Nov-dec2010 - HAI ANA, HAI CRISIS! BV ELFICA!(142)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Va multumesc din suflet pentru incurajari si sms'uri, sunteti minunate si m-a ajutat enorm sustinerea voastra. Stand in patul ala, plina de emotie, mi-era asa dor de voi....

Ana
39+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva ore pline de emotii coplesitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Scriu cate putin, ca flexura asta ma termina...

Ana
39+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva ore pline de emotii coplesitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Alexia daca nu te deranjez te rog frumos sa bagi si mamicile de mai jos in lista de bebei pt ca din cauza avalansei de bebei nu am apucat sa'i bagam si pe ei in lista:
mamica 1: dis DPN 07.11.2010, DN - 9.10.2010, 37s, 2.900 kg, 51 cm victoria
mamica 2: Abe DPN:03.11.2010, DN - 22.10.2010 Blanca
mamica 3: Alina 1984 DPN:05.11.2010, DN - 23.10.2010, 38 s, 3.450 kg, 50 cm, Matia
mamica 4: adipapazi DPN:09.12.2010, DN - 25.10.2010, 34 s, Ioachim si Ana
mamica 5: Siema DPNL:07.11.2010, DN - 25.10.2010,Natalia Iris
mamica 6: Elfica DPN:31.10.2010, DN - 26.10.2010, 39 s

pupici pe burtici :*:*:* 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:
citat din mesajul lui lore76

EU detin recordul, cu 25 kg

Lore 32 + &

Hehe, pai nu intri in competitie ca esti 3in1, deci trisezi

Ai propus sa facem un singur cont de poze; eu cred ca e dificil pt ca nu va fi loc suficient, va urma o avalansa de poze cu ursuleti mici

Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

dr meu mi-a atras atentia ca am luat multe kg ( pana acum nu a zis nimic de kg sau avut grija etc, dar m-am facut ca ploua si nu i-am zis nimic!!) si ca si fetele sunt mari + ca am lichid mult etc si sa am grija
deci nu trisez, am multeeeee in opinia lui....

eu propusesem sa ramanem la un singur cont, pt ca eva zicea ceva de dimensiunea pozelor, ca daca fiecare ne micsoram pozele, pot intra o gramada de albume cu multe pozeeeee

Lore 32 + &

Mergi la inceput

andreea sa inteleg ca imi furi meseria... bun asa... doar ca acum eu tot incerc combinatii, nu intotdeauna reusite, dar incerc. Astept sugestii
eu mentin spiritul hippi... si daca ma suparati si ma vb de kg va pun eu 3 poze cu mine si va reveniti instantaneu. O sa incerc sa pun si eu 2, 3 poze.. si o sa ma si chinui sa le redimensionez(urasc partea cu redim)

Mergi la inceput

ana_o sper ca esti ok. Si chiar daca nu a fost sa fie azi ziuacea mare gandestete ca ai parte de cea mai mare galerie si ca ai aici un gr maaare de ursoaice care te sustine
danaint poate iar vb aiuea, pentru ca nu pricep atatea chestii ca alte burtici, dar eu zic sa fi cat mai positive, sa te gandesti ca esti la termen si ca masuratorile eco sunt estimative si eu cred, si sper ca nu o sa ai probleme nici tu, nici bb. Mai ai putin
vmadelain eu iti propun sa lasi minunea din tine sa te ajute sa radiezi... nu stiu de ce esti suparata dar merita sa te bucuri de perioada asta asa scurta, frumoasa si dorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Am castigat 2 bilete la o piesa de teatru cu Horatiu Malaiele chiar de 1 nov cand se presupune ca voi naste. I le fac cadou sora-mii!

Ana, scriu PM.

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Danaint, nu vreau sa te dezamagesc, nu stiu daca tu ai sau nu carucior cu 3 roti. Toti prietenii/ cunostintele care au ar vrea sa se descotoroseasca de el, considera ca nu e practic deloc, de urcat mai ales la minunatele borduri din Romania, echilibrul lui nu e acelasi precum pentru 4 roti etc etc. Nu am, nu am avut, dar toti mi-au zis mai fugi cati poti si nu iti lua din asta cu 3 roti. E adevarat ca arata bine dar cam atat.

Ana
, eu stiu ca asa e, i-am si zis ratzuskai ca nu am nimic cu ea, cum de altfel putea fi oricine in locul ei sau in locul kamikai, nu discut persoane ci ideea in sine. Nu am absolut nimic cu ratzuska, ea are cu mine acum -ca stie ea de ce ( am vazut ca m-ai sters dar nu-i nimic, e fireasca reactia ta, in fond)- dar vreau sa ii mai repet, fara sa insist, ca nu am nimic cu ea, puteau fi Joy, Madelein, doura, oricare in locul ei ca as fi raspuns " de ce nu primeste kamik parola?" fara sa judec pe nimeni...Asa cum nu era vorba despre mine si m-am bagat, asa as face pentru oricare cand simt ca i se ia un drept aiurea, asa am vazut eu, una, lucrurile...Asa ca ratzuska, no offence, nu am absolut nimic dar nimic nimic cu tine. Tu crezi ce vrei, in fond, dar macar nu ma simt eu cu constiinta aiurea, nici nu m-am adresat tie daca ai observat, am dezbatut o idee, cea a parolei...

Legat de nasterea amanata, Ana eu zic ca tot raul spre bine, nu stim noi caile Domnului, de ce e mai bine sa stea David inca o zi...Bine ca esti tu bine si bebe

Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

eva, nu am nimic cu tine..si da am sters tot, album,nr de telefon din lista si pe tine din facebook...am facut asta pt ca mi s-a parut ca deranjez..azi m-am simtit "incoltita" de mai bulte burtici de la noi din odisee....si am sters tot pt ca am vrut sa ma retrag de aici, noroc cu cateva burtici care nu m-au lasat si mi-au spus ca-mi fac galerie sa revin...

eu pana acum,din cate stiu, nu am suparat pe nimeni si de fiecare data am incercat sa aplanez discutiile,cand au mai fost...

vina mea a fost ca am zis de parola, daca taceam era mai bine...dar omul din greseli invata!!

Ana, suntem alaturi de tine..te pupam dulce...
Elfica, felicitari pt minunea ta
Crisis, nasterem usoara!

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ana, inca o zi cu sufletelul mic in burtica. E si motiv de bucurie, sa vezi ce dor de burtica va fi dupa, cum povestea si Corina.:)
Ral_eli, scuza-ma, poate ai mai scris si nu am vazut, de ce ai indicatie de cezariana?
Elfica, felicitari, refacere rapida si in primul rand bb sanatos!
Madalina, urmeaza zile insorite, stiu ca e in firea noastra sa ne facem griji, dar suntem mai multe fete in situatia asta, eu una, ciudat, dar sunt f linistita. Cum merge regimul alimentar? Ai vazut vreo schimbare?

Maria iar are febra, nici nu-mi dau seama ce este, astept iar sa mergem maine la pediatru. Iar una peste alta toata ziua mi s-a parut mohorata. A promis tati clatite acum, sa vedem daca ne ridica moralul.

Legat de kg, la prima sarcina am depasit 25, nici nu stiu exact cu cat.:) Pot sa va spun ca daca e apa retinuta in organism se duc ff repede.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s34

Mergi la inceput