Prietene la bine si la greu - 67

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneatza mai spre pranz asa...

Dau cafea la toata lumea... eventual si niste rontanele pana se infiinteaza Cuscrela cu delicatese de ziua ei

Rares!
sa fii sanatos si fericit si sa-ti sarbatoresti aniversarea de 2 ani cu un fratior/o surioara sanatos si frumos ca tine

Ramonika
sa fii sanatoasa si fericita !

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Magda, vroiam sa-ti spun mai demult....te admir ca faci fata atat de usor (cel putin aici), problemutelor lui Rares
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Toate sunt in acelasi pachet, nu e ca si cum am avea de ales

"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

La multi ani fulgusorului Rares!
sa cresti mare!!!! Lavinia sarcina usoara in continure!!!

Mergi la inceput

La multi ani Ramonika!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

La noi e tare greu cu plimbarea pe vremea asta! Daca ai gresit si il imbraci ceva mai gros pe Rares, te alegi cu niste proteste de s-a zis imediat cu plimbarea noastra!

_

"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

NeataLA MULTI ANISORI RARES CRISTIAN sA CRESTI MARE SI SANATOS ALATURI DE MAMI,TATI SI MICUL SUFLETEL CARE E PE DRUM!Lavi-sa-ti traiasca comoara! By the way,nu ar tb sa vedem la semnatura ta si o chestie de genul "si in .... sapt" ? La multi ani Ramonika tot ce-ti doresti sa se implineascaCoque - nu sunteti in topul nemancaciosilor,noi suntem preminantii. Nu vrea nimic si pace. Face niste grimase la orice de parca ii dau pelin...(sau mai stii,poate ala i-ar placea) so....Lyly,Monis,lili,Dozz si restul fetelor cu nedormiciosi,ma primiti in gasca? Andreiu noaptea trecuta s-a zvarcolit de m-a capiat,daca pierdea tzitzi era de rau...eu amortita toata de la atata stat "pe-o dunga", mai schimbam locul cu tati de Andrei,saracu se muta cu ochii inchisi ,fara comentarii..offfSi colac peste pupaza mai e si o vreme de "toata frumusetea"Cea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Monis de ce ai ales un sling fix si nu unul cu inele- ma refer la ala cumparat nu la ala primit.
vreau sa imi comand si eu unul si stau in dubii .... nu stiu daca fac alegerea corecta. Ma gandesc ca ala cu inele poate fi purtat si de tata si de mama si daca e mai mic copilul si daca e mai mare.????//Of eu as vrea de ambele dar nu se poate....\poti sa imi spui care e mai ok din pdv. al caratului, cu , care te simti si tu si Santi mai bine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

La multi ani Ramonika!
Sa traiasti, sa fii sanatoasa si fericita!

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata!

Rares
Sa fii sanatos si sa le aduci parintilor tai numai bucurii!!!

Ramonika

Venim si noi dupa o noapte nedormita
Va multumim ptr urarile adresate tatalui meu

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dozz m-a sunat Coquelicoata ca se intoarce acasa, la noi ploua cam tare . Incercam si maine ca cica maine nu ar ploua. Daca ai chef, ia masina si hai pana la mine, punem piticii la joaca si mai melitzam si noi 2 vorbe. Daca nu, ramane pe maine

Lumi pur si simplu, m-am gandit ca fiind mai marisor, il pun mai repede in cel fix. Daca e bine facut pe masura ta, cel fix e f bun. In cel cu inele, avantajul este ca il poti aranja pe copil, orice greutate si lungime are. Ambele sunt ok

Tati de Dana!

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput