MONTIGNAC (149) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 18
child spune:
Buna!
Scriu meniul de azi, cu toate ca nu prea mai am chef de nimic, ca vad ca nu dau jos mai deloc, mi se pare chiar ca ma ingras, oi vedea luni:
- dimineata: paine integrala de casa+cafea
- pranz: ochiuri ninse pe pat de sunca, sufleu de dovlecei
- seara: checulet la cana.
Maine cred ca fac spaghete bologneze la pranz.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
brindusik spune:
child ce idee buna..fac si io spaghete...da fara brinza ca la tine(stii ca nu e voie sa pui ulei, brinzeturi langa glucide cum is spaghetele nu?) ..eu o sa le fac cu ceapa si ceva sos cu rosii si mirodenii de am gasit special pentru spaghete chiar imi e pofta sa mananc spaghete...ff buna ideea child
tot maine am in program si niste clatite...poate fac si lipii daca tot is la capitolul turtite pe teflon
montigirls voi ce luati la pachet? ca m-am saturat sa tot mananc sanwich(care nici nu tine de foame)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
puisorul spune:
Catalishka, de ce esti trista? [pup ] Daca ai veni la Cluj te-as inveseli
Child, trebuie sa tii cat mai strict la inceput ca sa ai rezultate. Spaghetele bolognese sunt cel mult de faza 2 si nu slabesti cu ele.
Brandu, daca nu ai cuptor, lipiile te vor salva. Sunt atat de satioase de eu nu pot manca una intreaga. Le umpli cu orice si gata pachetul.
Maya,si eu am senzatia ca trece timpul prea repede . E luni, e vineri, si gata saptamana.
Am fost si la Cafeneaua Bio dar era prea multa lume . Am luat un capucino la pachet si doua prajiturele cu bostan si ciocolata condimentata absolut delicioase. Buna dar si scumpe rau ca doar sunt cu produse bio
Meniu:
MD: wassa cu zacusca de ciuperci
P: hribi, salam,cascaval
C: vita cu ceapa si orez basmati (faza 2) http://www.e-retete.ro/retete/vita-cu-ceapa.
E o reteta gustoasa si gata in jumatate de ora.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
puisorule stiam ca basmati e mereu glucid ca si pastele integrale..dar ca totusi e ok sa mananci orez da numai fara ulei..hm...nu mi-o trecut ever pe la urche ca as putea sa mananc cu carnita(eu personal ador pilaful cu pipote)
cat despre cuptor am...da nu am tava
puisorul spune:
Nu stiu daca imi aduc bine aminte sau doar imi linistesc constiinta dar parca in faza 2 orezul se poate combina si cu lipide.
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Nu stiu daca imi aduc bine aminte sau doar imi linistesc constiinta dar parca in faza 2 orezul se poate combina si cu lipide. Ani de Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii |
doar basmati.
in schimb am gasit un orez salbatic, negru ca smoala (de fapt o iarba canadiana), care are IG 35 si deci poate fi folosit cu lipide. numai ca e foaaaaarte scump, de vreo 10 ori mai scump ca orezul normal.
Ninha, mami lu' Mirci
We dance round in a ring and suppose.
But The Secret - Sits - in the middle - and Knows!
puisorul spune:
Pai doar basmati, clar. Am vazut si eu orez dintr-ala salbatic dar prea scump pt buzunare romanesti . Si am inteles ca fierbe extrem de greu si nici nu e grozav la gust( si strugurii sunt acrii )
brindusik spune:
mey nush cum va amintiti voi eu stiu ca nu e voie DELOC orez...dar daca vrei poti sa mananci uneori orez bazmati dar pregatit ca si spaghetele....io asa tin minte...trebe sa mai cercetez problema dar nush daca mai am cartea lu nea monti
puisorul spune:
Cu dedicatie pt fetele doritoare de snikers http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/13492/Retete-Montignac-Prajitura-Snickers/.
child spune:
Buna!
Am savurat spaghetele, cu toate ca nu este papica mea favorita!
Cu spaghetele vad ca nu m-am facut inteleasa. Eu le fac asa cum le recomanda monti, spaghete integrale al dente reci, cu sos de rosii in care pun usturoi si busuioc.
Atat!
Deci sunt monti si sunt pentru faza 1, este pranzul glucidic pe care-l recomanda monti.
Oricum, e bine ca mi-ati atras atentia, ca mai recapitulez si eu ce am si ce nu am voie.
Meniul de azi:
- dimineata: paine integrala de casa prajita cu gem prune conform+cafea
- pranz: spaghete
- seara: inca nu stiu, dar va fi conform.
Un WE placut sa aveti!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)