Incident la joaca!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Suntem oameni maturi, cu experiente diferite de viata, cu mentalitati la fel de diferite.

Si sper ca mentalitatea ta, tradusa prin rasism de ultima speta sa fie sanctionata.

Si nu le mai zice tiganusi .

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Suntem oameni maturi, cu experiente diferite de viata, cu mentalitati la fel de diferite.

Si sper ca mentalitatea ta, tradusa prin rasism de ultima speta sa fie sanctionata.

Si nu le mai zice tiganusi .

am observat ca atunci cand nu esti de acord cu ce scrie un user, ii urezi sa fie sanctionat.

ma opresc din acest dialog neproductiv.

edit : cum iti permiti sa mi te adresezi astfel ?!?!?!

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Mai, imi permit sa-mi manifest si eu mirarea: cum de e posibil sa va fie frica sa spuneti ce ganditi aici, pe un forum public? Adica toata lumea se teme sau ezita in a interactiona cu tiganii – copii sau adulti – dar nu este « politically correct » sa spui lucrurilor pe nume de teama ca te catalogheaza unii drept rasist. So what?

La mine, la tara, printre imigranti ca mine – francezi, portughezi, rusi, polonezi, greci, you name it – nu-i deloc un subiect tabu sa spui ca tiganii sunt vai de capul lor si ca e chinul naibii sa-i dai pe brazda. Daca reusesti, evident… Ca multi au incercat si nu au facut mare branza.
Toti imigrantii din vechea Europa se plang de minoritatea asta care le dau si acu, in secolul 21, batai de cap in privinta integrarii lor in societate.

Nici nu-mi vine sa cred, pe cuvant de onoare, ca ne jucam dintr-o data de-a « ne-rasistii » si strigam in gura mare ca tiganii sunt o binecuvantare pe capul nostru, niste victime ale societatii, niste neintelesi, etc.
La naiba, de zeci de ani de zile incearca o groaza de natii sa-i invete sa se poarte civilizat. Nu a functionat nimic pana acum. Pe nicaieri.
De ce trebuie subit pupati in fund?… Ca nu pricep. Care-i schepsisul? E vreun avantaj in chestia asta si-mi scapa mie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

wow, Allinta, am ramas fara cuvinte
din pacate, reprezinti o majoritate aici in Romania
majoritatea celor care afirma cu mandrie; heh, sunt rasist, si ce??
e fosrte foarte trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Anca 74, tu vorbesti serios cand zici ca nu stii care-i schepsisu´? Chiar nu pot sa cred.

Qamar, nu, asta nici ´´macar´´ rasism nu e, ce citesti tu aici. Asta e asa, un fel de.....
Imagineaza-ti o cusca cu gratii, iar in interiorul custii se afla un pitic. Piticul asta, are gura mare mare si tipa la altii din afara custii sa-l ajute sa taie gratiile sa iasa. E asa de concentrat pe gratiile alea,le roade, le strange, le loveste.. si nu vede ca usa-i deschisa.
Cam despre asta e vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:

Pe fetita mea o invat in permaneta ca nimeni nu are voie sa ii puna mana la pitzi si la tzitzi, si ca nici ea nu are voie sa puna mana.

Cum adica??? Si nu te-a intrebat de ce? Sper ca te referi la faptul ca nu e frumos in public sa faca asta, mai ales de la o anumita virsta incolo...

Anca74, eu as spune ca s-au chinuit cam prea mult sa-i 'civilizeze', d-aia nu le-a reusit. Dar nu de dragul civilizatiei s-au chinuit ei, ci de dragul si in interesul a ceea ce numea fiecare la timpul si momentul lui civilizatie.

Iar aici, la tara, de unde scrii tu, se intelege bine acest lucru... ca doar si ei s-au tot straduit si se tot straduiesc sa civilizeze autohtonii astia de pe aici, care nu se lasa civilizati si pace! Fiecare cu 'tiganii' lui as putea spune!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Off topic: Anca74 - welcome in Europe! Don't waste your time - in Eu NU se vrea (nu exista dorinta si vointa politica) sa se faca cu adevarat ceva in acest sens... Fii fericita ca dincolo de ocean e o alta politica iar legea e lege si nimeni nu-si bate joc de ea... Acolo nu exista parazitii de la Bruselle care sa traiasca bine mersii pe banii amaratilor care sunt inca fericiti ca mai au un job (ca sa poata plati taxe - nu de alta) si care sa nu faca altceva decat sa sporeasca haosul economic si social in care se afla Eu la ora actuala... Ministrul vostru de emigrari cand a vazut cum sta treaba cu cetatenii cehi de etnia rroma rapid a cerut viza pt toti cetateni cehi... si a fost asa un mare fssssssss aici in Eu pe chestia asta ... si ce daca... Canada si-a vazut frumos de viata ei si bine a facut! Roaga-te bunului Dumnezeu ca nu cumva sa se renunte la viza pt cetatenii romani si bulgari... ca ati pus-o de-o veselie... no kidding!
Nelia - e greu sa schimbi ceva atunci cand exista o mafie f bine organizata care pune mana pe banii de la guvern si ii toaca pt beneficiul propriu...
A spune adevarul despre anumite situatii existente NU inseamna a fii rasist! Cei de etnie rroma sunt considerati victime ale societatii... chiar daca ei traiesc in palate si invart banii cu lopata... iar omul de rand care munceste uneori si cate 2 job-uri sa-si poata plati darile la stat si sa-i mai ramana si cat sa supravietuiasca - acela este asupritorul "cel rau" care- chinuie pe beti rromi si ii nedreptateste...

