Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Am pus o poza pe contul comun facuta ieri, in oglinda.

26+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Madalina felicitari, arati f bine, doar burta e de tine

carmen
27 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

multumec, Carmen!

26+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

fetelor, si eu am cotrobait tot netul cu aceeasi problema, si am gasit precizarea urmatoare:
"Daca durata concediului prenatal este mai mare de 84 de zile, ca urmare a compensarii cu concediul postnatal, concediul pentru cresterea copilului nu va putea fi acordat decat la parcurgerea perioadei de 42 de zile de la nastere."

deci nu se PIERDE alocatia, ci se decaleaza data primirii primei indemnizatii.
eu una asta inteleg din fraza.

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 23 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

M-am intors de la dr de familie... era in medical deci am batut drumul pana acolo de pomana si e si cam frig afara..

La mine nu exista riscul sa depasesc termenul cu prenatalul pentru ca nasterea e programata cu cezariana. Am fost operata cand eram eu bebelus de luxatie congenitala de sold si se recomanda cezariana... deci in saptamana 29 e chiar tarziu, as fi putut si mai devreme...
Acum tre sa astept pana luni ca sa port discutia lamuritoare cu dr...

Legat de gatit, eu am facut aseara paste bologneze si compot de gutui! acum inghit in sec ca mi s-a facut pofta dar sunt la scrabici

Gabriela
26 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Fetelor am intrebat si eu ceva legat de prenatal ieri, dar erau multe discutii aprinse si nu m-a bagat nimeni in seama ! Cum mi-am luat eu prenatalul la aproape 29 sapt,adica la limita, ce se intampla daca depasesc cele 126 de zile ?

carmen
27 + cu Andrei

Mda s-ar parea ca ne confruntam cu situatii similare. Ziceau fetele ceva de a pierde dreptul la indemnizatie. Nu stiu exact de asta ma duc sa intreb la medicul de familie.

Laura

28+ cu

Fetele,eu am citit pe sieturi de specialitate si m-am uitat pe niste legi si asa e: se pierde dreptul la indemnizatia de crestere a copilului - aceea de 2 ani. Dar nu stiu sava spun de ce si nu cunosc nici un caz real.

27 adriana cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Madalina; OFF
Imi pare rau !Fii tare si spera!Sunt convinsa ca DD o sa te ajute!
Ai tot sprijinul din partea noastra,stai cumintica...si o sa vezi ca o sa FIE BINE

Tunde burtica de 23 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Gabi;Am cumparat si Eu la magazin 3 buc gutui si am facut dulceata din ele pofteam tare si nu gaseam nicaieri..si mi-a iesit 2 borcane de dulceata si una borcanita mica..dda buna-i

Azi avem ciorbita acra de galuscute cu tarhon si smantana
si pireut cu tocanita de pui

trebe ceva desert..dar ceva simplu..
raman la clatite

Tunde burtica de 23 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Madalina, nu mai e mult! O sa veizi ca o sa fie bine. Odihna si no stres, asta e tot ce poti face tu momentan!
Te-a speriat si medicul cu ceva sau te-a demoralizat? Sau te-a incurajat? Ca si asta conteaza pt pshihicul tau, nu ca parerea lui ar fi sfanta.

Sanatate!

27 adriana cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

madalina stai linistita la pat si incearca sa eviti orice efort
o sa vezi k va fii bine

in leg cu prenatalu, nu se da mai dvrm de s28, chiar dc ai programata cezariana. ei nu au de unde sa fie siguri k tu faci cezariana si de aia vrei sa stai mai dvrm aksa. poate intre timp poti sa nasti natural si atunci ce ai facut???/ pierzi.
si ca sa evite asemena sit, ti se impune sa intri in prenatal dupa s28-29.
din cate am inteles, dc depasesti cele 126z, pierzi indemnizatia.
mai bine va calculati cum trebuie dc nasteti natural, decat sa aveti surpirze.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput