Nov-dec2010 - BV ANA, HAI LETZY! HAI DANAIT!(143)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

In mare parte....
Fetelor...pe mine ma cam sperie treaba asta cu odiseea de nov-dec si cand colo avalansa de bebei in octombrie...noua in decembrie cine ne face galerie?1!

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Kamik si Iris-Harieta
(vad aici meritul Anei :) )

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s34

32+ TudoL sau TeodoL :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

mamica 1: dis DPN 07.11.2010, DN - 9.10.2010, 37s, 2.900 kg, 51 cm victoria
mamica 2: Abe DPN:03.11.2010, DN - 22.10.2010 Blanca
mamica 3: Alina 1984 DPN:05.11.2010, DN - 23.10.2010, 38 s, 3.450 kg, 50 cm, Matia
mamica 4: adipapazi DPN:09.12.2010, DN - 25.10.2010, 34 s, Ioachim si Ana
mamica 5: Siema DPNL:07.11.2010, DN - 25.10.2010,Natalia Iris
mamica 6: Elfica DPN:31.10.2010, DN - 26.10.2010, 39 s
mamica 7: crisis81 DPN:03.11.2010,DN - 26.10.2010, 38 s, 3.700 kg, 52 cm, Seby

pupici pe burtici :*:*:* 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

DANA & LUCAS!!!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

Ah si daca tot trebuie sa ne cunoastem...o sa va insir si eu povestioara mea..ca sa aveti o idee..eu am intrat abia de o luna in odiseea voastra asa ca nu stiu ce trebuie sa povestesc si ce nu dar va fac un rezumat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kamik

In mare parte....
Fetelor...pe mine ma cam sperie treaba asta cu odiseea de nov-dec si cand colo avalansa de bebei in octombrie...noua in decembrie cine ne face galerie?1!
Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Kamik si Iris-Harieta
(vad aici meritul Anei :) )

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s34

EU!!!
si eventual mamicile de acum care prin dec o sa mai aibe timp si de DC
plus fetele care nasc prin dec si acum mai sunt pe la munci, sa pur si simplu nu isi gasesc INCA curaj sa scrie

pupici pe burtici :*:*:* 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

kamik te asteptam cu rezumatul

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Am revenit si va anunt ca astazi schimb semnatura, am terminat sapt 37, intram in sapt 38 Din pacate, azi-noapte m-am trezit cu durere de gat , pt care stiu ca sunt vinovata, pt ca beau numai din frigider. Dimineata nu aveam nici voce, ma durea si ma ustura gatul tare . Am baut pana acum 3 cani de ceai cu multa lamaie si am luat un paracetamol, pt ca nu am chef sa racesc tocmai acum.
Dana, nastere usoara!!!
Olga, imi pare rau pentru accidentul sotului, dar bine ca nu a patit el nimic. Masina se recupereaza intr-un fel sau altul.
Miruna si toate fetele care vreti sa iesiti, va inteleg perfect, insa, credeti-ma, e oribil afara! Am fost pana la piata si e frig, ploua, pe aici bate si vantul putin... tot in casa, la adapost e mai bine. Sau undeva, la un mall, la un film
Anymona, ma bucur ca ne tii la curent cu vesti despre tine si bebe. Eu o sa ajung sapt viitoare la Filantropia si poate ne vedem (daca vin singura, pt ca daca ma aduce sotul nu pot sta, se duce la munca dupa).
Vroiam sa mai scriu ceva, dar am uitat. Revin cand imi amintesc

Claudia 37+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Fetelor multumesc. M-am razbunat pe biscuiti ... cand se trezeste copilul incerc sa fug la Ikea daca nu ma pun pe plans.

Acum am dat in alta problema... bebe nu a miscat deloc azi si nici nu reusesc sa il fac sa miste... vi s-a intamplat???

I-am trimis Danei un sms, nu a raspuns, probabil e pe la vreun doc. Asa ca ... Daca aflati ceva please postati.

Vasari, stai linistita o sa vezi ca Maria e bine, probabil are doar o raceala mai urata. Infectiile in gat sau nas ajung asa usor la urechi. Si noi am avut nu unul ci cateva episoade.

Sunset mie nu imi este frica de caini doar ca un vecin a antrenat vreo 4 maidanezi si i-a transformat in serial killers. Am toata bara din spate zgariata din cauza lor... doar pentru ca sar pe masina in mers . Eu am 7 caini, zgomotosi dar blanzi. Unul a fost ranit de 2 ori din cauza astora si le-am declarat razboi. Daca ii mai ataca pe ai mei ii atac si eu . Ah, daca folosesti ultrasunetele pe aceiasi caini de mai multe ori te recunosc...si fereasca Dumnezeu sa ramai fara baterii...Stiu de la o vecina care ii neutraliza pe cainii de mai sus

Doura, sa pui cainelui razbunator si surd si o mitraliera la gat ca sa fie imaginea completa . Daca i-ai vedea ai muri de ras, para asa amarati...dar pot multe

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

miruna ai incercat sa-l faci sa miste cu ciocolata sau apa rece sau vreo pozitie in care stii sigur ca reactioneaza...spre ex bebelina mea daca stau la birou cu scaunul mai pe spate isi face simtita imediat prezenta

Doamne ai grija si de noi 36+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna, eu am patit, zilele trecute..azi tot la fel.a miscat f putin...cred ca nu mai are loc...vreau si eu biscuitiiiiiiiiii........pup...te tot caut de azi dimineata...

gata..am trecut ursuletii,dar multi nu au toate datele...am trecut datele care erau..

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput