Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

nana,am vaut si noi albumul acum,e superb facut.Adelina e scumpica foc.Imi place mult scunelul,ce firma e?si de unde lai luat?

MAMI de mulatra....SURYA RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Gabitza ce baieti frumosi si ce dragut se joaca ei ca fratiorii! Aveti noroc ca nu sunteti cu gelozii si chestii d-astea. bravo!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Laurita, merci mult!
Eu sunt tare bucuroasa ca Denis, desi e micut si el, il iubeste tare-tare mult pe Alex.
Toata ziua il pupa, il mangaie, vorbeste cu el... ba mai vrea si sa-l ia in brate cateodata

Mergi la inceput

DA GABI,bea si ceai...de musetel,de finicul si baby drink....ca aici e f cald ...cate 3 biberoane de ceai de 150 ml pe zi...Oare e prea mult?Laptele il primeste doar la 3-4 h...intre mese ceai si apa cat vrea...

Mergi la inceput

Bilica, eu ii dau maximum 80 ml pe zi, ceai. Dar aici nu e asa cald, asa ca nu stiu sa-ti spun cat ar trebui sa bea bebelina ta, in conditiile de clima de la voi. Eu as zice sa intrebi si un pediatru.

Mergi la inceput

Maxim 600 ml de lapte pe zi.....,iar noaptea inca vreo 200ml......putin lapte,la 4 luni si 3 sapt are 6,200 g si are colacei,are conformatia lu tatsu, plina peste tot....

Medicu de aici e cu capu zic eu,zice doar de 3 biberoane pe zi de 180ml,iar noaptea doar ceai....;a mea fata bea cu chiu cu vai 150 ml la o masa...uneori doar 90 ml,apoi la 2 h vrea iar....Asa ca eu ii dau lapte cand vrea ea si cat vrea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban

Vivela, asa un deja-vu am avut citind intamplarea de la medic...

Of, crunta e prostia si ignoranta în oameni, mai ales la anumite categorii!

Daca m-as pune sa va povestesc cate-mi aud mie urechile, zilnic... cu doi copii deodata... si cum imi plange lumea de mila ca precis tare greu imi e si tare necajita trebuie sa fiu ca mi-au iesit doi copii deodata...

Culmea culmilor a fost cand un batran m-a oprit sa se uite in carucior si, cand a inteles ca am doua fete, m-a intrebat daca am si fecior acasa, i-am spus ca nu... si era foarte socat ca DE CE LE-AM TINUT PE AMANDOUA, DACA SUNT FETE?! Nu stiu ce ar fi trebuit sa fac, probabil pe una s-o dau la orfelinat si sa muncerc mai departe pentru ”fecior”?!?!

Mi-a venit sa-i crap teasta cu pietre, avea asa un ranjet de dispret pe fatza vis-a-vis de fetele mele, de statutul lor de viitoare femei, as fi vrut sa crape cu ranjetul ala pe fatza si asa sa se duca in fata lui Doamne-Doamne si sa povesteasca ce-a patit.

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

sa vezi cum ma compatimesc pe mine cu 3, si vai aveti 3 fete, vai de mine, si dai vaicareala, de zici ca cine stie ce am facut. asa ma apuca si pe mine cateodata sa le zic vreo doua de imi vine sa imi iau campii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

uau, Carla, ce inapoiati suntem, odios ce ti s-a intamplat .

la noi inca lumea ramane siderata daca iti plange copilul si ii deranjeaza, daca se tavaleste pe jos intr-un moment de criza (normala, de altfel pe la 2-3 ani) iti spun cu tupeu ca e needucat...in timp am mai invatat replici de tinut lumea la distanta, multi isi inghit cuvintele daca ma calca pe coada in momentele nepotrivite. dar tecunosc ca uneori unele remarci ma iau prin surprindere, emana atata prostie si intoleranta incat mi-e greu sa anticipez...

Traiesc in Orasul Alandala

stai sa vezi ce certuri cumplite am cu mama cand Alex e in crizele ei minunate. La fel ca nu stiu sa educ copilul, ca nu stiu sa o stapanesc, ca nu o bat cand trebuie, ca eu si sora-mea nu am facut
asa ceva. Uneori ma intarata si pe mine si ma infig in Alexandra, de asta m-am jurat ca nu mai plec cu mama in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

ola..

mi-am culcat piticul,. azi mi-a dormit la plimbare 3,5 ore....eu incepusem sa inghet de frig dar al meu nu se dadea dus acasa...

Graficul e tare interesant la noi cel putin s-a potrivit, va scriam acum vreo 2 sapt ca suntem in fussy phase, si acum e soare pe strada noastra si chiar asa si e...e foarte cooperant si vesel...mai avem 1,5 sapt si incepe nebunia...dar macar acuma ma "pregatesc" .

Am pus si eu pozici din luna de la 3 si 4 luni in album...

Eu dupa ce am nascut ziceam ca gata mai fac unu, dar pe parcurs m-am cam desumflat...dar inca ma gandesc serios la bebe nr 2, pt ca si eu am o sora si al meu un frate si stiu ce bine e...si mai ales ce bucurie e cand iti vezi nepotii si ce bine e cand ai pe cineva apropiat...Cea mai mare temere e ca daca voi putea sa le ofer atentie la aman2, pe cel mare sa nu-l neglijez si sa ma port cu cel mic la fel cum m-am purtat si cu cel cand era mic si tot asa....dar tot singura ma gandesc ca trebuie sa realizez ca la al 2lea e diferit, pt ca vine in cu totul alt context si trebuie sa ne adaptam...of e greu ..si frumos in acelasi timp...dar cele mai minunate si marete lucruri pe care le facem in viata sunt facute cu sacrificii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Reallaura - da, am fost colege de facultate. Ti-am scris si eu un mesaj acum o saptamana - doua, insa cred ca nu l-ai vazut (am am scris Laura in loc de Reallaura si mi-a raspuns fata care are nick-ul Laura; normal, mi-a spus ca nu am fost colege de facultate...; si nu am mai insistat). Dar vorbesc serios ca arati f bine si nu cred ca 2 kg. in plus sunt o problema atat de mare. Si cum sa nu iti mai vina hainele din cauza unei diferente de 2 kg. Eu port si acum haine de dinainte de a ramane insarcinata si cred ca ma 10 kg. in plus. E drept ca nu le mai port pe toate ca unele nu mai "pica" tocmai bine pe sunculite. De mers la mare - ma fost de 2 ori: o data cand avea fetita 2 luni si a doua oara cand avea 4. Si mi s-a parut ca s-a simtit f. bine. Pentru mine a fost ceva mai dificil ca nu prea am apucat sa stau la soare... Dar m-am uitat la copilasi de un an si ceva si trag speranta ca la anul o sa inteleg si eu ceva din mersul la mare.

NanaWOW!!! aveti filmulete de la nastere! Pe sot nici nu l-au lasat in sala. M-au apucat niste emotii cand le-am vazut!! Mie nu mi-au dat-o la pupic. Doar mi-au aratat-o.

Viviela ce ochisori albastri are fetita ta!!!

Madamar si din ce sunt facute biberoanele daca nu se mai foloseste plasticul?

[b]CK
de ce spui ca a fost vreme rea? A fost foarte frumos astazi in Bucuresti. Mie mi-a parut rau ca a trebuit sa ma intorc la 17 in casa pt. ca facuse fetita kk . Dar afara era chiar si putin soare.

[b]Viviela
si sotul vrea 3 copii. Pe mine ma ia depresia numai cand ma gandesc cate luni trebuie sa stai cu burta ca sa faci 3 copii, apoi cati pampersi trebuie sa schimbi, cat trebuie sa alaptezi etc. OFFFFFFFFFFFF. I-am explicat ca eu mai fac maximum unul.

[b]Mira
eu nu inteleg de ce tot spun doctorii sa diversificam copiii pana in 6 luni. Stiu ei altceva? Ca eu peste tot citesc ca diversificarea se incepe de la 6 luni?

[b]Bilica
si Eva face uneori kk verde. Si nu ii dau ceiut. Eu m-am gandit ca e de la ce mananc eu. Am inteles ca e normal.

Mergi la inceput

Bilica, nici eu nu i-am facut program la laptic. Ii dau atunci cand cere.
Tu spui ca primeste 3 biberoane de ceai de 150 ml pe zi, adica aprox 450 ml de ceai zilnic. Mie mi se pare cam multicel. Daca ai mai reduce din ceai, oare ar bea mai mult laptic? Ai incercat asta?

Mergi la inceput