INSEMINARE 71
Raspunsuri - Pagina 16
roxa-m spune:
Alla- imi pare rau, dar lasa nu dispera, o sa reusesti prin FIV si o sa vezi ca ungurii sunt buni profesionisti, o sa reusesti, o sa vezi.
Cerise- bine ai venit si sedere cat mai scurta. Nu dispera, f putine femei reusesc din prima, fii optimista ,o sa fie bine.
Nerama, poate reusesti natural, daca nu, luna viitoare cu siguranta.
Sibiandreea, cum esti?
Mikado - tu ce mai faci?
fetele 
mikado spune:
pup fetele 

azi am profitat de vremea frumoasa si am fost la gratar
maine, sun si eu la dr. sa-mi fac programare sa vedem ce zice de rezultatul analizelor si daca in decembrie fac IA
alla
imi pare rau pentru vestea asta, dar capul sus, fii optimista si sigur ai sa resusesti cu FIV , succes draga mea 
cerise bine ai venit si sedere cat mai scurta pe aici 
neruca
poate ne faci tu o surpirza luna asta 
roxa 
sunt bine, astept sa merg la dr. sa vedem ce facem mai departe avnd in vedere ca analizele nu sunt nici foarte proaste dar nici prea stralucite...tu, ai scris mail la dr. ?
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
nerama spune:
roxa 
sa te auda DD
ar fi cel mai frumos cadou de sarbatori...
mika mea 
luna asta nu cred... poate nici nu m-am ouat... dar ar fi bine luna viitoare... doar sa nu mai intervina iara altceva... eu tare sper sa ne faci tu o surpriza
cum ziceam... tu faci baiat, eu fetita si ne facem cuscre ![]()
va pupacesc pe toate cu drag 

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
sibiandreea spune:
roxa eu sunt bine chiar foate bine de 5 zile sunt si matusica de aceea dau mai rar pe aici dar o sa va urmaresc pana imi dati vestea ca toate sunteti cu burtica.Va pup pe toate.
roxa-m spune:
Mikado, nu am trimis inca mail dr pt ca oscilez intre Szeget si Debrecen. Nu stiu ce sa fac, unde sa merg. Debrecenul e mai aproape de mine si am putea sta in Oradea, am niste prieteni acolo. Am tot incercat sa ma documentez, dar inca nu am ajuns la o concluzie. Majoritatea fetelor care merg acolo o fac pt FIV, sper ca la noi nu e cazul.
Voi ce ziceti fetelor, ati auzit ceva despre cele doua centre? Unde ar fi mai bine oare sa merg?
roxa-m spune:
Poate ma ajutati cu vreun link, poate stiti vreo adresa pe net despre inseminarea in Ungaria.
sensibila spune:

sibiandreea sarcina usoara si un bebel sanatos si la termen iti doresc !

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Dado spune:
Buna fetelor!
Sunt destul de noua la acest subiect, noi avand la activ doua FIV+ICSI nereusite la Debrecen. De data asta am hotarat sa facem IAD tot acolo. Maine vom avea inseminarea (aseara am facut injectia cu Ovitrelle). Sunt destul de nelinistita... La FIV-uri nu a fost nici o problema la mine. Acum, la IAD, am raspuns un pic prea bine la tratament (fiind foarte usor stimulata), avand in ziua 10 - 5 foliculi.
Bafta la toata lumea!
Roxa-m: Noi face IAD la Debrecen cu dr Tandor, din acelasi considerent (distata). Medicul e foarte ok si vorbeste engleza. Noi suntem foarte multumiti de el si de tot personalul de acolo.
roxa-m spune:
Dado, bine ai venit si bafta multa la inseminare, sa dea Domnul sa fie bine. Astept sa-mi dai mai multe detalii, daca ai timp si sa-mi spui cum a decurs procedura: cate eco ti-a facut inainte, cat te-a costat totul, cate zile a trebuit sa stai acolo (sa-mi fac o idee), de cate ori ai mers pana ti-a facut IAD-ul. Daca ai timp, m-as bucura sa-mi spui cum a decurs pt ca mai mult ca sigur ca o sa aleg Debrecenul. Daca scriu un mail si cer cateva delalii si ma programez, oare mi se raspunde?
Sa dea D-zeu peste 2-3 saptamani sa auzim vesti bune.