Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 16
n_a_n_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo buna am si eu rugamintea daca mai poti nana sa mai pui o data siteul de unde ai luat scaunelul in care sta iubiricea ca sunt si eu interesata ms frumos ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!! |
www.bebeshopp.ro/produse/products-page/la-masa/scaun-pentru-bebelusi-bumbo/" target="_blank">scaun bumbo
www.bebeshopp.ro/produse/products-page/la-masa/tava-de-jucarii-pentru-scaunel-bumbo/" target="_blank">masuta bumbo
cu placere
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
pozici si filmulete
Madamar spune:
citat din mesajul lui Laura Mary, nu-ti mai pune atatea intrebari. Eventual asteapta sa termini cu alaptatul (acuma vezi si tu...sa nu te intinzi prea mult ) si pune-te pe treaba. Intrebari vei avea pana il vei tine in brate pe bb2. Dupa aceea raspunsurile vor veni de la sine. Tot ce pot sa-ti spun este ca este foarte frumos sa ai un copil, dar infinit mai frumos sa ai 2-3. Eu am fost singura la parinti, sotul la fel, ne-a fost tare greu sa ne gandim sa avem 2 copii. Voiam enorm, dar fiindca nu stiam frumusetea de a avea un frate/sora nu am avut indemnul necesar de la inceput. De fapt 'singuratatea' noastra ne-a facut sa ne hotaram ca A sa mai aiba un frate/sora. Este frumos, nu vei regreta. Lasa-i incolo de bani, acum poti sa ai doldora, peste 2 ani nu. Nu conditiona in f de asta. Nana, am deschis albumul tau si am vz doar filmuletele. Stii ce m-am emotionat ?!!! Mi-am adus si eu aminte cum a fost la mine. Ma bucur, sincer, ca ai reaparut. I-am dat si eu astazi, lui M. piure de sfecla. Reteta era cu cartof, carnita, chimen si gris, dar gris n-am pus. Nu prea i-a placut. Maine combin si cu un morcov/ardei poate ii va placea mai mult. ----------------------------------------- Mami de Amy : 29.08.2006 Mami de Mihnea : 29.04.2010 |
bine va regasesc!
azi as fi avut timp dar nu am avut net...
Laura, multumesc - mi-ai dat un raspuns foarte frumos! E pertinent ceea ce afirmi
Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul
Madamar spune:
oana - LA MULTI ANI!
sABINA - frumos spui!
in sprijinul ideii de a mai face un bebe este si temerea de a nu fi singur acest puisor....
Fericita, puiul
Madamar spune:
citat din mesajul lui r_ocsy oanarus Am facut vaccinul luni, ieri seara am avut putina febra si am fost mai maraite, azi ne-am trezit bine dispuse . Avem 7780 gr si 66 de cm , suntem fetita mare . In casa avem 20-22 de grade, cand facem baie 22. O imbrac intr-un body cu maneca lunga si o bluzita subtire deasupra + strampisori ( astia i-am adaugat in ultimul timp cand am remarcat ca fata mea e mereu cu mainile reci, initial ii dadusem bluzite mai groase dar manutele erau tot reci, de cand i-am dat strampisori e ok ) + o pereche subtire de pantaloni . Noaptea, are pijamalute subtirele . R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Rocsy, tu spuneai ca mergi pe schema de vaccinare de la stat? Ai facut Pentaximul?
Primul vaccin, cel de 2 luni, care e? Adik pe care l-ai facut?
Fericita, puiul
Madamar spune:
citat din mesajul lui Onana Salutare! La multi ani, Oana! La multi ani floricelelor de 26! mama ce ati mai scris ieri pacat doar ca am citit pe nerasuflate si acum nu-mi mai amintesc chiar tot. Nana, Mira, wellcome back! Carla, traim in Romania, din pacate, oamenii sunt asa cum sunt...Oare asa o fi si-n tarile civilizate? Eu am fost ieri prin magazine de copii, in cautare de hainute (pt finuta) si m-am ingrozit inca o data ce preturi..Adica 70-80 de lei o camasuta, 40-50-60 de lei o bluzita, enorm..Care oricum raman mici urgent, mai ales cele de 3-6 luni, cum cautam eu.. Noi ii dam inainte cu piureul de fructe, punem si suc de morcov, si de struguri, mar si para rase. Tot gustare il primeste, fara cereale sau biscuiti, la distanta de mese. Nu stiu ce alte fructe sunt permise, ceva idei?? Plsss De maine cred ca o sa incepem si cu legumele, eu am alta problema insa: nu i-as introduce cereale, pt ca l-am cantarit cand a implinit 6 luni si are 10,74 kg Eu nu stiu din ce se ingrasa copilul asta Mananca 4 mese de lapte (200 ml la o masa) si una de fructe. L-am si masurat, cam 74 de cm. Asa ca m-am hotarat sa incepem inotul, Mira veniti? Raman la babyspa, n-am gasit altceva mai convenabil si in zona..Pana una-alta, ne apucam de analize. Tudor iar are eruptie de bubite (dermatita) mai ales pe obraji si pe piept. Creme la greu, inutil. Vreau sa ajung cu el la homeopat inainte de a-i da ceva.. Va las ca tre sa ajung prin Obor in cautare de diverse, si apoi la sala.. Sorana Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010) |
Onana, nu da cu rosii, daca zic si eu ceva, da:)?
1. deespre struguri citeam undeva ca se introduc dupa 1 an pentru riscul alergen
2. poate de la struguri sa fie ... dermatita lui?
3. stiu ca spuneai de problemutele lui Matei - aud ca le rezolva in anumita masura si homeopatii - prin acel remediu unic. E din auzite asta~:)!
Fericita, puiul
Madamar spune:
citat din mesajul lui corinasmile Hello mamici! Am reusit in sfarsit sa fac un nou album in contul de webshots, cu poze recente. Pana mai reusesc eu sa scriu un mesaj cu ce mai am de zis, am o intrebare: cat de utila este functia scaunului de masa de a se lasa pe spate? Cat de des vi se intampla sa adoarma bebelusii in timpul mesei? Ca mie asa in teorie nu mi se pare foarte ok treaba asta, mai ales ca noi vrem sa o lasam sa manance singura.. Insa am nevoie si de altet puncte de vedere. Multam anticipat! Corina, mami de Maria (14.06.2010) |
Eu am primit (desi initial trebuia sa dau 150 lei pe el), un scaun de masa ROZ - fara mari "dotari" - adica nu face nimic din cele "la moda", dar e scaun de masa, se poate lega in centuri. N
Si eu ma intrebam la fel: oare are rost sa ma cramponez ca scaunul nostru nu face... "cartofi prajiti" (vorba cuiva, despre echipamentele de genul asta, multifunctionale)... Insa ma gindesc serios la un BUMBOO si daca mai are rost sa il cumpar, in conditiile in care Mateo are deja 8 kg aproape.
Ce spui Artu: 2 kg in ritmul de cam 300 g/luna le-ar lua in urmatoarele 6 luni - cred ca ar merita sa iau si Bumboo -ul.
Of, ca grreu ma mai hotarasc!!!
Bine ca ai deschis subiectul Corina, asa am bagat si eu tema mea de interes - altfel tot uitam sa intreb:)!
Daca te gindesti bine, Bumbo nu are nici o astfel de optiune;)... si e ok, usor de mutat, pus oriunde (pat, masa, jos)... si daca e supravegheat in scaun este sigur.
Fericita, puiul
Madamar spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui r_ocsy
Noi am luat un termos obisnuit din Selgros, fierb apa dimineata si imi ajunge pana seara ... noaptea papa doar tziti . Pun mai multa apa ca am observat ca se pastreaza mai bine apa calda daca este mai multa, ce nu folosesc la bibe beau eu ( ca atare sau imi fac ceai )... si uite asa am ajuns sa beau apa fiarta . R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
AAa, stii tu ce stii, ca apa fiarta ajuta la slabit...sau e doar un mit?!
Asa auzeam, ca nush cum modifica flora....dar e ok doar pe termen scurt.
Fericita, puiul
Madamar spune:
citat din mesajul lui aleesicoo buna am si eu rugamintea daca mai poti nana sa mai pui o data siteul de unde ai luat scaunelul in care sta iubiricea ca sunt si eu interesata ms frumos ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!! |
cred ca e vb de bebestore.ro
s-a vorbit indelung despre site-ul asta... si cred ca nana spunea ca-s cam neseriosi.
Fericita, puiul