MONTIGNAC (149) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
Somleac spune:
Prima zi de monti a fost un fiasco. Am ratat-o la pranz cu turta dulce. Trebuie sa - ma invat din nou sa-mi duc mancarea de pranz la lucru, pentru ca pe la pranz ma loveste o foame ca nu mai tin seama de nimic.
Ca urmare am framantat de lipie si am un pandispan R odica la cuptor. Poate daca am cat de cat conforme la mine nu mai dau in balarii.
Voi cu ce umpleti lipiile? vreau idei buuune.
Mama mia Valentina ce de bunatati.As veni la tine in toate turele de musafiri
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Somleac spune:
Va multumesc din suflet pentru aprecieri. Adevarul e ca si eu sunt tare mandra de familia mea.
Maya ai dreptate cu preturile nesimtite. Cand te gandesti ca eu luam faina de la moara la 20 lei 30 kg. Noi ne-am hotarat insa sa nu mai luam ca ne-am umplut asta vara de fluturite si n-am scapat nici in ziua de azi de ele. Duc zilnic razboi cu ele dar sunt ceva de groaza cum isi gasesc unde sa -si faca un nou cuib. Si oricum v-am mai spus integrala din comert e faina alba cu adaos de tarate. 3
Mama mia ce bune mi-au iesit lipiile. trebuia sa fac cantitate dubla .nu mi-au iesit decat 3 buc din cauza ca a trebuit sa impart aluatul cu Vic.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
brindusik spune:
deci...la cina(la mine o fost la 6) nu am mai mancat supa de naut ci paine de tarate cu telemea si ceapa verde si un copanel de pui (toate organice da )
i'm back in the bussiness...am luat zmeura, struguri albi, pere, prune si clementine
si..am gasit FAINA INTEGRALA si tarate la fel luat oua si apa minerala si ceva gem de afine...in concluzie in vichend o sa fac clatiteeeeee (din pacate nu am gasit fara zahar si nu am vrut sa iau de la diabetici cu zaharina asa ca am luat doau cu cantitate scazuta de zahar)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
puisorul spune:
Maya, grea situatie la pretul asta . Si mie mi-ar place cel mai tare sa gasesc la vreo moara de cumparat dar nu prea mai sunt mori
Vali, spor la treaba ca o sa ai nevoie
Brandusik, iti tin pumnii in noua campanie de decofeinizare
Somleac, dupa cum am zis vin la schimb de idei de costumatii. Cica de Craciun toti picii vor fi spiridusi ai lui Mos Craciun . Inca nu m-am documentat ca abia azi am primit vestea. Lipiile le poti umple cu ce vrei. Eu pana acum am incercat cu branza feta,salata verde si masline sau cu hummus, falafel si varza. Dar poti pune orice fel de carne, branza,verzituri,gogosar,etc. Ce zic eu ca e important e sa ungi lipia cu ceva: hummus, branza, orice.
Din maretul plan de curatenie ce il aveam azi s-a ales praful si nu am mai facut nimic . Sper maine sa fiu mai harnica
Meniu azi:
MD:hribe,salam, gogosar
P: omleta cu ciuperci,ceapa,gogosar si carnati de mistret
C: spaghete integrale cu sos pesto de busuioc si usturoi
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Catalishka Fetelor ma uit la Eat Pray Love in loc sa invat si mi se face o foameeeeeeee, Doamne ce baga Julica Robertzica in ea, numai pizze paste auileu ce pohta imi e ! Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009 Ce-mi trece prin cap |
Vaaaiii, deci faza aia cu mancarea e bestiala! o simfonie de gusturi! muzica face totul. mi-a placut filmul, dar am gustat cartea mai bine
Ninha, mami lu' Mirci
We dance round in a ring and suppose.
But The Secret - Sits - in the middle - and Knows!
ninha spune:
vali, maya, cum adica praji snikers? nu ma innebuniti, vreau si eu, pliiiizz
Ninha, mami lu' Mirci
We dance round in a ring and suppose.
But The Secret - Sits - in the middle - and Knows!
brindusik spune:
ninha crede-ma nu vrei nici o praji snicker...maya o facut la ziua pustiuletului... e plina de calorii ..nu te mai gandi pentru binele siluetei
puisorule sa stii ca nu imi e ff greu...dupa cum spuneam eu beau lapte cu nes nu invers...adik mie imi place laptele cel mai mult dar imi place si gustul de nes in el...dar nu is addicted to that ...azi o fost ff ok cu ceaiul meu de fructe de padure...baut 2 cani cu arome diferite ca am un pachet mixt
si nu era de la sine inteles ca lipia daca e jumi-juma merge mancata si cu lipide?(eu pe principiul asta merg cand imi fac clatite...desi acasa le umpleam cu gem fara zahar
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
maya_m spune:
SOMLEAC aceeasi chestie am patit-o si io..mi-a facut sotu' rost de un sac de grau il tineam pe balcon,tati imi ducea cate 5-6 kg. la o moara mica pe pietre[parca]la o cunostinta de-a lui si-mi facea faina-care vb. ta nu semana deloc cu cea cumparata..pana intr-o zi cand am observat niste ganganii mici in sac [cu grau] care semanau cu gargaritele ...asa ca experienta mea cu faina s-a sfarsit brusc cand l-am pus pe bietul meu om sa arunce sacul cu surprize la gunoi
io lipiilea pt. mine le-am umplut cu feta ,spanac gogosar ketchup de casa,iar la sot si pici pe langa toate astea am pus snitele taiate fasii lungii,maioneza,varza fideluta..ah ,si condimente,busuioc ,oregano..ma gandesc c-ar merge bine si cu ciuperci si omleta tot asa combinate cu salate BRANDUSIKULE ce pofta am de clatite nemonti ..astea conforme mie nu-mi ies si pace..plus ca am si scuza perfecta -n-am faina ..NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
valentinag spune:
Neata.
ninha,crede-ma,nu vrei!E pliiina de calorii si interzisuri!Nu e chiar snickers adevarat,ca nu se gasesc la noi anumite ingerdiente,dar e foarte aproape la gust!Daca vrei reteta,e pe la bucatarie sau ti-o dau eu daca n-o gasesti.
A aparut si la noi eat pray and love?Tre sa-l caut si eu,e pe dvd nu?Aveti idee cat costa?
Meniul de azi vi-l spun disearaoricum,azi pe langa mancare e ziua tortului dobos
M-a trezit omu de dimineata la 6.30 cand a plecat el,sa-mi spuna ca sunt a 3-a care ii zice LMA,ca i-au trimis sms neste prieteni,unu pe la 1 noaptea,alta pe la 3.Da daca nu ma trezea el,eram a 10 cred
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
valentinag spune:
Multumesc pentru urari!
Maya,poti sa mai faci chec aperitiv,cu sunca si masline,poti sa faci niste choux-uri pe care sa le umpli cu ce vrei,pate frecat cu castraveciori murati,branza picanta,icre,peste,d'astea.Tortul ala de zici tu,l-am vazut si eu,dar nu stiu cat succes ar avea la noi,ca stiu cam ce mananca fiecare.
Eu ii impart asa pe zile,ca nu am spatiu in primul rand si apoi,unii lucreaza in ture,nu se pupa cu ceilalti si tot asa.
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea