Nov-dec2010 - BV ANA, HAI LETZY! HAI DANAIT!(143)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Felicitari din suflet pentru tati de David!!
Multumim ca ne tii la curent si multa sanatate Anei.

Fetelor cum e in Bucuresti? intr-adevar greva e de asa proportii cum spun astia sau iar filmeaza dintr-un colt sa para mai multi oameni?

34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

hehe, kamik, ma bucur ca ai prins "curaj" sa intri.

Victoria, astea da vesti bune. Poate nasti la 40 saptamani, in suspans maxim ne tine bb Leon...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
FELICITARI MAMI SI TATI DE BEBE DAVID!!! Ana, ma bucur enorm pt voi. Sa va dea Dumnezeu numai fericire alaturi de steaua voastra!

Miruna, dc nu-ti revii, ma urc eu in titiu si te scot in mall Iti dai seama cum am arata: tu cu burta si eu cu cearcane pana la burta Bebe Patrick m-a tinut treaza d ela 4 la 6.30. Pana atunci s-a trezit din ora in ora.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

miruna,doura si eu am o frica fantastica de caini asa de mare incat am cautat sa-mi cumpar aparat din ala cu ultrasunete care ii indeparteaza pe inamici...dar ce ma fac daca dau peste un caine surd

corina chiar vroiam sa te intreb cum e cu somnul la voi? cum il adormi pe Patrick si cat de des va treziti

Doamne ai grija si de noi 36+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

miruna,doura si eu am o frica fantastica de caini asa de mare incat am cautat sa-mi cumpar aparat din ala cu ultrasunete care ii indeparteaza pe inamici...dar ce ma fac daca dau peste un caine surd

corina chiar vroiam sa te intreb cum e cu somnul la voi? cum il adormi pe Patrick si cat de des va treziti

Doamne ai grija si de noi 36+ Alexia

iar rad singura...imi imaginez un "caine razbunator" si "surd" care nu reactioneaza la ultrasunete

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl
Bebe Patrick m-a tinut treaza d ela 4 la 6.30. Pana atunci s-a trezit din ora in ora.

Corina
, numai cand ma gandesc ce ma asteapta...mi se ridica parul in cap. Dar oricum alaptez, nici nu ma gandesc, asa cum Luca a fost alaptat asa va fi si Noah...cu cearcane cu tot... stiu cat voi fi de zombie, insa :(((

Symo, eu nu am avut febra laptelui cine stie ce, adica nu asa cum aud la alte fete, aveam sanii umflati, destul de durerosi dar suportabil. Pompa in cazul meu era frectie la picior de lemn, dar scotea putin cat sa ii detensioneze cat de cat. Eu puneam fff des copilul la san, am avut "bafta" ca manca din ora in ora, noaptea cam la 2-3 ore si asa scapam repede, goleam ambii sani prin suptul lui. Nu ii golea complet dar cat sa nu ma doara. Unii copii papa mai rar sau mai putin, si de aceea se umfla ff tare sanii la inceput, pana se regleaza dupa copil.
Insa am facut ragade, acum sper sa nu mai fac ca deja sanii au fost desfundati vreme de un an jumatate, aveam ragade si cand sugea Luca dureau groaznic, atat de tare ca imi dadeau lacrimile. Imi puneam eu lanolina dar pana nu se vindeca ele de la sine degeaba. Strangeam din dinti si il tineam la san, a durat cateva zile nebunia, si stiam ca ma vindeca laptele propriu.
Asa ca, desi durea groaznic, ii dadeam san. Durerile astea nu o sa le uit in viata mea, cum plangeam si alaptam, asa ca te inteleg cam ce simti. Dar trec, stai linistita, toate trec si trec repede, cateva zile mai suporti si apoi scapi. Important e sa ai rabdare, ti se va regla productia si apoi toate decurg mult mai lin. O sa aiba si Diana un program de supt cat de cat si va fi bine. Dar nu ceda, e pacat. Nimic nu e mai bun decat laptele de mama, cu toate sacrificiile...
Unele femei nu rezista la lipsa somnului- pe mine m-a trezit noapte de noapte vreme de 1 an jumate, da-ti seama, si nu o singura data pe noapte...altele nu rezista de durere si uite asa trec copiii pe biberon. Tine-te tare!!!! e minunat ca ii dai san, faci cel mai bun lucru pentru copilul tau!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Bravo ANA si bine ai venit ursuletule DAVID . Tati de David felicitari!!!!

Miruna nu mai fii suparata , nici eu nu prea ies din casa dar lasa ca nu mai este mult

Mami Andreea 36+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...teoretic 4 sapt....practic oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Fetelor, se pare ca ma interneaza. Nu Mai am lichid deloc!! Dati-mi va rog un beep ceva pe nr meu, il am in tabel, sa pot sa va tin la curent! Nu pot sa intru de pe telefonul asta in documents sa iau nr.

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Fetelor, se pare ca ma interneaza. Nu Mai am lichid deloc!! Dati-mi va rog un beep ceva pe nr meu, il am in tabel, sa pot sa va tin la curent! Nu pot sa intru de pe telefonul asta in documents sa iau nr.

s38 Lucas Petru

Dana suntem langa tine... Sper ca bebe Lucas sa fie ok... scoatem motatele si asteptam vesti bune

pupici pe burtici :*:*:* 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

s38 Lucas Petru

ti-am trimis sms....suntem alaturi de tine

Mami Andreea 36+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...teoretic 4 sapt....practic oricand

Mergi la inceput