Prietene la bine si la greu - 67
Raspunsuri - Pagina 7
ariadna33 spune:
Dankuta, ma bucur pentru progresele lui Pinky, s-o tina tot asa! Multa sanatate mamei tale, sa treaca cu bine de aceasta incercare si sa se refaca usor!
Ramona, te rog sa-mi trimiti pe mail adresa ta completa sa iti trimit cana. Vrei prin posta romana sau cargus?
Raluci, ramane cum am vorbit, sa ia sotul tau canile si comanda Gabitei la el la serviciu si te rog lasa-mi pe mess (chiar daca nu sunt on-line) nr de telefon ca sa-l sune sotul meu sa se intalneasca maine.
merci
Gabita, noi ne vorbim pe mess maine seara (daca reusesc sotii sa se intalneasca) cum sa procedam sa iti dau ce ai comandat, da?
imi cer scuze daca am sarit vreun eveniment important din mica noastra comunitate, dar am avut niste zile full, copii urlaciosi, casa in constructie cu tot ce implica asta, cursuri, plus chestiunile zilnice care parca nu se mai termina... spirala timpului m-a inghitit si nu am mai avut timp sa citesc...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
dankutza spune:
Pentru cadoul de un an, eu raman la ideea mea - un bijou. As vrea sa-i iau ceva din cristal Swarovski. MA gandesc sa-i iau doar cercei, sau un set din cercei+medalion. Vreau sa fie ori capsunici ori ciresele. Aveti idee, unde as putea gasi cristale de astea?
Dana, mama lu' Pinky
strumfy_12 spune:
Tina zi ca nu ai aruncat ambalajul de la compotul de ananas ca sa imi dai si mie niste detalii ca sa gasesc in magazin. Spune te rog si de unde ai cumparat ca eu sunt innebunita dupa ananas dar nu am gasit dara zahar si vreau sa-i dau si fetei ce-mi place mie.
Ramonik ceai de codite de cirese ai incercat?
De ce oare cand adoarme Andra repede eu nu am somn si cand adoarme tarziu eu m-as culca de la 8
Va pup de noapte buna desi nu cred ca ma culc acum ... dar sa nu uit
Mami fericita de strumfita
grigore_tina spune:
Am culcat in sfarsit copilul.Are o energie de ma omoara.Aveam program de calcat,dar l-am mutat pentru joi.Expediez baietii la socrii si eu calc.Sper sa imi iasa figura.De aseara a invatat sa deschida noptierele si comoda din dormitor dar si dulapul plin cu minuni din baie.E greu de acum sa mai pot face ceva.
Mitzi mersi de info.Joi ajung si la pedi si la doctora mea.Sper sa imi recomande ceva doctora daca nu imi va spune pedi ce sa iau.
Vroiam sa ii multumesc lui Raluci pentru ceva dar neuronul meu a adormit deja si am uitat pentru ce.
de George-Stefan (15.11.09)
grigore_tina spune:
La ulte aniversari tuturor celor care isi serbeaza numele astazi.
Strumphy am cumparat din Carrefour azi.Se numeste Dole.E pachet de 3 cutii mici de 227 gr(139 gr ananas).Scrie ca nu are zahar adaugat si contine ananas felii si suc.Geo a papat aproape o conserva.
Ca tot veni vorba de Carrefour.Tot zic ca nu mai calc pe acolo.Am patit-o si azi ca in alte dati.S-a blocat casa la noi si de 3 ori am pus produsele in cos si inapoi pe banda.Apatra oara ne-am mutat la alta casa si bonul a fost ok.DE CE SE INTAMPLA ASTA?raspunsul:Eroare de sistem.Un produs e suspect si din centrala se anuleaza bonul pe casa respectiva,dar nu va faceti probleme facem 2 bonuri impartim suma in 2 si merge.Nu a mers.La alta casa a mers.De ce?Nu se stie.
grigore_tina spune:
Dankutza eu bijou i-am luat la 6 luni.Lantic pentru cruciulitza de la nasa.Cristale gasesti la orice bijuterie.Eu ma duc si imi iau bijuterii de undeva din zona Iancului.Au preturi ok.Daca ma plictisesc de ceva il vand sau il dau la schimb la ei.E un soi de amanet dar aduc si fac bijuterii pe comanda.Eu am fost azi pe acolo si am gasit aurul la 80 ron gramul.Mi se pare ok.Mai gasesti si in Romana bijuterii in magazine specializate dar preturile sunt mult mai mari.Adus din Turcia aurul e 130 ron iar argintul 20 ron.Cam atat stiu.
krelia spune:
Apropos de torturi.....ia priviti aci
Tina, da....am scris ca-n vremurile bune....ca poate cine stie cand mai apuc
Si totusi, eu va zic tai-tai...ca Enii cei sexosti, stiti voi...dau tarcoale prin fata ochilor....si cum tzutzupidex doarme rupt de la ora 8...parca prevad treziri de noapte pentru papa....pe langa trezirile fara motiv, dar cu plansete de nici nu stim ce sa-i facem...
Haide pupix, noapte buna!
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)
Muhammad Ali
strumfy_12 spune:
Tina merci de info cu prima ocazie cand ajung in carrefour o sa iau si eu. Nasol ce ati patit... noi nu. o singura data s-a terminat hartia pt bon la jumatatea cumparaturilor si nu reusea casiera sa o schimbe si amasteptat mai mult
Mami fericita de strumfita
smaranditza spune:
LA MULTI ANI, DOMINIC!!!
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, o copilarie fericita, o viata plina de bucurii, si multi, multi ani fericiti alaturi de parintii tai dragi.
many_bani spune:
Sunt asa suparata, propria mama ma intreaba cat mai am de gand sa alaptez, ca face baiatul un an, raspuns: pana la 3 ani si apoi am pasat telefonul, m-a indispus total.
NB
mami de Vlad (29.10.2009)