandreea, cu siguranta ca astea sunt semne bune, o sa vezi . Daca nici unul din semnele descrise nu le ai la ciclu, inseamna ca e de bine. Tinem pumnii stransi
Eu luna trecuta la inseminare nu am avut nici un fel de simtom, mi-a venit pur si simplu c. De obicei, cand nu fac stimulare, am simtome clare de c., cu cel putin o saptamana inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibiandreea spune:

Oare sa imi fac un test?

Mergi la inceput

Eu te sfatuiesc, sa mai astepti cu testul, macar pana in Z14. Nu de alta, dar sa nu te demoralizeze. Se pare ca la unele femei nu se pozitiveaza prea repede, mai bine mai astepti putin. Eu clar nu fac nici un test. Mi-e frica.

Mergi la inceput

Sa traiti sefa am inteles nu fac nici un test ce Dumnezeu am rezistat 11 zile nu mai pot 3 oricum nu suport testele parca rad catre mine si imi spun ha ha nu ai decat o linie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

andreea eventual poti incerca maine un first response, ca e mai sensibil si nu da erori, se pozitiveaza la o valoare mai mica de beta decat alte teste, sau cand te hotarasti eu ma rog pentru tine sa iti iasa rezultatul pozitiv
ma rog pentru toate fetele care vor sa aiba un bebe sa il primeasca cat mai repede

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza27 spune:

sibiandreea sa dea Dumnezeu sa fie bebe

Eu sunt foarte dezamagita - de cand am inceput sa fac inseminare niciodata nu a avut asa prost rezultat la prima monitorizare adica din z12.Nu am niciun folicul pe ovarul stang, iar pe dreptul is multi dar mici ca nu a putut nici sa ii masoare.Nici endometrul nu il vedea foarte bine.
m-a chemat si miercuri sa vada poate mai cresc aia multi.

va pupik pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Crisstal, daca intrebai de mine, sa stii ca am scris pe la pag. 4, am facut hsg si urmeaza sa fac histeroscopie pt. indepartarea polipului uterin pe la sf. lunii, cred(depinde cand imi vine cm).Intrebam si de costuri, mi-a raspuns nerama(iti multumesc)cat a dat ea la privat...nu stiu daca e bine 500 lei, sau trebuie sa dau mai mult...nu ca m-ar da banii afara din casa, dar vreau sa fie totul bine si dupa...
Parca tu urmai sa faci inseminarea saptamana asta...iti doresc sa fie bine si sa vii cu vesti.
Nerama poate ca de Craciun vii si tu cu vesti, pana atunci...sanatate multa.

Mergi la inceput

Mai danuta nu stiu ce sa mai zic ,eu iti tin pumni si ma rog pentru tine.Sunt convinsa ca o sa fie si la noi bine ca nu are voie sa fie altfel.Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

carmen multumesc nu mai fac luna asta IA pentru ca se pare ca am ciclu anovulator sau cu ovulatie tarzie... dar fac luna viitoare si fac cu tot cu stimulare poate asa sunt mai multe sanse
iti urez bafta la histeroscopie si dupa sa vii cu un test frumos ||

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput