Sept-Oct 2010!Bv Sorana!Hai Ramona!(192)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Maitrey imi pare rau ca ai luat aceasta decizie. Eu nu le-am sters dar mi-am permis sa le fac private pe cele care nu erau. Fetele carora le-am umblat in setarile albumelor fara sa cer voie, am considerat ca optiunea de Public a fost din "greseala" nu din alegere. La fel sunt si ale mele din cont personal. Dar nu voi inceta sa pun poze din cand in cand. In ce priveste contul comun, consider ca alaturi de noi este Sorana si nu acel individ, ea cunoaste parolele si ne cunoaste pe noi. De aceea am si schimbat setarile. daca cineva s-ar folosi de pozele noastre private as considera ca este si ea implicata, si atunci ar fi indicat sa schimbe cineva parolele si Sorana sa nu o mai primeasca. Eu sper sa nu-mi pun pe nimeni in cap, dar aici simt ca fac parte dintr-o familie. Si nu vad de ce sa ma ascund de fetele care au numai ganduri bune, daca o singura persoana nu are. Nu cred ca trebuie sa ne excludem singure si de buna voie din cauza acelei persoane.
Nu o cunosc personal pe Sorana si sper ca intr-o zi sa revina aici sa isi spuna parerea.

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Felicitari Sorana!!!Sa-ti traiasc bebelul si sa fie sanatos!!!
hai Ramo!!

Mai3 unde pusasi maica poze cu freza noua,ca io nu vazui nik! Sa-ti fie de bine noul look!

Si eu mai tre' sa ma vopsesc,si gata!sunt gigea!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Pai Kris,daca e sa o luam asa,poate functiona si in the other way-adica,oricine vrea sa-i faca rau Soranei,poate face ceva,iar noi,automat dam vina pe Sorana..Nu stiu ce sa zic.E o situatie aiurea tare..Singurele solutii sunt-fie sa nu pui deloc daca ti-e teama,fie sa pui fara sa-ti pese de cine/ce face cu ele.

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna fetele!
Tanamera, multumesc pt felicitari! Eu sambata eram datoare cu un tort mare-mare, dar pt ca a fost si ziua mea si a lui Dimitrie am avut musafiri toata ziua si Duminica iar. Si azi am iarasi
Asa ca dau tortul si o sampanie pt copii acum, de Sfantul Dimitrie

Aaa, am citit un pic din urma si am vz ca vorbeati de alimente care se evita cand alaptam. Eu m-am ferit la inceput de mai multe. Acum doar fructele le mananc in cantitati mai mici, in rest orice, mai ales cam mult dulce si beau si un pic de cafea si Ioan nu are nimic. Nu are nici colici, nici nu da lapticu inapoi.
Va pup, ma duc sa hranesc grasanu mic

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

pai cred ca asa o sa fac si eu,o sa-l iau cu noi si vad daca sta.desi are si un separeu tot imi fac griji ca la noi se mai fumeaza.la noi o sa fie cam ca la lora.va incepe pe la 3-4 dar nu ne prinde dimineata.
daca sta cu noi bine, daca nu va mai sta mama si eu cu randul pana seara.
eu nu stiu ce sa zic cu pozele.am sa pun cand si cand poze dar nu le las mult.cred ca asa e cel mai bine.acum pe moment asa gandesc.
hai, mai3, astept look-ul.eu clar tre sa-mi iau ceva de imbracat ca ce aveam nu mai sta bine pe mine(nu ca as fi avut multe toalete ci 2 mari si late).restul sunt subtiri rau sau prea de gala.
de bpatricia v-am zis eu ca a nascut, parca in capitolul trecut.
azi am voie sa calc?ca mi-am spalat ieri perdeaua aia kilometrica(ce pune is panourile lu' mai3) si acu tre sa calc.imi ia o ora

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Pai Kris,daca e sa o luam asa,poate functiona si in the other way-adica,oricine vrea sa-i faca rau Soranei,poate face ceva,iar noi,automat dam vina pe Sorana..Nu stiu ce sa zic.E o situatie aiurea tare..Singurele solutii sunt-fie sa nu pui deloc daca ti-e teama,fie sa pui fara sa-ti pese de cine/ce face cu ele.

Zoze, dar aici, dintre noi, cine ar vrea sa-i faca rau Soranei? Si de ce? Am inteles ca parolele la conturi comune (yahoo, picasa) doar noi le avem.
Am citit din seara in care a intrat Luna aici la noi, discutia de la Diaspora. Individul are cont aici pe DC si a scris acolo. De fapt discutiile de acolo nu mi s-au parut deloc suparatoare chiar n-am inteles de ce s-a suparat pe Luna. Cred ca Luna avea link public cu poze la semnatura, si avea de unde lua poze.
Dar eu ma refer la un album privat, comun, unde nu oricine intra, decat noi. Daca individul ajunge in albumele comune si private este pentru ca Sorana i-ar da parola. Eu incerc sa nu o acuz pe ea pentru ceva ce nu ea a facut. Desi e clar ca cine se aseamana se aduna, si am, vazut acest lucru pe blog, unde altii de acelasi nivel discuta cu el "pe limba lor".
In ce priveste relatia Soranei cu sotul ei, si daca se comporta si in realitate cum vorbeste despre ea...e alegerea ei sa accepte sa duca viata care si-a ales-o. Nu cred ca sunt eu sau alticneva in masura sa judecam.
Eu pot sa aleg doar in dreptul meu.

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Mai3 da' tu ce lapte-i dai soro? Si de ce e 100% pe praf? Mai bea ceva ceai, apa, fanta, cola intre mese? Hai ca m-apukai sa te descos! Super pozinele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Adriana,de vreo 2 zile,tot adun info si incerc sa le pun cap la cap..La annya si iazmin,nu stiu data nasterii bebelusilor..M-am incurcat nitel,dar incerc sa o dreg cumva-ziceam si in capitolul trecut-cine are date de adaugat/modificat in lista,ar fi mai bine sa trimita PM catre septoct2010
Cu pozele,asa am hotarat si eu

Kris,intentionat,nimeni..cred..SPER
In rest,de acord cu tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Buna fetele!
Tanamera, multumesc pt felicitari! Eu sambata eram datoare cu un tort mare-mare, dar pt ca a fost si ziua mea si a lui Dimitrie am avut musafiri toata ziua si Duminica iar. Si azi am iarasi
Asa ca dau tortul si o sampanie pt copii acum, de Sfantul Dimitrie

Aaa, am citit un pic din urma si am vz ca vorbeati de alimente care se evita cand alaptam. Eu m-am ferit la inceput de mai multe. Acum doar fructele le mananc in cantitati mai mici, in rest orice, mai ales cam mult dulce si beau si un pic de cafea si Ioan nu are nimic. Nu are nici colici, nici nu da lapticu inapoi.
Va pup, ma duc sa hranesc grasanu mic

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

La multi ani!

Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Fetelor, m-am uitat si eu pe acel site ce provoaca acum teama printre noi in legatura cu pozele si sincer va spun parerea mea: acel tip a folosit poze doar pentru a se razbuna pe cineva care l-a scos rau din sarite...haideti sa nu facem o tragedie din asta si sa suparam pe careva. Cat despre a pune sau nu fotografii in album, nu stiu ce sa zic...sunt atatea site-uri de socializare unde sunt postate mii si mii. Daca cineva vrea sa ne faca rau, ne cauta peste tot si chiar poate sa ne gaseasca ip-ul si sa ne intre in pc...asa ca sfatul meu ar fi sa nu mai acuzam/barfim...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput