***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(127)***
Raspunsuri - Pagina 15
ella_74 spune:
Betty,
eu i-as face RMN; nu vad cum se poate pune un diagnostic corect doar pe baza de consult si atat.
Daca are o problema de sistem circulator, osos, daca are vreo inflamatie, orice, se poate vedea numai la RMN.
Doar ca la varsta asta e cam greu de facut RMN fara anestezie fiindca trebuie sa stea nemiscata si scanarea dureaza zeci de minute.
Stiu ca aparatul RMN de la CMU Baneasa e cel mai performant din tara; am dus-o si eu pe mama asta primavara; se iau cam 3000 de imagini.
multa sanatate !
bettyR spune:
Ella, multumesc de informatie! Clar ca nu ma pot baza pe diagnosticul pus de la ortopedie, maine seara sper sa fie gata o parte de analize de sange sa avem mai multe informatii ...
Ioana13 spune:
Offf Betty! Este, de curind, si in Cluj CMU, nu stiu cit e de dotat. LA ce dr ati fost? E posibil sa fie altceva, vreo intindere, febra musculara...
Sanatate rapida!
bettyR spune:
Ioana, la Gocan ortoped, si la Campan pediatru. Nu cred ca e intindere, pare inflamatie a soldulului, o durea in fesa, pe picior sus, si la anumite manevre ortopedice, la rotirea piciorului. I-au iesit niste bubite mici ca la alergie pe gat si pe incheieturile mainilor, inainte sa ii dau nurofen si altceva nu a mancat si nici medicament nu a luat, niste sirop de patlagina, dar nu azi.
Poate merge acum schiopatat, dupa 7 ml de nurofen, sper totusi sa nu fie grav si sa aiba dreptate cei de la ortopedie, dar trebuie eliminate niste boli mai urate, facute analizele de sange si ecografia. Trebuie sa ma duc sa o opresc ca vrea sa mearga.
Multumesc pentru sustinere!
CarlaV spune:
Buna seara, ne-am repatriat si noi aseara de pe meleaguri siciliene, am avut numai 26-27 grade zilnic si vreo 20 noaptea, am vazut gay, am urcat pe Etna, am facut plaja, am mancat pizza, paste, fructe de mare si castane, ne-am plimbat pe vreo treime de insula, cam tot tacamul.
Betty, imi pare rau pentru ambele fetite, si pentru sold si pentru pneumonie, sper sa nu fie nimic grav. Foarte frumos se joaca fetitele tale, si ale mele cam la fel 'discuta'. Referitor la job, eu sunt adepta lucratului pentru mine insami, este varianta optima pentru program flexibil, activitate placuta si bani mai multi ca la altii. Logica este ca, daca fiind angajata pot face angajatorul sa castige 10 lei si mie sa-mi dea 1 leu din ei, prefer sa fac pentru mine cei 10 lei
.
An@, la Sabina s-a perforat singur timpanul si s-a scurs puroiul, apoi s-a inchis dupa cateva zile si a mai ramas inflamat vreo saptamana.
Ca si cadou de Craciun, Sabinei i-am cules de prin calatorii un parfum de la Disney cu Minnie (preferata ei), un set de figurine marine din plastic si un ceas de mana cu Mickey Mouse. Pentru cea mica am inca un ceas cu Mickey, dar alta culoare si o sa vad ce mai culeg pana atunci. Hainute le tot cumpar mereu, deci nu se considera cadou. Am mai luat niste acadele frumoase, nu e educativ, dar sunt in forma de bradut si toiag si n-am rezistat sa nu le iau. Le-am luat si 2 calendare advent, asteptam 1 decembrie sa le incepem.
Pepsi, v-am admirat si eu pozele, sunteti superbi, cand va vad imi vine sa mai fac un bebe. Norocul meu ca-mi trece repede.
Eu am primit sambata o veste excelenta, o prietena buna a nascut natural dupa cezariana, in Bucuresti, la Cantacuzino. Si-a dorit asta foarte mult si a reusit, desi cu mari eforturi.
Ioana13 spune:
Betty, la Gocan ma gindisem si eu ca ati fost. Am auzit de bine de el. Mai e si Ordeanu bun, la Recuperare. De pediatru zici de Dana Cimpean? Noi la ea mergem, dar cu boli de gradinita.
CArla, mari calatori sinteti. Cu fetele ati fost?
Mosul are comanda de la Patrick, Cars de la Lego si de citeva zile a venit de la gradi cu ideea de Robot cu telecomanda. Primul deja l-am luat sa nu raminem fara si al doilea sa vedem daca gasim. Ma bucur ca merge pe comanda, ca e rezonabil si succesul garantat.
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 CArla, mari calatori sinteti. Cu fetele ati fost? |
Sigur, cu fetele, nici nu se putea altfel si nici nu ne doream
Nu suntem asa mari calatori, pe anul asta am terminat-o, de sarbatori ne place sa stam acasa. E adevarat, am fost toata vara la mare, apoi la Disneyland si acum in Sicilia, dar daca era dupa pofta mea, am fi bifat mult mai multe destinatii.
madaiulia spune:
Betty abia acum am vazut mesajul tau. Vad ca ai mers deja la pediatru si probabil ti-a explicat despre ce e vorba. Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere, astept un semn de la tine.
Eu zic ca totusi diagnosticul de artrita pus de ortoped e de luat in considerare. Asta inseamna o inflamatie a articulatiei soldului. Analizele recomandate de pediatru vor arata cauza acesteia. Va tin pumnii sa nu fie nimic grav. Multa sanatate Andreei!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

!