Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

eu ma multumesc daca ajung la 56 (si trebuie sa ajung k sa ma simt bine in pielea mea)

Andreea 24+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Simo e pleacata un pic sa isi sotioru de la munca. trebuie sa ajunga.

Carmen pai ai luat super bine 6kg pana acu. eu la 26 aveam deja 10 kg luate. acu am 15

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Ralu tu mai ai putin si scapi.oricum nu cred k ai sa mai pui foarte mult de acum.

Andreea 24+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Shubu chiar m-am gandit la tine, pup fata, si poti intra chiar daca esti Gigi Contra, eu doar cu alaptatul te-as pune sa lungesti perioada la 6 luni penbtru ca vei vedea ca te va ajuta pe tine foarte mult ca scapi de biberoane, de sterilizari, e mai simplu si in plus de asta slabesti si mai repede.

Bebelu sa stii ca eu cred ca e mai bine sa citeasca de pe acum de alaptari ca uite prietena mea care e o tipa foarte pusa la curent cu tot ce tine de sarcina (mai putin de alaptat), cedeaza tocmai pentru ca nu stie prea multe, de exemplu ca toti se trezesc din ora in ora la inceput, nu inseamna ca nu se satura, nici unul nu prinde sfarcul cum trebuie dar tre insistat, toti adorm la titi, dar trebuiesc treziti, etc. Ea din cauza ca nu stie lucrurile astea crede ca ii face rau daca nu mananca mult si cedeaza din pacate. Nu o sa ai timp sa intrii pe forum prea mult chiar in primele zile cand ai nevoie de sfaturile astea, cel putin asa a fost in cazul meu....dar stai linistita ca te consiliem la telefon

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

deea super burtik,

ma duc la dus si in pat ca nu mai pot, buburuza mea are ceva cu vezik mea...

va pup, noapte buna si linistita tuturor

26+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

patricia-tu primul bebe l-ai nascut in tara?as vrea sa mai vad o data pozele cu al tau bebe cand era mic.

Andreea 24+ cu Medeea

Mergi la inceput

eeee de unde...de acu se depunde greu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Patricia,te pupacesc.
Oi vedea,eu stiu ca atunci cand alaptezi,trebuie sa fii foarte atenta la ce mananci.Eu vreau sa iau niste suplimente pt slabit.
Stiu,probabil par rasfatata,aiurita,egoista,orice altceva,insa eu am fost mai grasuta,am slabit 15 kg iar acum sunt in depresie cand ma uit in oglinda.

26+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

ana-tu cate kg ai pus pana acum?

Andreea 24+ cu Medeea

Mergi la inceput

Patricia nu am nimic impotriva sa te documentezi inainte, daachiar e ok..
dar azi parca prea am aprofundat..si de aici s-a ajuns la discutii contradictorii..care au degenerat in altle..
de aia am zis sa o lasam pt mai incolo k acu eprea dvrm

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput