Sept-Oct 2010!Bv Sorana!Hai Ramona!(192)
Raspunsuri - Pagina 21
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Maitreyi, la tine este prima sau a doua cezariana? Am auzit eu asa ca a treia ar fi tare periculoasa si ac multe mamici si-ar lega trompele ca sa evite o noua sarcina dar scuzata-mi fie ignoranta nu stiu de ce????!!!! ![]() ![]() ![]() Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria |
is la a doua ceza. la noi se leaga trompele dupa 2 ca in afara se mai uita si in buletinu fimeiii

-----
O poveste cu Minuni - o
roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Auzi la ea, cic-o rezolva anestezistu'... beeey, duamna, stie sotu'???!!!Gata, eu fug ca tre' sa pregatesc mandra mare de somn. Noapte buna! Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
si e vb de ala de semana cu clooney

-----
O poveste cu Minuni - o
roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
donna79 spune:
| citat din mesajul lui mari_paun hello mamici, am fost la cantar azi, ne laudam cu 4100g, a luat 1440g intr-o luna , avem si 54 cm a crescut 5 cm ,la cat era de mititel cand l-am adus acasa 2660g bebe e ok, m-a felicitat dr si ma tot intreba daca NUMAI san ii dau , sincer exclusiv san dar ma rupeeee...deja nu mai pot de usturime si durere, zici ca-mi trage organele prin sani...in seara asta m-am muls, la noapte nu mai vede tzatza ca ma doare inima...vreau sa va s[un ca dr mi-a arata cum sa fac decalotarea si i-a dat sangele...a zis ca de acum va fi usor la spalat...sincer, m-a luat ameteala cand am vazut ca-i curge sange de la putzulica, mi-a zis ca o sa-l doara cand face pipi...plange si ta-su e ingrijorat, apoi i-a facut si vaccin... ![]() soacra mea m-a insotit la cantar si a facut mancare azi, taremandra e ca dr m-a felicitat si ca a crescut asa de bine bebe... Doamne ajuta s ao tinem tot asa, sanatosi si asa va doresc si voua![]() cam atat azi BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC ![]() ![]() ![]() Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002) |
Mari, felicitari pt bebe voinic!
Si pe mine ma lesina durerea si usturimea de sani! Ma gandeam ca nu e tocmai ok, eu mai simt si intepaturi nu numai in timpul alaptatului ci in permanenta! Asta nu poate fi normal. Ce putem face?
Donna, mamica lui Tudor Gabriel
Pity27 spune:
hello, intram in noaptea asta sa va povestim pelerinajul nostru pe la vreo 3 spitale cu piticul, pe care doctora de familie mi-l desfiintase cu cate ii gasise, displazie de sold, suflu la inima si hernie.
MAI3, de pe ce site ai cumparat caruselul?
aura, mami de TUDOR 09.09.2010
ana_25 spune:
Lora,Mai3,nastasie,mari paun felicitari pt bebelinii grasuni!!
Mie mi se parea ca a mea e "mare"!![]()
fata de cum arata in spital(2200gr)!!!. Abia astept sa ajunga si ea mare!(5-6 kg)

Mai3 distractie placuta!!
Al treilea?? Ce curajoasa esti!!
Sotul meu zice ca lui nu-i mai trebuie,ca daca mai vreau unul,el nu mai doarme noaptea cu noi!Ca e prea obositor,ca nu-l mai tin nervii la crizele de colici...

Eu mai vreau unul,dar cand va fi Maia mai maricica sa ma inteleg cu ea(5-6 ani). E greu cu doi-trei copii mici!
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
office spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Lora,Mai3,nastasie,mari paun felicitari pt bebelinii grasuni!! Mie mi se parea ca a mea e "mare"! ![]() ![]() Mai3 distractie placuta!! Al treilea?? Ce curajoasa esti!! Sotul meu zice ca lui nu-i mai trebuie,ca daca mai vreau unul,el nu mai doarme noaptea cu noi!Ca e prea obositor,ca nu-l mai tin nervii la crizele de colici... ![]() ![]() Eu mai vreau unul,dar cand va fi Maia mai maricica sa ma inteleg cu ea(5-6 ani). E greu cu doi-trei copii mici! Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia |
Ana, tu esti tanara.ai tot timpul (si rabdarea) ...mai greu e cu babele ca mine
Tina,
de
Mihai Alexandru si
Iulia Maria
office spune:
| citat din mesajul lui Pity27 hello, intram in noaptea asta sa va povestim pelerinajul nostru pe la vreo 3 spitale cu piticul, pe care doctora de familie mi-l desfiintase cu cate ii gasise, displazie de sold, suflu la inima si hernie. MAI3, de pe ce site ai cumparat caruselul? aura, mami de TUDOR 09.09.2010 |
inseamna ca totul a fost bine?!bravo!

Tina,
de
Mihai Alexandru si
Iulia Maria
office spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maitreyi
is la a doua ceza. la noi se leaga trompele dupa 2 ca in afara se mai uita si in buletinu fimeiii ![]() ----- O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Multumesc pentru lamuriri!
Dar ce femei erau alea pe vremuri de faceau 10-12 copii?

Tina,
de
Mihai Alexandru si
Iulia Maria
office spune:
Fetele, faceti cineva capitol nou? Asta mic al meu plange de rupe de la vaccin si m-am protapit in fata calculatorului leganandu-l asa ca prevad o noapte alba (macar sa am unde scrie
).![]()
Tina,
de
Mihai Alexandru si
Iulia Maria
nastasie spune:
mey, nu aveti somn?
mai3, felicitari.esti inca tanara.27.eu fac deja 29.si as mai face POATE doar daca stiu ca e fata.hihihi.asa am zis si la calin.
deci asa cu gramajul,m-a tras pe sfoara
.el sa fie sanatos.si sa stii ca si eu fac urat daca se atinge cineva de putulica lui.ala mare e bine mersi si nu am umlat ever la ea.
office, si noi suntem tot pe LP.
nu mai stiu c
ne zicea ca a schimbat humana.cu aptamil parca?
dar de ce?nu ii placea humana.ca si pe mine ma batea gandul la inceput sa-l schimb dar daca a luat bine de ce sa ma complic.
lora,bine ca ai ajutor.razvan daca il pun sa-l tina pe fra-su de maini la baita zice ca il strange prea tare
.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

si asa va doresc si voua
PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)