Prietene la bine si la greu - 67

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Dozz merci de info referitor la sling. Cred ca imi voi lua unul fix ca cel al lui Monis.mai rapid de utilizat
GabitzaZirtek a luat si Calin la 9 luni la fel ca Alex by Lyly-5pct*2 ori/zi. Sanatate Evei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lumi_C ti-am zis, inainte sa-l faci sau sa-l cumperi, incearca cu o esarfa sau fular mare de al tau, ca sa faci probe.

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Azi Lila a cazut in bot si acum seamana nitel cu Marilena Nitu

Am ras de mi-au dat lacrimile, ce asemanare ai putut sa ii gasesti

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

ok,multam de raspunsuri

nu am mai ajuns la dm...am fost in kauf si am luat magiun...incerc sa vad ce zic mucosii

cum preparati lintea?

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramonika La multi ani fata, sa scapi odat' de nenorocirea aia de bacterie e-coli , sa primesti multi pupi in bot de la cretulina si de la motanu danila-vladila

Rareshelu by Lavinia Sa cresti mare flacau, sa fii cel mai cel dintre stele, si sa fericesti pe ai tai parinti si surioara

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Voi cum le dati magiunul la pitici? in combinatie cu ceva,simplu? are o textura destul de vascoasa(topoloveni-prune)Cea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

CRA-CRA de ultim moment .....Rares a invatat sa ne dea din biscuiteii pe care ii are in manuta........atunci cand ii cerem

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Eu acum seara am incercat pt prima data magiunul pe mucosi
Am uns un biscuite (leibniz fara zahar) si le-am dat bucatele in guritza.Daca le dadeam sa muste singuri din biscuite,il sugeau

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

RamoX i-am facut ieri piticului quinoa si mi-am amintit ce ai zis tu cand ai cumparat - am gasit pretul inca lipit pe punga si zice ca e 15 lei (500 de grame) si e bio, de la niste austrieci parca, BioKing scrie pe punga. Ce face Dominic la 1 an?

sa mai zic si eu meniul de azi

10.00 para + nectarina + 2 linguri de branza de vaci (nectarina nu-i mai dau de acum; sunt ca niste castraveti astea din import)
14.00 spanac cu morcov si patrunjel radacina + patrunjel frunze puse dupa aburire + pastrav + 5 pic vit C sintetica
19.00 branza de vaci + cous-cous + iaurt

am intrebat doctorul daca exista exces de branza de vaci in alimentatie - da, stiu ca e stupida intrebarea - si a zis ca nu deci ii dau tare cu branza asta, sper sa nu ajunga sa ma scuipe cu ea .

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

In alta ordine de idei.....cica 10 iulie 2011 e data oficiala cand vine in Piata Constitutiei.
Doamne ajuta

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput