Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui danina

Uitati asta patut mi l-am luat ieri din Cocor www.babyna.ro/patut-cats-p-655.html?cPath=179_150" target="_blank">PATUT BEBE .. si pe o parte salteaua e cu cocos si o parte cu un burete care respira...ma rog. Dar am inteles de la cei de acolo ca cea cu cocos se foloseste dupa 6 luni.

Foarte frumos patutul , la 1500 ron era culmea sa nu arate bine.Sa-l stapaniti sanatosi !

carmen
27 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Am vazut ca legile cu care ma laudam sunt deja pe mailul comun. Dar daca mai aveti nevoie de legi sau alte acte oficiale, sa-mi ziceti ca scot si postez.

Am o intrebare. Are cineva cartea Psihologia Copilului Mic de Mihaela Minulescu? sau daca stie cineva sa fie de vanzare pe undeva ca eu nu o gasesc si mi-o doresc tare mult.

Gabriela
26 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Superb patutul dar si pretul e pe masura

Bebelu si eu zic ca poti pune paturici mai multe, nu iti trebuie saltea
, sau faci saltea dar subtirica totusi pe care mai pui paturici ca sa se intareasca un pic.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

CArmen am intrebat si mi-a zis ca pierd dreptul la indemnizatie
daca raman cu mai putin de 42 zile dupa nastere. Eu daca calculez de la 1 noiembrie cele 84 de zile care imi raman din cele 126, imi ajung pana pe 23 ianuarie si DNP-ul meu e 13ian(dupa UM) si 10 ian (dupa eco morfo). mi-ar mai ramane 7-10 zile peste DNP. De asta mi-a acceptat sa-l iau acum, altfel trebuia sa ma duc la 31 de sapt sa mi-l dea.

Laura

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

danina patutul este superb. L-am vazut si eu sambata cand am fost pe acolo. Mi-a placut toata mobila lor, dar e foarte scumpa.
Eu sunt bucuroasa ca tot primesc telefoane de la prietene care imi spun ca mi-au pastrat ba patut, ba hainute ... Sunt super dragute, chiar sunt impresionata.

26+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

multumesc tunde. da, se gaseste tarhon. si acasa in Bv aveam si-l conservam la fel , sub otet. E f bun si ca leac impotriva febrei. se pun papuci cu tarhon in otet.
Aiciin afara de leustean, gasesc toate verdeturile de la noi.

29

Mergi la inceput

Ce liniste este pe aici...unde sunt toate burtileeeee?

carmen
27 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

wow! Tocmai am primit vestea ca vineri e ultima mea zi de lucru!
mai am zile de concediu, plus niste chestii cu salariul, si am calculat cu sefele ca de vineri va fi ultima zi si asa devenisem inutila.
si in plus, cu toate calculele, am mai castigat 7 zile la cele 84 de cum calculam eu. deci pe 1 decembrie ar trebui sa cer prenatal...

mai ramane de vazut, dar oricum, sunt

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 23 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Bravo Sanziana Sa vezi ce bine e acasa, eu am 2 zile deja si ma simt super bine, odihnita ,fara contractii si fara stres !

carmen
27 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eu ma preg sa ma bag la baitza sa ma fac mumoasa pt maine
asa k o sa intru ceva mai tarzior

ZIki ma bucur k mai ai doar 2 zile si scapi. bv

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput