Nov-dec2010 - HAI ANA, HAI CRISIS! BV ELFICA!(142)
Raspunsuri - Pagina 11
danaint spune:
doura, acum am vazut si eu carutu! Foarte dragut! Astea in 3 roti sunt cele mai faine Si eu imi plimb carutu prin casa uneori, asa, just for fun
s38 Lucas Petru
danaint spune:
Ma deprima cand imi vad semnatura "s38" Si cand ma gandesc ca bebe e ecografic de abia la s36+2zile.
Madalina, iti fac cu mana si eu tot din butoiu de tristete. Vrei sa ne cataram afara impreuna?
s38 Lucas Petru
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaint doura, acum am vazut si eu carutu! Foarte dragut! Astea in 3 roti sunt cele mai faine Si eu imi plimb carutu prin casa uneori, asa, just for fun s38 Lucas Petru |
Dana, mai numara o data rotile
Doura, f dragut. imi place mult culoarea
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
mirunam spune:
Felicitari ELFICA!!!
Unique multumesc muuult pentru informatii. Am o prietena care a nascut cu Dumitrascu si la fel a fost foarte multumita. Ma bucur ca a fost bine si sunteti acasa si tu si bebelina.
Sunset, felicitari pentru semnatura!!!
Andreea cred ca toate gravidele merg la Ikea, am vazut vreo 6 si toate mari ca mine... ma uitam atenta sa nu fie vreuna dintre noi
Ma duc sa studiez canapeaua cumparata si sa finalizez camera de bebe
AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +
ana_o spune:
Hello!
Intra si copilul trist, caruia i s-au furat jucariile. Raportez imediat totul, dar vreau s-o incurajez si eu pe Crisis si sa-i urez bun venit ursuletei de Elfica.
Ana
39+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva ore pline de emotii coplesitoare...
danaint spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui BraveGirl
Dana, mai numara o data rotile Doura, f dragut. imi place mult culoarea ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
gata, identificat si pe a 4-a. ce sa zic, neuron gravid proaspat epilat
oricate roti putere ar fi, tot e f dragut!
s38 Lucas Petru
ana_o spune:
Hai, Cris!
Felicitari, Elfica!
Ana
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Hello! Intra si copilul trist, caruia i s-au furat jucariile. Raportez imediat totul, dar vreau s-o incurajez si eu pe Crisis si sa-i urez bun venit ursuletei de Elfica. Ana 39+, viitoare mami de, David Ciprian AMR cateva ore pline de emotii coplesitoare... |
Bine ai revenit in barlog!
Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara
David Lloyd George
vmadelain spune:
Joy, Eva, Doura, Ukume, Dana, Beatrice Multumesc de galerie! Incerc sa nu pun prea mult la suflet...ca stiu ca mai mult rau imi fac...dar vad ca sufar deja de instinctul de mama...imi fac griji si vreau sa fac totul cat mai bine...din pacate...am facut intocmai...si nu prea mi-a iesit...in fine! cu Dzeu inainte!
Trecand peste, maine nasc Ana si Letzy,corect? Iar poimaine, Andreeacc,da? Corectati-ma, va rog, nu vreau sa gresesc! Pe 2 nov naste BB_ALINUSH, o zi tare trista pt mine deoarece ceva tragic s-a intamplat pt mine in aceasta zi, dar ma bucur ca un bebe nou nascut ii da alta insemnatate.
Of Gata cu depresia, am zis ca Pt galerie sunt prima...eu am DPN pe 1 dec, asadar, o sa tot fac galerie! Contati pe mine!.
Doura Nu stiu daca ti-am zis, dar e ft tare caruciorul tau, pe el imi picase si mie ochii in prima faza...dar era un pic peste buget si am ramas cu Brevi B One, de care sunt multumita! Graco este ft dragut, culorile alese de tine imi plac, si stiu ca e ft usor de manevrat! Cadrul de aluminiu ajuta enorm! Felicitari si sunt sigura ca bebelina o sa se simta ft bine in el!
Miruna Si eu astept wk sa merg cu sotul in Ikea, vrem sa luam pt camera fetitei cateva lucrusoare, o canapea sa stau cu ea in nopti grele...si mai erau cateva chestii, dar am uitat! Daca ai plan sa te duci, posibil sa ne gasim pe acolo!
Unique Multumim de relatarea nasterii tale, nu se stie in ce conditii vom ajunge si noi la cezariana, ne e utila experienta ta!
Ana Bine ai revenit!
Inchei, nu inainte de a face din nou galerie pt CRISIS
HAI CRISIS!!!
si sa va pup pe toate cu mare drag!
Madalina34+
ana_o spune:
Am stat sa va citesc, nu mai revin asupra subiectului, ca trebuie sa depasim cu intelepciune micile neintelegeri, toata odiseea stie ca Ratusca este prea bine intentionata, tot timpul, si nu ar rani-o pe Kamik intentionat. Si tot ce sper e ca draga de Kamik sa incerce sa "uite" incidentul si sa mai ceara inca o data parola, ca si cand n-ar fi facut-o niciodata, pana acum. Intr-adevar, a scris mai rar, dar este burtica de-a noastra, cu drepturi egale si prezenta in functie de timp si spatiu. Trebuie sa dam dovada de intelepciune, pana la final si astept postarea lui Kamik, in care cere parola "pentru prima data".
Eva, jos palaria pentru solidaritate. Chiar daca scumpa de Ratusca n-a fost rau intentionata, mi-a placut ca ai fost pe faza si n-ai lasat-o pe Kamik sa se simta singura si neinclusa in odisee.
Eu am fost cea care a "certat-o" pe Ukume pentru divulgarea parolei prea rpd si tot eu sunt "inca o burtica"(alaturi de Miruna), care n-a dat parola unei burtici cu album, din cauza neuronul gravid uitase ca respectiva avea album pe picasa. Mea culpa. Dar totul din motive de siguranta si de teama.
Ana