INSEMINARE 71
Raspunsuri - Pagina 14
mikado spune:
sibiandreea felicitari !

sa ai o sarcina usoar si bebe sanatos! ma bucur din suflet pentru tine 

roxa 
nu te mai gandi la varsta, si eu am 36 si nu mi-am pierdut speranta...trebuie sa vina
si la noi
tu nu-ti monitorizezi ovulatia? macar cu TB si OPK-uri...desi la stimulare , se vad la eco nr. foliculilor, dimensiune cand se sparg .
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
sibiandreea spune:
Draga mea dr se numeste Kriszan (sper ca am scris corect)oricum la clinica e un domnu doscto si o doamna doctor eu am fost la ea.La prima inseminare nu a stiut cum reactioneaza corpul meu la tratament si mi-a facut inseminarea inainte cu o zi de ovulatie ,la a 2 a a stiut exact imi vine sa cred ca pana si ora lacare ovulez a stiut.Sunt foarte multumita de ce se intampla acolo,am spus asta de mult.
aristica spune:
sibiandreea felicitari din suflet!. Daca nu te superi, care sunt problemele care v-au impins spre IA?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
sibiandreea spune:
La noi sotul a fost problema noi am facut IAD ,am uitat sa mentionez am 26 de ani.
crisstal_18 spune:
Felicitari ,Sibiandreea !!!!

Ai spart gheata..sper sa te urmez si eu in curand 

Ai grija de tine 
Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica 
CRISSTAL
aristica spune:
multam de rasuns, Andreea
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
roxa-m spune:
Sibiandreea
Eu cred ca la noi problema e tocmai ca dr nu stie exact cand ovulez. De ex. luna asta am fost la monitorizare in ziua 12, in ziua 14 am facut ovitrellul si in z 15 inseminarea. Dar nu stia daca am ovulat sau urmeaza. Nu-mi face eco cand merg la inseminare. Mie mi se pare ca merge la noroc. Nu stiu ce sa zic, poate asa trebuie? Fetelor voi ati patit asa ceva? Sau asa se procedeaza? Andreea, tu ai mers cu analizele facute? Poti sa-mi spui ce analize aveai facute?
Mikado- ar trebui sa-si dea seama dr cand se sparg? Teoretic da, daca faci pregnyl sau ovitrelle. Draga mea, nu-s asa stresata de varsta, doar ca sunt dezamagita vreo doua zile dupa ce vad ca iar imi vine CM, dar apoi ma ridic si merg mai departe. Nu mi-am luat temperatura, m-am bazat pe monitorizare. Dar ce observ acuma, desi mi-a venit CM de 2 zile, temperatura tot 37,2 e. E posibil?
sibiandreea spune:
Asa ceva nu e posibil mie mi-a facut si 3 ecografii pe zi.La ultima inseminare ma urcat pe masa de 4 ori mi-a dat o injectie si m-a trimis la plimbare mi-a zis sa urc multe scari ,cand m-am intors iar mi-a facut eco. si tot asa.Va pup.
mikado spune:
Roxa, se vede la eco daca s-a spart foliculul...hmm, eu zic ca ar trebui o stimulare asa mai cu simt de raspundere facuta de un medic competent ...nu mi se pare ok sa nu faci echo, am folosit pluralulpentru ca asa este corect in cazul stimularii...echo inseriate, altfel nu ai facut nimic...deci temperatura e tot ridicata, eu zic sa mai faci un test 
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
nerama spune:
andreea

sa iti dea Doamne-Doamne multa sanatate si un bebe sanatos is la termen 
si sarcina usoara 

mie dr mi-a zis ca de cand face pregnyl-ul foliculul se sparge in 36 de ore si inseminarea se face cu cateva ore inainte sa se sparga foliculul ca cei mici sa aiba timp sa ajunga la ou chiar cand iese.. si mai stiam ca nu se prea face eco in ziua inseminarii din cauza acelui gel care e pus pe sunda... acum nu stiu sigur daca e asa sau nu...
va pupacesc pe toate si sa speram ca vom deveni intr-o zi cu toate mamici 
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama