Nov-dec2010 - BV ANA, HAI LETZY! HAI DANAIT!(143)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Awwwwwww.. Ana, felicitari!!

Ana, 38+ Matei

AMR 1 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui kamik

O vand ca sa iau ceva mai mic ca eu nu lucrez si sotul a ramas doar cu un servici cu un salariu de rahat si nu ne mai descurcam. Stau in dristor si pretul e de 55 de mii in zona dar noi l-am scazut la 49 pentru ca e 10/10 si ne grabim. Si tot mobilat si utilat si tot nu il vrea nimeni
32+ TudoL sau TeodoL :)

kamik, imi pare rau ca ati ajuns in situatia aceasta neplacuta. Off, cat au scazut preturile apartamentelor. Eu stau aproape de Dristor, pe Liviu Rebreanu, intre IOR si piata Ramnicu Sarat si am cumparat in sept 2008 un apt cu 2 camere, pe care am dat atunci 80.000 Euro, in care am mai investit inca vreo 10000 euro cred (termopane, usi, zugravit, parchet, mobilat, utilat etc) si crede-ma, mi-e frica sa aflu cat valoreaza acum . Si dupa ce ca le-a scazut valoarea, nu mai exista nici cerere. Unde planuiti sa va mutati? Poate va ajuta Dumnezeu si isi gaseste sotul inca un job sau un job full-time bine platit si nu mai e nevoie sa va mutati. Sau poate te ajuta cineva cu bb si iti gasesti tu un job, macar part-time, dupa ce termini cu alaptatul micutului. Mai povesteste-ne despre tine, descarca-te, te ajuta mult sa vorbesti cu cineva. Si daca ai nevoie de ceva, orice, spune-ne, suntem multe si cu siguranta una dintre noi te va putea ajuta

Claudia 37+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Mesaj Ana: I-am dat laptic, dar ma doare operatia si e greu cu pozitia potrivita. Minunea doarme pe bratul meu, lipit de mine. Pupa fetele.

37+
38 ecografic

sa dea DD sa ai laptic muult si David sa fie un mancacios!!

Ana 38+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mesaj Ana: Bebe scoate ceva gemete care se aud divin si miroase asa frumos!

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Lore, la prima sarcina am avut un alt dr. si am luat Utrogestan atat intravaginal cat si oral, pana in sapt a 34-a. Acum, dr. aceasta mi-a recomandat sa iau doar in primul trim, dar eu am luat 15 saptamani. A, si am mai luat in cele doua dati in care am stat in spital.

ratusca, si eu m-am umplut de par, astra imi mai trebuia...noroc ca nu sunt bruneta!

Ana, ce bine ca ai laptic asa de repede dupa ceza!

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

si eu am luat mormoneala, oral si evident ca m-am umplut de par...si nu sunt blonda

si am o intrebare demna de omul din jungla : va epilati/v-ati epilat pe burtica ?

Ana, felicitari
Dana, mult curaj!

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Mesaj Ana: Bebe scoate ceva gemete care se aud divin si miroase asa frumos!

M-am topit cand am citit randurile de mai sus. Imi aduc aminte ca aveam dureri f mari dupa operatie, peste care treceam cand simteam cat de frumos mirosea Nicholas si il priveam cat de frumos dormea.
Ana, insanatosire grabnica dupa operatie si mult laptic pt bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Se pare ca ma opereaza in juma de ora- toata lumea e de parere ca tb actionat urgent

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

eu nu m-am epilat pe burtica, cu toate ca am un pufulet...dr mi-a spus ca dupa nastere va disparea...am inteles ca la cezariana te rade pe burtica!!

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

Eu stau pe camil ressu chiar la intersectia cu liviu rebreanu
ne descurcam noi cumva...nu disper...doar ca e si situatia cu sarcina si ma simt asa neputincioasa ca tre sa stau in pat...
pt sot e mai greu cu gasitul slujbei ca are 41 ani si angajatorii vor tinerei.

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Citat:
citat din mesajul lui kamik

O vand ca sa iau ceva mai mic ca eu nu lucrez si sotul a ramas doar cu un servici cu un salariu de rahat si nu ne mai descurcam. Stau in dristor si pretul e de 55 de mii in zona dar noi l-am scazut la 49 pentru ca e 10/10 si ne grabim. Si tot mobilat si utilat si tot nu il vrea nimeni

kamik, imi pare rau ca ati ajuns in situatia aceasta neplacuta. Off, cat au scazut preturile apartamentelor. Eu stau aproape de Dristor, pe Liviu Rebreanu, intre IOR si piata Ramnicu Sarat si am cumparat in sept 2008 un apt cu 2 camere, pe care am dat atunci 80.000 Euro, in care am mai investit inca vreo 10000 euro cred (termopane, usi, zugravit, parchet, mobilat, utilat etc) si crede-ma, mi-e frica sa aflu cat valoreaza acum . Si dupa ce ca le-a scazut valoarea, nu mai exista nici cerere. Unde planuiti sa va mutati? Poate va ajuta Dumnezeu si isi gaseste sotul inca un job sau un job full-time bine platit si nu mai e nevoie sa va mutati. Sau poate te ajuta cineva cu bb si iti gasesti tu un job, macar part-time, dupa ce termini cu alaptatul micutului. Mai povesteste-ne despre tine, descarca-te, te ajuta mult sa vorbesti cu cineva. Si daca ai nevoie de ceva, orice, spune-ne, suntem multe si cu siguranta una dintre noi te va putea ajuta

Mergi la inceput