La Dovlecelu' Vesel •16•
Raspunsuri - Pagina 20
santorini spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Santo, sa nu-mi zici sa si tie ti-e frig? EU am vrut sa beau ceva alcool, dar nu aveam decat bere, si cand am vazut ce rece e, mai nene, am renuntat. Pijamaua mea e din aia de bumbac, of course si cu animalute pe ea! Stiu, sunt sexy tare, nu trebuie sa-mi mai spuneti ca ma flatati! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Si eu sunt tare friguroasa (chiar si vara dorm cu pilota). La mine tot 25 de grade sunt, dar pijamaua mea e mai groasa ca e din aia gen catifea. Totusi la sosete mai batut! Dar sa stii ca si eu mai pastrez sosetele cand e vorba de si e frig!
biaz29 spune:
Fetelor, pana la urma nu a mai fost nevoie sa ma impingeti, am sarit singura peste prag.
Va las aici sa va serviti cu o felie tort si va doresc noapte buna.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
mary_07 spune:
La multi ani Biaz !
Pentru mine esti o mama si o femeie model ,meriti toate florile din lume !
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
monica_dicut spune:
AIde mai bia, daca nu a mai mers treaba aia, of, cum sa te lasam noi la greu. Daaaar:
LA MUUUUUUUULTI AAAAAAANIII!!!
SA fi sanatoasa si fericita, sa petrecci clipe de neuitata laturi de familia ta frumoasa si poate peste vreun an sa ne spui povesti frumoase despre o fetita cu codite roz . TE pup si te imbratisez cu drag
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
crocodana spune:
noaptea buna mamici fenomenale ce sunteti!
UKA chapeau!M-ai emotionat de numa! Si ai fost acum ca si in trecut pe aceeasi lungime de unda cu mine. Ma tot gandeam dupa nastere cat de frumoasa ar fi o intalnire cu toti dovleceii daca nu macar o poza comuna. Cand aveau cateva luni ne-ai surprins la fel de tare! Pana sa ma invart eu sa cer poze, etc...tu ai muncit si le-ai adunat care de pe unde!......acum cateva zile cand ai zis ca ai poza cu dovleceii, tu te refereai la cei alaptati dar eu cautam cu disperare prin fotografii nu gaseam si ma intrebam Doamne cum a avut timp sa faca asta? e fenomenala!, m-am prins tarziu dar m-a amuzat f tare faza cu menul! adevarul gol golut!
Sunt tare mandra de mine ca i-am recunoscut pe toti, dar pe toti dovleceii! Doamne cat de frumosi sunt si cat au crescut! Ce repede a trecut timpul! Sa fie mereu sanatosi si cuminti si norocosi!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
crocodana spune:
Bia! Mare doamna, mare caracter! Tortul pe masura!
La multi ani fericiti, sanatate, liniste si bucurii!
Imi plac enorm "zicerile" tale si ma bucur ca esti printre noi! Sa ai parte numai de lucruri frumoase!
happy_uka spune:
Crocodana Carinei sa-i multumim, ca e cumintica, doarme mult si se joaca si singurica ..si lui lady gaga..si statului ca-mi da alocatie grasa si i-am luat casutza
Am facut ceva munca de cercetare ! Recunosc, le-am disperat si pe fete
E adevarat, si mie-mi place la nebunie sa-i vad impreuna, sunt tare tare faini! Copii superbi!
Pupici!
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
Bia! Tot ce-ti doresti sa ti se implineasca ! Sa ai o zi magnifica, sa primesti multe flori de la baietii tai frumosi ! Te pupam!
Pt felicitarile, masa si dans, go to the next chapter
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
cristina_ana spune:
La multi ani Bia!!!!!!!!
Sa ai parte de toata fericirea din lume, sa te bucuri mereu de comorile tale si sa ramai mereu la fel de minunata ca acum!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
crocodana spune:
Na ca acum nu imi mai vine sa intru in mijlocul urarilor sa scriu 2 vorbe de somnul bebeilor dar ma stradui sa fiu scurta si la obiect ca cine stie cand mai apuc sa intru.
Am tot citit cum e cu somnul nocturn, pentru ca eu asociam trezirile ei dese cu faptul ca inca e alaptata dar se pare ca nu e chiar asa. Mi-a demonstrat-o si Ama care uneori cand se trezeste refuza sanul si se linisteste singura si alte mamici care au aceeasi pb desi bebei is pe forumula. Sigur exista si exceptii in ambele tabere dar mai rare.
Brazelton afirma ca se trezesc datorita frustarilor acumulate in timpul zilei mai ales ca la aceasta varsta petrec mai mult in somn superficial decat in somn profund.Asta daca nu sunt dintii, gazele, setea sau foamea...
Tot el zice ca e de asteptat ca ziua sa faca o criza de afect la cea mai mica restrictie a mobilitatii, vizuale sau motorii. Raluk, d-astea face si Ama mereu in ultima vreme so....curaj mamico, cresc ei mari!
Ma bag si eu la pseudo somn acum ( nu s-a trezit decat de 3 ori in 2 ore)!Noapte linistita oriunde v-ati afla!
PS Cat de faina ar fi o MEGA intalnire, sa nu se mai inteleaga om cu persoana! Dar mi-ar placea sa tina trei zile si trei nopti ca sa am timp sa ii dragalesc pe fiecare si sa vorbesc face to face cu fiecare mamica!