Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

"Daca nu se schimba, o alegere inteleapta ar fi ca atunci cand tu esti ocupata cu planurile tale personale sau pur si simplu nu ai disponibilitate pentru bebe, sa te asiguri ca l-ai lasat in grija cuiva care are resursele afective si de rabdare necesare dezvoltarii lui(o bunica, o bona, stii tu mai bine sa alegi)."
Mi se pare mie sau imi spui ca bunica sau bona mi-ar iubi copilul mai mult?

"Daca tu consideri ca atasamentul iti provoaca frustrare, lasa-l incolo, dar intelegand ca bebe are nevoie de asta incearca sa ii creezi o astfel de legatura cu altcineva."
Nu,nu mi se pare.
Repet,este parerea mea.Nu am jignit pe nimeni,nu am indemnat pe nimeni sa faca, ca mine.

"Si nu cred ca trebuie sa ne abtinem sa vorbim despre ce ne preocupa, cred ca suntem oameni suficient de maturi, civilizati, toleranti si intelegatori incat sa acceptam diversitatea dintre noi si sa invatam unii de la altii in functie de preferintele si inclinatiile proprii."
Perfect de acord,invatam daca avem ce sau consideram ca avem ce.
Iar legat de expresia folosita, adica "cu tata-n gura",care-i problema? Nu vad nimic jignitor si m-am referit strict la mine.

26+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Bebelu, poti lua inafara de Nospa si Scobutil sau Papaverina. E foarte bine ca stai in pat si e important sa nu te stresezi. Contractiile Braxton Hicks sunt normale si nu scurteaza de regula colul. Daca totusi tu simti ca e ceva anormal, stai linistita si ia alternativ la cateva ore cate una dintre cele trei de mai sus cat si niste Magneziu in plus neaparat (macar 200 mg, preferabil 400).Si nu uita sa te hidratezi bine, e foarte important.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

adi nu tin mult, azi au fost cele mai multe

eu ma feresc de microunde
o data a facut Marius floricele
dar eu nu eram in zona

+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Legat de cuptorul cu microunde utilizeaza aceasi radiatie ca i telefonul mobil, numai ca in cazul cuptorului nu paraseste incinta.

Laura

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

da laura .... oare il afecteaza pe bebe?

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

V-am citit
Am plecat

Aveti grija de voi Mirela/Bebelu..stati numai in pat...sa dea DD sa nu fie nimic grav
Microunde folosim pt popcorn si eventual incalzit cafeaua odata pe sapt..
Va pupacesc
Inca ma distrez cu stomacul de la ceapa

Tunde burtica de 23 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

fetelor ...ralu nu poate momentan sa va scrie ....o sa revina in curand pe forum

aditza29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Ina acum ca am citit si povestea ta despre alaptare as vrea sa te intreb daca este necesara pompa de san de a o achizitiona din timp sau dupa cum am mai fost sfatuita,... " sa mai vad daca chiar am nevoie sau nu". Recomanzi si vreo marca/ fel anume?
Alta intrebare ar fi: de unde stiu daca copilul este satul sau nu, cu lapticul de la mine si nu e nevoie sa plusez cu lapte praf? Si de unde stiu daca suge corect?

Irina ~ 30+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Adita,ce-a patit?

26+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

da laura .... oare il afecteaza pe bebe?

aditza29+

Aditza nu are ce afecta. Radiatia cu microunde nu e ceva toxic. Eu una am observat ca mancarea incalzita la cuptorul cu microunde se raceste mai repede decat cea incalzita pe aragaz.
Nu e acceasi radiatie ca la razele pt plamani sau fracturi. Nu au nimic in comun aceste 2 radiatii. Microundele nu fac altceva decat sa puna in miscare electronii din atomi astfel ducand la incalzire.

Laura

28+ cu

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui shubulina

Adita,ce-a patit?

26+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

nu a patit nimik ...nu va speriati !!

aditza29+