INSEMINARE 71

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Mikado - bafta multa maine, sa vii cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibiandreea spune:

Singurul lucru care l-am observat e ca am ceva cosulete pe piept si ca mi-a crescut foarte tare parul.doamna dr spunea ca nu tre sa fac pauze da eu o sa fac in caz ca e negativ eu zic ca nu sunt buni atatia hormoni.Eu sunt foarte multumita de ce se intampla le szeged.

Mergi la inceput

Si mai un lucru eu temperatura nu o iau ca nu vreau sa imi fac sperante .M-am tot uitat si eu pe graficele acelea si nu am inteles nimic.

Mergi la inceput

Daca nu te superi, cat te-a costat inseminarea in Ungaria+ tratamentul? Ca sa-mi fac o idee, daca ma hotarasc cumva pe viitor sa merg si eu. Si de cate ori ai mers la monitorizare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

roxa tu iti monitorizai temperatura si inainte? ce zici tu acolo seamana a nu poate fi de la progesteron ...cand faci test?

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Eu stau in arad m-a mai costat si drumul dar ala nu se pune ca u poti sa stai acolo te costa cam 80 ron pe noapte .Prima data am platit 14000 de forinti consultatiile si 65000 inseminarea (cu donor)iar tratamentul a fost 14000 forinti.Iar a 2 oara am platit doar 65000 inseminarea +tratamentul 10000 de forinti.

Mergi la inceput

Mikado e prima luna de cand fac inseminari si-mi iau temperatura. De aceea am tot intrebat, pt ca tot timpul ard, tot timpul simt ca am febra, nu doar dimineata.

Mergi la inceput

Off ca iar am uitat ceva am mai platit o tanti care mi-a tradus 30 euro pe zi.La ultima inseminre am fost de 4 ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

pup fetele

mika mea n-am intrat azi ca am fost pe la banci si nu mi-a fost nici prea bine... raceala asta isi cam face de cap...

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

roxa multumesc pt. urari iar legat de temperatura, poate asta este temperatura corpului tau . de ce nu-ti faci grafic pe FF...activeaza-ti PM-ul
nera sanatate maxima !

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput