Strumfi de iulie-august 2007 (200)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

La multi ani, Damian!

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

La multi ani, Damian!

_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

multumesc, ioana .
(o sa-l sarbatoresc cu o gura de laptic in plus )

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

BARBATII SUNT MAI CONCISI:

EA: Īn octombrie deja miroase altfel, a departare, a pustiu... E iarasi frig,
> e iarasi rost de frunze aramii si de rugina printre vii, miroase iar a must,
> miroase a culori, portocaliu albit de prima bruma...
>
> EL: Ce vrei, fa, e toamna...!
>

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

La multi ani, Damian!

_

mi-a scapat mie ceva?????????
vivela, la multi ani inainte la fel de frumosi......da' mare dragoste a fost daca iti mai amintesti si prima cafea...

ieri a fost bine, n-am sarbatorit in vreun fel anume, andrei mi-a zis de n-shpe ori la multi ani, si mi-a "scris" pe toate cutiile de lemn de la puzzeluri..........am primit multe telefoane, sms-uri, mesaje de la voi pe DC.....a fost bine. m-am cadorisit cu o pereche de cisme beton, mi le-a luat sormea si mi le-a trimis prin cineva.sunt tare mandra de ele. soatza mi-a luat o floare si cica contribuie la costul cismelor.hehe. tot e bine........

azi la servici, naspa ..........vreau acasa, me sila te toate ...la naiba-n puii mei!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mychy, nu ti-a scapat nimic, cica azi e sf. Damian. dar noi nu sarbatorim (ma rog, cred ca ar trebui sa ne revizuim atitudinea, sa gasim mai multe ocazii sa serbam cate ceva, sa mancam si sa bem mai mult ). dar daca nu zicea Ioana , trecea ziua fara sa-mi amintesc. sa-mi fie rusine, mama ignoranta ce ma aflu .

sa porti sanatoasa cizmele, ia zii, merg cu dedesubturile alea mov? . sa se bucure si soatza ta de investitie, nu de alta...

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

La multi ani Damian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Vivela, dementiala faza cu cafeaua neplatita! si la multi ani lui Damian, eu nici nu stiam.
Lulu, multa sanatate si succes la dentist sa-ti revii repede!
Mychy, sa porti sanatoasa cizmele. Tari bancurile!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

acuma sa nu credeti ca eu stiu toate sarbatorile , doar ca eram la servici, bateau clopotele si m-am uitat in calendar sa vad daca in afara de ziua mortilor se mai sarbatoreste si altceva ... asa am vazut ca erau doctorii fara de arginti Cosma si Damian

la noi in Ardeal, la catolici (dar am preluat si noi, ortodocsii) s-a sarbatorit ziua mortilor ... spre seara am fost la cimitir si am aprins o lumanare pentru cei plecati dintre noi ... era lumina in cimitir ca ziua, toate mormintele "ardeau" si erau pline de flori

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
vivela,sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos
ioana,ce frumos!!!..noi in fiecare seara trecem pe langa cimitir si-mi da fiori dar cand e pastele blajinilor ma simt asa,intr-un fel..dar noi mergem ziua si tot mi se pare frumos d'apai seara...imi plac sarbatorile catolicilor,parca simt si fac altfel decat noi,in constanta merg doar la sarbatoarea crinilor si-mi place.

Mergi la inceput

buna dimineata,

da' o cafeluta nu bem si noi?

_

Mergi la inceput