On topic: Inbox - imi pare rau de experienta negativa prin care a trecut fetita ta... Daca ai locui in alta parte a lumii unde legea se respecta si inca mai are ceva putere te-as sfatui sa mergi la politie si sa spui ce s-a intamplat pt ca se pare ca acei copii au fost ei la randul lor "expusi" abuzului sexual deci serviciile sociale ar putea sa mearga la ei acasa si sa verifice daca ei sunt ingrijiti asa cum trebuie pentru niste copii de varsta lor... sau din contra participa activ la anumite "jocuri sexuale"... Poate ca nu ar fii rau sa vorbesti cu pediatrul copilei si sa ii ceri parerea daca nu cumva fetita ta ar avea nevoie de ceva sedinte la un psihoterapeut ca sa reuseasca sa treaca peste trauma...
Multa putere iti doresc sa treceti cu bine peste acest incident si sa reusiti va sa depasiti teama fireasca care va chinuie

Da - copii pot fii rai intentionat (pot face acte de cruzime in mod rational si constient) (indiferent ca avem puterea sa acceptam sau nu acest lucru). Daca citim si ne uitam in jurul nostru vedem nu zeci, nu mii, nu sute de mii, ci milioane de cazuri de bullying atat fizic cat si emotional. Si sunt copii, ado si chiar si adulti vulnerabili care sufera de pe urma bullyingului si care ajung sa se sinucida...

P.S. Nu va straduiti sa raspundeti postarii mele ca eu spun aici "stop joc"... nu am timp de pierdut cu discutii sterile despre situatia rromilor - ei isi vad frumos de viata lor si de palatele lor si isi conduc la lumina zilei reteaua mafiota si foarte productiva care le aduce in continuare bani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca74

Mai, imi permit sa-mi manifest si eu mirarea: cum de e posibil sa va fie frica sa spuneti ce ganditi aici, pe un forum public? Adica toata lumea se teme sau ezita in a interactiona cu tiganii – copii sau adulti – dar nu este « politically correct » sa spui lucrurilor pe nume de teama ca te catalogheaza unii drept rasist. So what?

La mine, la tara, printre imigranti ca mine – francezi, portughezi, rusi, polonezi, greci, you name it – nu-i deloc un subiect tabu sa spui ca tiganii sunt vai de capul lor si ca e chinul naibii sa-i dai pe brazda. Daca reusesti, evident… Ca multi au incercat si nu au facut mare branza.
Toti imigrantii din vechea Europa se plang de minoritatea asta care le dau si acu, in secolul 21, batai de cap in privinta integrarii lor in societate.

Nici nu-mi vine sa cred, pe cuvant de onoare, ca ne jucam dintr-o data de-a « ne-rasistii » si strigam in gura mare ca tiganii sunt o binecuvantare pe capul nostru, niste victime ale societatii, niste neintelesi, etc.
La naiba, de zeci de ani de zile incearca o groaza de natii sa-i invete sa se poarte civilizat. Nu a functionat nimic pana acum. Pe nicaieri.
De ce trebuie subit pupati in fund?… Ca nu pricep. Care-i schepsisul? E vreun avantaj in chestia asta si-mi scapa mie?

My posts represent my own opinions, thoughts, etc. and no one else's.
Mamica de Zanuta mica, Anna Laura

www.youtube.com/watch?v=ckFvoGRPiCU&feature=related/" target="_blank">Shape up, Anca!
Le meilleur moyen de réaliser ses ręves c'est de se réveiller.

ce tare ma mir ca nu intelegi... .

mai, voi ati vazut ce a scris Allinta?
A scris despre copii tigani curati si civilizati care trebuie totusi supravegheati cu cea mai mare atentie atunci cand intra in contact cu copiii nostri .
Nu numai ca e rasism, e o ofensa grava adusa copiilor, pe site-ul desprecopii!!!

Ia sa mai raportez o data postarea Allintei.
E incredibil ca nu intervine nici un moderator.

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Din punctul meu de vedere aceasta opinie nu este o forma de rasism si nici o ofensa adusa copiilor exprima doar faptul ca din punctul de vedere al acelui utilizator considera ca "trebuie supravegheati cu cea mai mare atentie". Verbul a supraveghea cu sau fara mare atentie nu reprezinta o forma de rasism si/sau ofensa nu reprezinta nici macar o actiune in sine.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Din punctul meu de vedere aceasta opinie nu este o forma de rasism si nici o ofensa adusa copiilor exprima doar faptul ca din punctul de vedere al acelui utilizator considera ca "trebuie supravegheati cu cea mai mare atentie". Verbul a supraveghea cu sau fara mare atentie nu reprezinta o forma de rasism si/sau ofensa nu reprezinta nici macar o actiune in sine.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Rasism e atunci cand crezi si spui clar ca trebuie sa fii in alerta doar in cazul copiilor tigani, chiar daca acestia sunt curati si civilizati.
Si, da, e trist sa spui ca niste copilasi curati ci civilizati trebuie supravegheati cu mare atentie doar fiindca sunt tigani.

La fel cum e la fel de trist sa crezi si sa spui ca niste copilasi intre 3 si 10 ani pot avea in ei rautate pura.

Mergi la inceput