Nov-dec2010 - BV ANA, HAI LETZY! HAI DANAIT!(143)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Beatrice, Ral_eli ! Eu nu m-am temut niciodata cand pleca, si pleaca mult de tot cu masina. Pentru ca stiu cum conduce, nu a facut niciodata niciun accident...dar niciodata nu m-am gandit ca poate intra altul in el, stupid me . Sper sa nu stau cu frica asta in san de acum inainte...daca ati stii cum e masina, este incredibil cum de a avut zile! Si celalalt sofer a plecat pe picioare, si ala cu masina mai varza decat a noastra. Imprumutase omul un BMW cu tractiune pe spate, nu a vazut curba ( desi semnalizata...dar avea scuza ploii si a intunericului de la 3 dimineata ) si a franat. Din cauza tractiunii pe spate, i-a fugit fundul, a baletat putin si a intrat frontal in partea stanga a lui Radu, care tocmai ce iesea linistit din curba respectiva. Locul soferului la noi e aproape inexistent, l-au salvat airbagurile si, zice el, lipsa centurii. Are un black-out de vreo 20 de minute, isi aduce aminte impactul, cum iesea din masina si pe urma cand cobora din ambulanta. Of!

M-as baga sa schimb titlul capitolului..

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ce bine e cu mamuca acasa! e treaza de la 7 si trebaluieste! ma dau si eu jos din pat ca am lenevit destul si ma duc sa mai dau niste indicatii. dar maine pleaca ce ma fac iar singura??

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Olgutzika, da, Miruna e la gradinita...e dependenta de gradi....nici nu concepe sa stea acasa, desi stie ca eu nu mai merg la servici si stau acasa singura pana vine ea..

nu te mai gandi la detaliile si partile urate ale accidentului...a trecut...

pe sotul meu l-au trezit cu electrosocuri dupa un accident de genul asta si nu vrei sa stii cum arata masina...scaunul soferului era pe locul din spate...asa a vrut Dumnezeu...si totul s-a terminat cu bine...

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Olgutzika, lipsa centurii nu ajuta, crede-ma. Daca nu aveam centura la primul accident nu mai eram pe aici de mult. Ne-am lovit de un zid la 130km/h. Lovitura a fost atat de puternica incat m-a taiat centura la gat... dar nici nu am iesit prin parbriz...si nu aveam airbaguri.

Degeaba sotul tau e sofer bun ca pe strada nu circula doar soferii buni... din contra. La al doilea accident ne-a intors in fata, fara sa se asigure, pe un DN unde aveam limita de 100km/h un mos care nu vedea... ce sa iti zic ca in franare a fost claxonat, flash-uit etc. si nu a vazut nu a auzit. Pana la urma s-a aruncat sotul cu masina in sant sa nu ii ia din plin, cu mine si copilul de 7 luni in masina... iar el ne acuza ca am intrat intentionat in el... se cruceau cei de la Politie. Mosul conduce si in ziua de azi...

Ce or fi facand Ana si Letzy???

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

buna dimineata!!!

Tocmai m-a sunat ana....A NASCUT!!!! BEBE DAVID ARE 3450g, 49CM SI ESTE UN BEBE DE NOTA 10 CA SI MAMICA LUI...
ANA ESTE BINE, DOAR CA ACUM ARE F MULTE FRISOANE...

BINE AI VENIT PE LUME,BEBE DAVID!!!! FELICITARI ANA!!!

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Felicitari ANA!!!!
Bine ai venit bb David!!!!!

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Felicitari pentru mamica curajoasa Ana
Bun venit bebelusului si o viata plina de bucurii

Simo 30 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Bravo ANA!!!
Bine ai venit pe lume bebe David!!

Bravo Cris!!
Welcome Sebi!!

Haide Letzy!!!Mult curaj!

Crisuletzu bafta multa multa la examen azi. iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune

34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Olgulitza m-ai speriat cu accidentul. Imi pare sincer rau pentru sotul tau si ii doresc multa sanatate. Sotul meu pleaca rar cu masina din localitate dar mereu stau ca pe ghimpi. Nici asa nu-i bine ca ii transmit din agitatia mea. Bine ca a ajuns acasa ok si e cu voi.

34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

FELICITARI ANA!!!

BINE AI VENIT BEBE DAVID!

35+

Mergi la inceput