Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buna dimineata,

in sfarsit am avut o noapte mai linistita, dar tot se tuseste in cor.

Mary nu iti mai face atatea ganduri. La fel am gandit si eu pana sa nasc, dar acum nu imi inchipui cum a fost casa doar cu Alexandra. Parca fetele sunt aici dintotdeauna. Incerc sa savurez orice clipa ptr ca acum avandu-le pe ele imi dau seama cate am uitat de cand era Ale mica si cat de dragalasa era. Si acum este, dar am intrat in alta etapa cu fite si pretentii .

Ieri i-am luat de la Kiabi o bascuta Hello Kitty.

Ieri Ekaterina a mancat ohoho felul 1 legume cu carnita, felul 2 para cu biscuite si un bibe cu lapte, iar apoi a adormit in leagan. Sa vedeti ce lupta era pe lingurita, i-o dadeam in manuta cu mancare si si-o ducea in gurita singura ca un om mare, apoi voia si castronul, mai avea un pic si si-l punea siin cap. Iusti a vrut doar bibe cu lapte. Ea cred ca inca studiaza problema. Ekaterina deschide singura gurita, Iusti nu. Se vede ca ea e in urma ei cu ceva vreme. Eka doarme de vreo luna pe burta, acum de dimineata am gasit-o pe Iusti dormind pe burta. Eka se rasuceste pe toate partile, se taraie prin patut, Iusti sta cumintica, cu o jucarioara, vb cu ea. Mai tineti minte cand Eka topaia in burtica pe muzica populara si Iusti pe muzica slow?? V-am zis eu ca Iusti e copil astamparat si potolit, in schimb Eka o sa faca cat 3 copii.

Nana welcome back.

Mary nici un copil nu seamana cu altul, nici macar gemenii, nascuti la 1 minut diferenta. Fiecare e in ritmul lui.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Citat:
citat din mesajul lui ck_29

Fetele care ati inceput diversificarea , cat timp aveti in meniu sucul de fructe???

Tot mamica din parc de care va ziceam, are in schema ei...sucul doar 2 saptamani! Nu merita sa cumpar storcator de fructe pot 2 saptamani!!! Ma chinui cu robotul meu cu "n"-spe piese!

Camelia - fericita mamica de bebelusa Teodora - 15.06.2010

Camelia eu, ma gandesc, ca sucul de fructe nu ar trebui sa lipseasca din viata copilului...nu e doar o etapa la diversificare
pe masura ce creste sa bea dimineata suc de fructe sanatos si plin de vitamine
si cu ocazia asta poate bea si mamii si tatii si toti vor deveni mai sanatosi, frumosi, energici

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe

ca bine zici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata fetele!!!
Cafeluta e servita
Ce viteza ati avut...sau asa am eu impresia din cauza ca nu am avut timp sa citesc
Am ajuns ieri la ORL,are rinita acuta banala,ne-a dat niste picaturi de pus in nas si in urechi,5 zile,pana luni cand mergem din nou la control si daca e nevoie recoltam si sange sa fim sigur ca nu a dat in otita.Doctora a zis ca ar vrea sa facem analizele pentru ca i se pare si palid..dar asa are el tenul,alb ca al mamei lui

www.reteterapide.com/wp-content/uploads/2009/11/tort-sc-cu-caps-si-kiwi1.jpg" target="_blank">La multi ani Oanarus!!!!

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Oana La multi ani, sa fii sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Noi inca cu tuse din pacate. Nici nu mai stiu ce sa-i fac, doar n-o s-o tin pe Prospan si aerooli 2 sapt!?? OF!

Oanarus sa fii sanatoasa si sa ai o zi frumoasa!
Sabi ce le-ai mai nimerit pe fete, la asta ma gandeam si eu...Ekaterina era mereu aia mai activa si asa a ramas! Mama dar ce mult mananca! bravo! Noi , la fel ca Iusti, in faza de testare. Nu prea deschide gurita, abia abia molfaie cateva lingurite. SI totusi am inceput de o luna deja diversificarea...Rabdare rabdare...
Dienutza scuze ca am sarit mesajul, uneori o mai iau si printre randuri! . Ma bucur ca suntem colege de odisee. CUm 10 kg in plus?? Nu se vede nimic la tine... si zi asa...3 copii vrea sotul?? bravo lui...al meu innebuneste daca aude de al treilea copil, zice ca e fizic imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata nor :)

Si eu cu o cafeluta in fata. nu stiu de ce dar de la o vreme as dormi in continuu. Sotul dupa ce a fost in team building a venit cu dureri de cap de la autocar si mai obosit decat s-a dus zice el. Seara vine de la munca si e iar obosit de parca ar fi sapat santuri.(si doar lucreaza la birou)Eu nu eram asa nici dupa 12-13 ore de munca de la 15 la 3-4 dimineata. Si el ar mai vrea un copil dar avand in vedere ca nu prea se implica si se da vaesnic obosit nu cred ca singura voi face fata la asa ceva. Plus ca eu sunt foarte activa de felul meu si imi lipseste enorm serviciul si socializarea. Noroc cu voi ca altfel o luam razna. Mai ales ca fiind din Bv si nefacand facultatea pe aici nu am foarte multe cunostinte iar colegii de servici sunt la munca. Mi-e destul de greu singura toata ziua. Pe de alta parte nici sa stau la ai mei si sotul in Buc nu mi se pare o solutie. Mai vedeam pe aici fetele ca mai ies la un spectacol, mai au cate o activitate cu ai lor soti le mai ajuta cu una cu alta. Al meu nici ce facea inainte nu mai face de oboseala. E usor sa mai vrei un copil mai greu sa-l si cresti. plus ca si noi suntem la limita cu cheltuielile. Daca nu ar fi rata ne-ar fi foarte usor dar asa e mai complicat. Pe de alta parte unde creste unul creste si celalalt. Numai rabdare si phihic sa mai am.
Legat de autodiversificare i-am mai dat si eu lui Alex cate ceva in manuta: roade,molfaie si inghite daca i-l las numai ca s-a innecat la un moment dat si m-am cam speriat. Deci chiar daca papa cu bibe tot stie ce sa faca.
Oana multa sanatate si viata lunga alaturi de cei dragi.
Pup si o zi faina.

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Bia sa ma vait si eu nici Bogdan al meu nu se rupe cu ajutorul. Lucreaza f mult, e mereu obosit, nu are timp de nimic. Cu Mirci nu punea mana pe nimic, acum, de cand sunt cu Ilinca, atunci cand vine acasa il ia baiatul in primire. dar in casa nu face nimic. decat mizerie...si stau de 3 ani acasa si mie imi lipseste socializarea si m-am saturat de curatenie, mancare etc tot timpul. ce sa facem? vreau si eu un teatru ceva, o iesire relaxata undeva...slabe sanse! of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosanne
O alta intrebare pt mamicile care folosesc Lactana...cate pungi sunt in cutie?

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

2 pungi

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Neata

Hop si eu la o cafea. Maaaaaare si lunga. De cafea e vorba da?

Sucuri de fructe - sucurile de fructe sunt acide pentru stomacul bebelusilor, de aceea ele se dilueaza cu apa - nu ma intrebati proportia ca nu stiu. Poate stiu alte mamici de bebe2. Toate fibrele raman in pulpa fructului. Are un "termen de valabilitate" destul de scurt - o jumatate de ora sau o ora, nu mai stiu exact - pentru ca apare fenomenul oxidarii si se cam "strica" vitaminele din el.
Eu am preferat sa nu ii dau suc de fructe lui Tudor, nici macar la inceputul diversificarii, i-am dat direct piure de fructe. I-am dat intotdeauna fructele ca atare - piure si mai tarziu bucatele. Mai tarziu, cand a mai crescut el, am inceput sa ii dau si eu suc de fructe si legume - acum de exemplu cand se trezeste din somnul de dupa amiaza pe langa un sendvis bea, din cand in cand, suc de portocala, mar, morcov (combinate sau nu). Dar prefera si acum fructele - in special salata de fructe, deci sa aiba mai mult de un fruct in farfurie.

La multi ani Oana! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita

Sanatate multa bolnaviorilor.

Sabina wow ce diferenta intre gemenele tale.

Pe masura ce mi se mai trezesc neuronii, imi mai aduc aminte ce vroiam sa va mai spun si revin.
Acum fug la Tudor care vrea sa "piteze" - adica sa picteze - si are nevoie de "cuoi" adica culori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

neata

stiu ca s-a servit cafeluta deja...dar invat sa ascunt hyperlink...asa ca incerc sa servesc si eu una

Cafeluta

doamnele sunt servite

Camelia - fericita mamica de bebelusa Teodora - 15.06.2010

Mergi la inceput