LPG sau starvac

LPG sau starvac | Autor: Moniland

Link direct la acest mesaj

A aparut si la noi in oras aparatul LPG pt modelare corporala si faciala. Costa destul de mult sedinta si plus ca mai trebuie cumparat si costumul. Proportia intre LPG si starvac ca si pret e 5:1, rezultatele cum sunt? Merita? Multumesc

de gemenute Laura Ioana si Irina Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Eu am facut LPG, pe coapse si fese, destul de mult zic eu, adica vreo 2 luni jumate, cate 3 sedinte pe saptamana. Depinde ce vrei. Eu n-am slabit, nici nu prea era nevoie, m-am dus pt celulita, s-a vazut ceva, dar nu spectaculos. Cel putin nu mi s-a parut.Daca e sa ma iau dupa evaluarile altora, a meritat.
Ai grija daca ai sensibilitate capilara, ca te cam invinetesti de la el si unele vase sparte raman asa. Are mai multe trepte, dar ca sa fie eficient trebuie sa simti.
La Starvac nu m-as duce. Am asistat la niste sedinte si e f agresiv cu pielea, se inroseste tare, nu ma-ncanta.
LPG facial...nu-mi pot imagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Multumesc Lo_li_Ta. Starvac am mai facut si am fost destul de multumita.

de gemenute Laura Ioana si Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachell_fly spune:

Eu am facut in jur de 5 sedinte de LPG , asta dupa ce cu 2 ani inainte facusem STARVAC si am fost foarte multumita de rezultate.
La salonul la care am facut LPG pretul era acelasi cu cel al STARVAC-ului ( 85 ron sedinta ) motiv pentru care am ales LPG-ul , insa nu a fost pe masura asteptarilor si am revenit la STARVAC.
Efectele sunt mult mai vizibile la starvac, plus ca in cazul starvac-ului se folosesc si creme termoactive care implicit ajuta in combaterea celulitei.
Sunt de parere ca LPG-ul e indicat persoanelor slabe, fara tesut adipos in exces , iar STARVAC-ul celor care au mai multe sunculite de dat jos.
Intr-adevar Starvac-ul este mai dureros decat LPG-ul , dar zic ca se merita durerea.
Acum fac in pararel si impachetari cu iedera ( Supliform).
Am urmat aceasta procedura dupa cum spuneam si acum 2 ani si rezultatele au fost vizibile.
Acum intentionez sa ma tin de starvac si de impachetari , cu siguranta nu voi reveni la LPG.

Mergi la inceput