Sept-Oct 2010!Bv Sorana!Hai Ramona!(192)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Maitreyi, la tine este prima sau a doua cezariana? Am auzit eu asa ca a treia ar fi tare periculoasa si ac multe mamici si-ar lega trompele ca sa evite o noua sarcina dar scuzata-mi fie ignoranta nu stiu de ce????!!!!

Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria

is la a doua ceza. la noi se leaga trompele dupa 2 ca in afara se mai uita si in buletinu fimeiii mie mi se parea to much sa le leg la 27 si sa raman cu un organ care nu mai foloseste scopului initial poate fi urata o a treia ceza da' uite ca la mama fuse ok si a facut-o si la 40j de ani sunt constienta ca roz nu va fi...e risc de ruptura uterina, nastere prematura si alte de astea insa cred ca daca Dumnezeu considera ca se poate nu sunt eu in masura sa ma impotrivesc dr spusese ca pt ei e o provocare insa sa ma gandesc ca am si 2 copii acasa de crescut...dupa replica asta sotul e in dubii...io nu prea or fi hormonii inca high?

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Auzi la ea, cic-o rezolva anestezistu'...beeey, duamna, stie sotu'???!!!

Gata, eu fug ca tre' sa pregatesc mandra mare de somn.
Noapte buna!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

si e vb de ala de semana cu clooney

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

hello mamici,
am fost la cantar azi, ne laudam cu 4100g, a luat 1440g intr-o luna, avem si 54 cm a crescut 5 cm,la cat era de mititel cand l-am adus acasa 2660g bebe e ok, m-a felicitat dr si ma tot intreba daca NUMAI san ii dau, sincer exclusiv san dar ma rupeeee...deja nu mai pot de usturime si durere, zici ca-mi trage organele prin sani...in seara asta m-am muls, la noapte nu mai vede tzatza ca ma doare inima...

vreau sa va s[un ca dr mi-a arata cum sa fac decalotarea si i-a dat sangele...a zis ca de acum va fi usor la spalat...sincer, m-a luat ameteala cand am vazut ca-i curge sange de la putzulica, mi-a zis ca o sa-l doara cand face pipi...plange si ta-su e ingrijorat, apoi i-a facut si vaccin...

soacra mea m-a insotit la cantar si a facut mancare azi, taremandra e ca dr m-a felicitat si ca a crescut asa de bine bebe...
Doamne ajuta s ao tinem tot asa, sanatosi si asa va doresc si voua

cam atat azi

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mari, felicitari pt bebe voinic!

Si pe mine ma lesina durerea si usturimea de sani! Ma gandeam ca nu e tocmai ok, eu mai simt si intepaturi nu numai in timpul alaptatului ci in permanenta! Asta nu poate fi normal. Ce putem face?

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

hello, intram in noaptea asta sa va povestim pelerinajul nostru pe la vreo 3 spitale cu piticul, pe care doctora de familie mi-l desfiintase cu cate ii gasise, displazie de sold, suflu la inima si hernie.
MAI3, de pe ce site ai cumparat caruselul?

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Lora,Mai3,nastasie,mari paun felicitari pt bebelinii grasuni!!

Mie mi se parea ca a mea e "mare"! fata de cum arata in spital(2200gr)!!!. Abia astept sa ajunga si ea mare!(5-6 kg)

Mai3 distractie placuta!!
Al treilea?? Ce curajoasa esti!!

Sotul meu zice ca lui nu-i mai trebuie,ca daca mai vreau unul,el nu mai doarme noaptea cu noi!Ca e prea obositor,ca nu-l mai tin nervii la crizele de colici...
Eu mai vreau unul,dar cand va fi Maia mai maricica sa ma inteleg cu ea(5-6 ani). E greu cu doi-trei copii mici!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Lora,Mai3,nastasie,mari paun felicitari pt bebelinii grasuni!!

Mie mi se parea ca a mea e "mare"! fata de cum arata in spital(2200gr)!!!. Abia astept sa ajunga si ea mare!(5-6 kg)

Mai3 distractie placuta!!
Al treilea?? Ce curajoasa esti!!

Sotul meu zice ca lui nu-i mai trebuie,ca daca mai vreau unul,el nu mai doarme noaptea cu noi!Ca e prea obositor,ca nu-l mai tin nervii la crizele de colici...
Eu mai vreau unul,dar cand va fi Maia mai maricica sa ma inteleg cu ea(5-6 ani). E greu cu doi-trei copii mici!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Ana, tu esti tanara.ai tot timpul (si rabdarea) ...mai greu e cu babele ca mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

hello, intram in noaptea asta sa va povestim pelerinajul nostru pe la vreo 3 spitale cu piticul, pe care doctora de familie mi-l desfiintase cu cate ii gasise, displazie de sold, suflu la inima si hernie.
MAI3, de pe ce site ai cumparat caruselul?

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

inseamna ca totul a fost bine?!bravo!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

Citat:
citat din mesajul lui office

Maitreyi, la tine este prima sau a doua cezariana? Am auzit eu asa ca a treia ar fi tare periculoasa si ac multe mamici si-ar lega trompele ca sa evite o noua sarcina dar scuzata-mi fie ignoranta nu stiu de ce????!!!!

is la a doua ceza. la noi se leaga trompele dupa 2 ca in afara se mai uita si in buletinu fimeiii mie mi se parea to much sa le leg la 27 si sa raman cu un organ care nu mai foloseste scopului initial poate fi urata o a treia ceza da' uite ca la mama fuse ok si a facut-o si la 40j de ani sunt constienta ca roz nu va fi...e risc de ruptura uterina, nastere prematura si alte de astea insa cred ca daca Dumnezeu considera ca se poate nu sunt eu in masura sa ma impotrivesc dr spusese ca pt ei e o provocare insa sa ma gandesc ca am si 2 copii acasa de crescut...dupa replica asta sotul e in dubii...io nu prea or fi hormonii inca high?

-----

Slava Tie, Doamne!

Multumesc pentru lamuriri!
Dar ce femei erau alea pe vremuri de faceau 10-12 copii?

Mergi la inceput

Fetele, faceti cineva capitol nou? Asta mic al meu plange de rupe de la vaccin si m-am protapit in fata calculatorului leganandu-l asa ca prevad o noapte alba (macar sa am unde scrie ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mey, nu aveti somn?
mai3, felicitari.esti inca tanara.27.eu fac deja 29.si as mai face POATE doar daca stiu ca e fata.hihihi.asa am zis si la calin.
deci asa cu gramajul,m-a tras pe sfoara.el sa fie sanatos.si sa stii ca si eu fac urat daca se atinge cineva de putulica lui.ala mare e bine mersi si nu am umlat ever la ea.
office, si noi suntem tot pe LP.
nu mai stiu cne zicea ca a schimbat humana.cu aptamil parca?dar de ce?nu ii placea humana.ca si pe mine ma batea gandul la inceput sa-l schimb dar daca a luat bine de ce sa ma complic.
lora,bine ca ai ajutor.razvan daca il pun sa-l tina pe fra-su de maini la baita zice ca il strange prea tare.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput