La Dovlecelu' Vesel •16•

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Neata!

Uka la noi din contra, daca ii dau solide seara asa dupa 6, e vai si amar toata noaptea se chirceste de durere de burta si cu greu scoate cate o beshinuta . Si prin solide stii la ce ma refer la noi: roate din alea de orez sau fructe crude simple, date in mana, sau piure de legume simplu, legume fierte mixate.

Si n-am apucat aseara sa iti multumesc. Maiiii ce minunatie a iesit, abia astept sa ascult cu sunet, sunt curioasa de melodie. Efortul a fost mare, eu nu as fi putut sa-mi rapesc atata timp. Ideea a fost iar minunata. Tu esti minunata!

Ralu daca vrei cereale plutitoare, sunt de la sano vita fulgi de porumb fara zahar. Eu recunosc ca vreau din aia, nu musli, ca sa fie ca si fulgii pentru copii . Au si de grau cu tarate care scrie pe ei ca au putin zahar, dar de simtit nu se simte deloc, nu inteleg de ce pun daca tot nu-s dulci. Ori pui zahar sa le placa la copii, ori nu pui deloc, sa le manance femeile la regim .

Cecilia va trebui vreo 5 minute sa o tot pupi pe Dana din partea noastra. Te rog mult si din partea mea! Abia astept poze!!!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

'Neata!

Uka, esti tare draguta..mi-a placut tare mult Iepurasu' Carina e o scumpica Asa, sa stii, am observat si eu..cand mananca bine seara, doarme super bine.

Catalina te imbratisez si eu

Lili, tare ma bucur pentru noptile de somn. Sper sa continue

Hepi, mi-a placut mult mesajul despre mami tau. Vreau si eu!

Fetele sunt in vacanta, asa ca suntem toate acasa pentru o saptamana. Lui Ruby ii ies multi dintisori, lui Lilly incep sa-i cada

Oops..s-a trezit. Revin. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hello !

Uka,jos palaria !
Te tare de tot,cum au spus si fetele,esti minunata !

Aricelule,super ! Io,cu rusine o spun,n-am fost niciodata la teatru (decat in copilarie,la spectacole pt copii )

Raluk,cum a fost azi-noapte?Sper ca mai bine .Doamne ajuta sa vina vremuri bune la voi !

Si ma bucur enorm pt Lili,ca are nopti linistite

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ah, si intrasem cu-n scop...

S-o imbratisez tare de tot pe Bia sa o asigur ca o inteleg PERFECT si sa ii ofer garantia ca o sa treaca la un mom dat. Pe cuvant. Nu stiu cum , dar o sa treaca.
Te cred ca iti vine enorm de greu acum. Hai trimite-l la mine ca eu am antrenament!

Siiiiiiiii...

La Multi Ani, Dana!!!!!

Sa fii sanatoasa si sa ai o viata asa ca tine: plina de umor si veselie!!!

Auzi, o bere, un vin, o tuica, nu dai si tu la fete?? Hai ca de-un fursec nu zic nimic. Ai vazut ca noua ne cam place ashea

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crystina

'Neata!

Uka, esti tare draguta..mi-a placut tare mult Iepurasu' Carina e o scumpica Asa, sa stii, am observat si eu..cand mananca bine seara, doarme super bine.

Catalina te imbratisez si eu

Lili, tare ma bucur pentru noptile de somn. Sper sa continue

Hepi, mi-a placut mult mesajul despre mami tau. Vreau si eu!

Fetele sunt in vacanta, asa ca suntem toate acasa pentru o saptamana. Lui Ruby ii ies multi dintisori, lui Lilly incep sa-i cada

Oops..s-a trezit. Revin. Va pup.

Cristina cu Lilly Elisa (27.10.2003) si Ruby Elena (14.09.2009)

Cris, vin'incoace sa te pup, fato!!! Si sa-ti spun si public un "La Multi Ani!!!!" din sufletul meu mare pentru minunata ta Lilly!! Sa fie sanatoasa, puiuta! Sper ca ati petrecut frumos, asa cum numai voi stiti sa o faceti. Un calarit?? Un apicultorit ceva??? Un raliu? O cursa de alergari??

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

helou!

LA MULTI ANI DANA!! SA FII SANATOASA SI FERICITA, SA TE BUCURI DE FAMILIA MINUNATA!
LA MULTI ANI LILLY! SA CRESTI MARE SI NOROCOASA, SA AI O VIATA FRUMOASA!

Bia, ce frumoasa intamplarea cu frunza Mie mi se pare ca voi sunteti o familie ireala asa, dupa cate povestesti si de Busici care nu vrea dulciuri, mie mi se pare o utopie, zau! pe langa ca sunteti niste frumosi si inteligenti! eu cred ca inventezi

Uka este extraordinara, daca mai era nevoie sa ti-o spun!

Vik, cred ca ai cam multi pupici de dat la fete acolo, ca ma inscriu si eu intalneala placuta!

Fragutza, eu am luat ultima oara de la Vitalis, musli crocanti cu 40% fructe, fara adaos de zahar....si mie imi plac astia mai "cosmetizati", ca pt copii asa, cum zice Raluk

eu nu zic nimic de somnul nostru, ca ma trezesc ca aruncati cu rosii

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Am si eu o intrebare pentru fetele care au nascut la Medlife, sau merg acolo la dr gineco: Imi puteti recomanda si mie o dna. dr. gico buna, adica cat de cat ok ca persoana si toate ele? Sar'mana.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Buna fetele,

Eu cum spun mereu (o sa ajungeti sa ma recunoasteti doar dupa cuvinte ) intru rar. Azi am insa copiii la mama si eu trebuia sa fac curat in casa dar ....am citit pe forum
Vroiam sa ii raspund lui Alex25 la Medlife o dr care este foarte draguta si buna este Mirela Popa. La odiseea la care am fost prima oara cu Patrick au fost multe fete care au nascut cu ea si care merg in continuare la ea la control. Mai am o prietena care urmeaza vrea sa faca si ea un bbe si tot la dr asta merge deci ti-o pot recomanda CU CALDURA.

Despre noi daca ne mai stiti... pot sa va spun ca nici Karolina mea nu maninca solide..decit piine si biscuiti ... maninca doar cind are ea chef altceva... si bea lapte la greu ... 150 ml la fiecare 4 ore... deci si noaptea... m-a terminat cu trezirile ei...dar ne facem noi mari... caci si Patrick a dormit noaptea intreaga si acum ...se trezeste si el asta ca incurajare pentru cele care asteapta sa creasca copiii
In rest suntem bine... mergem de 2 luni in picioare (dar cu frica fratelui mai mare care cum o prinde cum o trage de par)...
Iesim afara si speram sa o intilnim pe Zeina dar nu prea ne potrivim la program. Noi iesim in continuare dimineata de la 10 la 11.30 si dupa amiaza de la 17 la 18.30 si ne plimbam de la intrarea in parcul Tineretului de la Sincai de la porumbei si pina la fintina arteziana de pe aleea ce duce la Sala Polivalenta.

Va citesc pe toate, imi aduc aminte ca si eu statea pe forum cind il aveam doar pe Patrick - acum e imposibil trebuie sa stau doar intre copii ca un arbitru sa nu se certe ... sau daca deschid calculatorul Karolina e calare pe el si bate in taste... asa ca prefer sa va citesc de pe tel cum spuneam.
Sa va traiasca copiii si sa fie sanatosi si sa aiba mult noroc in viata asta este urarea pe care o fac eu tuturor celor de aici.

Va pup si va imbratisez si poate mai revin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Am uitat sa spun si eu La multi ani Dana!

Clodute hai mai sa te pup . Sa stii ca am primit sms-ul tau acu vreo 2 luni sau cand a fost. Dar daca atunci pe loc nu am putut raspunde, normal ca apoi am uitat. Acum mi-am amintit doar. Te pup cu drag si mai trimite-ne si tu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Am uitat sa spun si eu La multi ani Dana!

Clodute hai mai sa te pup . Sa stii ca am primit sms-ul tau acu vreo 2 luni sau cand a fost. Dar daca atunci pe loc nu am putut raspunde, normal ca apoi am uitat. Acum mi-am amintit doar. Te pup cu drag si mai trimite-ne si tu poze

Te pup si eu Raluk stiu ca tu aveai tel pe silent si m-am gindit eu ca nu ai primit imediat mesajul oricum inteleg ca Alex e pe primul loc si la mine la fel e cu copiii... vrei sa ma crezi ca eu nu apuc sa maninc dimineata ci abia la prinz.... pentru ca dimi le dau lor sa manince... apoi laptele Karolinei si apoi vine mama si iesim afara inapoi acasa... la schimbat hainute...spalat pe miini ... le dam lor sa manince...si abia apoi eu maninc si apoi ii culc... sunt ca un robot...tot pe fuga...dar pentru EI copiii MEI... nu conteaza nimic altceva...

Cit despre poze...promit ca o sa pun poze cum primesc...am facut si noi o sedinta foto in 4 dupa ce a implinit Karo 1 an... asa ca imediat ce le am va arat si voua... nu e ceva fenomenal... nu schimbam hainute... doar imortalizam zimbete... expresii... amintiri...

VA PUPPPPPPPPP... vedeti ca nu am copiii acasa si cu ochii tot pe voi...fuggggggggggg la curatenie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Clodute multumesc mult de sfaturi si bine te-am gasit. Cat despre iesitul in parc, intr-adevar nu prea ne potrivim, ptr ca Aleesia se trezeste pe la 9.30-10 si papa la 10.30, deci pana ajung in zona aia de parc se face sigur 11.30, iar dupa-amiaza la 17 abia se trezeste, papa iaurt la 18, deci nici o sansa sa ajungem. Asta e, vedem cum ne potrivim odata si ne vedem.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput