INSEMINARE 71
Raspunsuri - Pagina 11
sibiandreea spune:
Singurul lucru care l-am observat e ca am ceva cosulete pe piept si ca mi-a crescut foarte tare parul.doamna dr spunea ca nu tre sa fac pauze da eu o sa fac in caz ca e negativ eu zic ca nu sunt buni atatia hormoni.Eu sunt foarte multumita de ce se intampla le szeged.
sibiandreea spune:
Si mai un lucru eu temperatura nu o iau ca nu vreau sa imi fac sperante .M-am tot uitat si eu pe graficele acelea si nu am inteles nimic.
roxa-m spune:
Daca nu te superi, cat te-a costat inseminarea in Ungaria+ tratamentul? Ca sa-mi fac o idee, daca ma hotarasc cumva pe viitor sa merg si eu. Si de cate ori ai mers la monitorizare?
mikado spune:
roxa tu iti monitorizai temperatura si inainte? ce zici tu acolo seamana a
nu poate fi de la progesteron ...cand faci test?
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
sibiandreea spune:
Eu stau in arad m-a mai costat si drumul dar ala nu se pune ca u poti sa stai acolo te costa cam 80 ron pe noapte .Prima data am platit 14000 de forinti consultatiile si 65000 inseminarea (cu donor)iar tratamentul a fost 14000 forinti.Iar a 2 oara am platit doar 65000 inseminarea +tratamentul 10000 de forinti.
roxa-m spune:
Mikado e prima luna de cand fac inseminari si-mi iau temperatura. De aceea am tot intrebat, pt ca tot timpul ard, tot timpul simt ca am febra, nu doar dimineata.
sibiandreea spune:
Off ca iar am uitat ceva am mai platit o tanti care mi-a tradus 30 euro pe zi.La ultima inseminre am fost de 4 ori.
nerama spune:
pup fetele
mika mea 

n-am intrat azi ca am fost pe la banci si nu mi-a fost nici prea bine... raceala asta isi cam face de cap...
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
mikado spune:
roxa multumesc pt. urari
iar legat de temperatura, poate asta este temperatura corpului tau . de ce nu-ti faci grafic pe FF...activeaza-ti PM-ul
nera sanatate maxima ! 
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic