Prietene la bine si la greu - 67
Raspunsuri - Pagina 17
lumi_calin spune:
Dozz merci de info referitor la sling. Cred ca imi voi lua unul fix ca cel al lui Monis.
mai rapid de utilizat
GabitzaZirtek a luat si Calin la 9 luni la fel ca Alex by Lyly-5pct*2 ori/zi. Sanatate Evei
monis5 spune:
Lumi_C ti-am zis, inainte sa-l faci sau sa-l cumperi, incearca cu o esarfa sau fular mare de al tau, ca sa faci probe. 
Monis
si piticutzul Santiago (02 nov '09)
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lili_a Azi Lila a cazut in bot si acum seamana nitel cu Marilena Nitu |

Am ras de mi-au dat lacrimile
gabitza35 spune:
ok,multam de raspunsuri
nu am mai ajuns la dm...am fost in kauf si am luat magiun...incerc sa vad ce zic mucosii
cum preparati lintea?
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
laurairina13 spune:
Ramonika
La multi ani fata, sa scapi odat' de nenorocirea aia de bacterie e-coli , sa primesti multi pupi in bot de la cretulina si de la motanu danila-vladila![]()
![]()
Rareshelu by Lavinia
Sa cresti mare flacau, sa fii cel mai cel dintre stele, si sa fericesti pe ai tai parinti si surioara![]()

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)![]()
Cory_B spune:
Voi cum le dati magiunul la pitici? in combinatie cu ceva,simplu? are o textura destul de vascoasa(topoloveni-prune)
Cea mai fericita mamica de
Andrei Nicolas (21.10.2009)
krelia spune:
CRA-CRA de ultim moment
.....Rares a invatat sa ne dea din biscuiteii pe care ii are in manuta.....
...atunci cand ii cerem 
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
(05.11.2009) 
Muhammad Ali
gabitza35 spune:
Eu acum seara am incercat pt prima data magiunul pe mucosi
Am uns un biscuite (leibniz fara zahar) si le-am dat bucatele in guritza.Daca le dadeam sa muste singuri din biscuite,il sugeau ![]()
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
monis5 spune:
RamoX i-am facut ieri piticului quinoa si mi-am amintit ce ai zis tu cand ai cumparat - am gasit pretul inca lipit pe punga si zice ca e 15 lei (500 de grame) si e bio, de la niste austrieci parca, BioKing scrie pe punga. Ce face Dominic la 1 an?

sa mai zic si eu meniul de azi
10.00 para + nectarina + 2 linguri de branza de vaci (nectarina nu-i mai dau de acum; sunt ca niste castraveti astea din import)
14.00 spanac cu morcov si patrunjel radacina + patrunjel frunze puse dupa aburire + pastrav + 5 pic vit C sintetica ![]()
19.00 branza de vaci + cous-cous + iaurt
am intrebat doctorul daca exista exces de branza de vaci in alimentatie - da, stiu ca e stupida intrebarea ![]()
- si a zis ca nu
deci ii dau tare cu branza asta, sper sa nu ajunga sa ma scuipe cu ea
.
Monis
si piticutzul Santiago (02 nov '09)
krelia spune:
In alta ordine de idei.....cica 10 iulie 2011 e data oficiala cand vine
in Piata Constitutiei.
Doamne ajuta 

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
(05.11.2009)