Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
larissa_79 spune:
Racusoru' of draguta mea cunosc sentimentul!O sa fie bine...sunt sigura! Doamne ajuta!
Fetelor luati aminte si de acum aveti mare grija la bebei. Azi nu se intorc, maine se pot intoarce. Am patit-o si eu cu Ale. Mi-a cazut din pat pe parchet la 4 luni. Am crezut ca mor nu alta. Trebuie avut mare grija! Eu cred ca de la 4 luni scot masa de infasat ca e greu de tinut pe ea!
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
racusor2010 spune:
multumesc fetelor pentru sustinere
stiu ca sunt imprevizibili, dar azi mi-am dat seama inca o data ca mi-as da si viata numai sa fie andrei bine.
sper sa nu mai avem surprize, macar pana mai creste.
otilia, mercic de sfaturi, am inceput sa ne uitam si noi dupa aparatori de usi si ferestre, ca stam la 9, tre sa ne luam covoare...offf...
rodi si tu cred ca te-ai speriat cu maria
dar sa stiti mamicilor ca asa e , capeti forte care nu stiai ca le ai cand iti vezi puiul ranit.
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
am citit acolo de tomografie...noi am facut doar o eco la cap, o fi de ajuns? cica nu se vedea nimic rau, dar ce stiu eu...
deja sunt 7 ore de la cazatura si nu s-a comportat anormal! Dumnezeu, Maicuta lui si ingerasii l=au avut in paza!
Doamne, sper sa treaca zilele astea sa vad ca e in regula. si poate ma duc sa mai repet eco la capsor, sa fiu sigura ca e totul in regula
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
Otiliav spune:
Rodyka stateam si ma gandeam la accidentul Mariei si mi-am adus aminte ca pentru geamuri mari, oglinzi exista o solutie si anume www.cameo.ro/folii-siguranta/" target="_blank">Foliile de Siguranta
Racusor, o sa treaca repede cucuiul. Bine ca ati facut si eco si a fost verificat si la spital. Pe noi nu ne-au primit la camera de garda de aici cu Ana doar pentru atat . Mi-au spus sa o trezesc din 3 in trei ore sa o intreb cum o cheama si altele. Sa urmaresc daca-i prea somnolenta.
Uite de ce ziceam eu, Safety Screens sau www.medicinenet.com/script/main/art.asp?articlekey=13820" target="_blank">Windows Guards
Alina pai tu ai atata experienta cu fratelo ca esti la bb2 acum
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
crispro spune:
Creata, da , cu Avent cu tetina 1... e singurul care il accepta... la 6 e ora mesei... parca vad ca iar se lasa cu scandal... am titi pregatite si o sticla cu LM din congelator, sa vedem...
Racusor, draga de tine! Mi-au tremurat picioarele cand am citit... Ma bucur ca e bine Andrei si e voios, nu te invinovati, scumpa, ca se poate intampla oricui...
Alina, ai dreptate cu mulsul... Io acum ii dau din congelator... Eventual daca poti peste noapte sa scoti ceva in plus, si un 50 ml, de proba...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo si inca una calda-una rece..sotul meu are permisul suspendat de vineri, timp de o luna ( a depasit pe linie continua, asa-i trebe!)..adicatelea, voi deveni sofer..brrrrrrrr..am carnet, dar nem experienta condus in oras..vai de zilele mele! evenimentul lunii..MIhai doarme de 2 ore! in conditiile in care nu l-am scos azi afara! Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
sigur te vei descurca, e ca mersul pe bicicleta...nu se uita niciodata!
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
am fost la piata, am luat struguri...si Matei a adormit cand ne intorceam asa ca m-am oprit pe banca in parc...a dormit o ora si apoi am venit acasa
Citat: | ||
citat din mesajul lui katalina
Oana ,cum faci cu wrapul,cum il imbraci pe Matei,si tu cum te imbraci si tu, wrapul e f subtire Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
eu folosesc Front wrap cross carry
asta e legatura http://www.wrapyourbaby.com/frontwrapcrosscarry.htm
pe Matei l-am imbracat doar cu o salopeta cu picior...nu mai gros ca mai vin 3 straturi de material...eu am avut un tricou si un pulovar subtire pe mine...iar pe deasupra geaca de polar a lui tati ca sa ne incapa pe amandoi
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui rodyka dieta asta va fi o provocare, daca ma bag la ea!! eu sunt fan cartofi, e cea mai buna carne pr mine!! si painea (mai ales unsa cu ceva) e deliciul zilei... eventual trec pe integrala ca aia imi place tare mult... fructele daca doar se reduc nu se elimina, e ok... legumele,mai ales la gratar, sunt super, crude la fel! ca mie si morcovii si varza imi plac crude... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
si eu sunt fan cartofi...mai ales prajiti
imi fac damblaua o data pe luna
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui racusor2010 fetelor sunt tare suparata si azi am tras sperietura vietii mele mi-a cazut puiul de pe masa de infasat eram langa el , dar m-am intors o secunda cu spatele si cand ma intorc el cu fata in jos pe parchet l-am luat in brate, plangea de mama focului bietul de el, l-am calmat, ne-am imbracat si am fugit la euroclinic cu el in brate, ca e aproape...l-a consultat, totul pare ok, doar are un maare cucui in frunte apoi ne-am dus la spital sa ii fac ecografie transfontanelara sa fim siguri ca nu are hematom. era ok, am stat vreo 2 ore si pe acolo, eu cu copilul in brate, flamanda, speriata, insetata. a ras la doctorita, asa ca sper sa fie ok, trebuie sa il urmaresc cateva zile. imi este atat de frica si ma simt asa de vinovata si ma rog cu toata fiinta mea sa fie sanatos ca nu as putea sa mi-o iert niciodata daca ar pati ceva. si acum plang cand va scriu. acasa l-am pus in patut, rade, gangureste la jucariile lui. acum doarme la mie in brate, nu imi vine sa il pun in patut. sper sa nu pierd laptele de la sperietura asta oofff, aveti mare grija. ca eu nu credeam xa poate cadea asa intr-o fractiune de secunda si uite ca a cazut mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
offfff stiu ca nu te linisteste dar se intampla la multi...oricum va fi bine, incearca sa te linistesti...ar fi pacat sa pierzi lapticul
il pupam pe Andrei sa treaca cucuiul...cred ca sentimentul de vina e teribil desi te rog sa nu iti reprosezi absolut nimic
Noi 2