Sept-Oct 2010!Bv Sorana!Hai Ramona!(192)
Raspunsuri - Pagina 18
nastasie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Buna fetelor! Asaaaa, sa ne laudam cu cele 2 luni implinite luni si sarbatorite cu tort! Astazi am facut si vaccinul, am tipat cam din gura de sarpe (sora-sa cand era de varsta lui nici nu misca, dar ce sa faci, asa-s fetele mai rezistente)!Ca si greutate avem 5.555 kg ! Pentru ochisori noi am facut un examen de secretie conjunctivala si a iesit streptococ (recomand celor care se confrunta cu problema ochisorilor curgatori sa il faca, nu e dureros pentru bebe si macar stii ce tratezi). Ne-a dat o solutie oftalmica (dar bineinteles am un lapsus acum) si o vom aplica de maine (azi il lasam in pace sa se refaca dupa vaccin ![]() ![]() ![]() Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria |
office, tot duminica?si noi.si crina parca.

adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010varsta lui razvan
office spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 office, saptamana viit. o cantaresc. La 1 luna si 4 zile avea 5 kg. Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Wow!maricica bine draga de ea!
ii dai si LP?si cat?Tina,
de
Mihai Alexandru si
Iulia Maria
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Ana, eu azi i-am facut baie la 5 dupa-amiaza. va imaginati ce iese.Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Ce bine ca ai ajutor! Chiar daca iese un mic balamuc!

Ana
de
Maia Elena(24.09.2010) Poze
Cum s-a nascut Maia
maitreyi spune:
noi se pare ca tinem fruncea la kg ![]()
tutz da-i cu lapte calciu ala ca nu e nicio problema
calciu eu mai curand il dau cu lactate decat cu ceai. eu n-as fi dat alt ceai decat de bebelusi gen babycalm. ai mei amandoi merg ok cu ceaiul asta adica le place.
-----
O poveste cu Minuni - o
roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
office spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nastasie
office, tot duminica?si noi.si crina parca. ![]() adriana& razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010varsta lui razvan |
daaa, tot duminica...inseamna ca vor fi multe poze noi luni!
Tina,
de
Mihai Alexandru si
Iulia Maria
office spune:
| citat din mesajul lui maitreyi noi se pare ca tinem fruncea la kg |
cu cate va laudati??
Tina,
de
Mihai Alexandru si
Iulia Maria
maitreyi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui office
cu cate va laudati?? Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria |
5715 acu juma de ora
am emotii pt maine de parca ma marit
abia astept sa il vad crestinel 
-----
O poveste cu Minuni - o
roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
nastasie spune:
eu toate hainele pt calin le am de la fra-su insa mici mici nu prea mai am asa ca am mai si cumparat si am mai si primit.ce ramane mic de la calin i le dau finei mele ca ea` vrea sa faca un bebe.acu sper sa fie baiat sa i se potriveasca toate.cele de la razvan le pastrez la mama pt calin.
lora, te-as fi ajutat ca voi sunteti pe 31 si noi pe 1.deci tot 6 insa al meu e baiat.noi suntem acum cu elicoptere, mitraliere, bombe, pistoale.
si mai urmeaza o serie tot de mitraliere, pusti
.asa ca nu prea stiu ce i s-ar potrivi.eu intotdeauna il intreb asa mai pe ocolite sa stiu ca-l nimeresc la cadou.
mai3, maine faceti?oau, petrecere frumoasa daca nu mai apuc sa-ti zic.ne pui poze da?si daca e dupa aia le stergi.
eu azi am fost si cu mama si cu razvan la cumparaturi pt duminica.m-au ametit cand unul cand altul.tati acasa dadac
.mai am maine o serie de cumparat.si tre sa ma tund ca mi-am luat vopsea.am cautat ceva de imbracat.nu mi-a placut nimic.sper poate maine sa gasesc ceva.
mi-au venit azi si marturiile
.cred ca soramea a plecat deja spre romania
.
mai vroiam sa zic ceva...
aaa, al meu deja poarta 62 si chiar 68.ce nr urmeaza dupa astea?sunt din 6 in 6?ca de la razvan nu mai stiu.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
nastasie spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui maitreyi
5715 acu juma de ora am emotii pt maine de parca ma marit abia astept sa il vad crestinel ![]() ----- O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
o sa ne bateti la cur peste 1 luna.si eu am emotii pt duminica.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010varsta lui razvan
nastasie spune:
noua ni-l cantareste pe cantar clasic de bebelusi.si ieri arata 6.900 si asistenta a scazut 500g un body, sosete si un pampers curat ca doar ce il schimbasem.si mi-a zis ca are 6, 400.o fi bine.eee, important e ca a luat in greutate nu?![]()
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan