Fluturasi de martie-aprilie 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

iony , miki aveti burticute foarteee frumoase

catank na ca incepe sa se contureze o burica frumoasa acolo, a crescutttt

S-a intamplat minunea mult asteptata22+

Mergi la inceput

lalely poate fi si de la intestin mai ales daca esti constipata. am patit si eu asa. si mie tare frica mi-e de constuipatie. eu n-aveam treaba inainte dar acum sunt zile cand abia ies la wc.

monas bucura-te de sarcina si nu mai baga in seama toate rautatile. oricum n-au voie sa te dea afara.

bb_yasmi ce ai mancat azi la micul dejun??

mandreeac n-am bauit vin fietrt pentru ca aveam numai alb si mie imi place fiert rosu. trebuie sa aduc de la taica-meu sa-mi fac. in schimb am baut o gurita de afinata cu tot cu afine. bunaaaa...

fetelor vedeti ca si azi este sarbatoare mai mare ca ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neata burticilor!

E asa frig si urat afara si eu trebuie sa ies si nu am niciun chef!

Ailed felicitari pentru bebelina!

Monas imi pare rau pentru ce ti se intampla la serviciu, dar nu te amari prea tare caci ai 2 minunatii in burtica,

Bulina, Lalely si eu cand m-am bagat in pat, am simtit cum se intareste ceva in burtica pentru maxim un minut si apoi nu mai era. Cred ca o fi fost si la mine o contractie, nu stiu ce sa spun, nu m-a durut, nu nimic.

Simo sa treaca tusea. Ma bucur ca ati inceput deja cu interiorul casei. Hai ca pana la sfarsitul anului dai de baut pentru casa noua.

tuturor! Vreau mai multa veselie, trebuie sa iesim din starea astea si daca suntem 70 de gravidute, pai 70 sa ramanem, va rog frumos.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 21+

Mergi la inceput

este un frig si la noi. am deschis geamurile si am inghetat. merg sa dau drumul la caldura si sa-mi fac un ceai. si sa mananc caam o foameee....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Monas..draga mea,nu te mai amari cu problemele de la serviciu.Aceeasi situatie este si la mine,mi s-a spus ca dupa ce ma intorc nu se stie daca voi mai avea post.Oricum ei sunt obligati sa ne tina 6 luni dupa ce ne intoarcem asa ca...poate o sa gasim altceva in acest timp.Eu ma rog numai sa fie copilul ok si sa duc sarcina la bun sfarsit...voi vedea eu ulterior ce se va intampla.
Si o sa stau cat mai mult pe acasa...ca oricum nici eu nu au aratat ca le pasa de mine dupa ce ma voi intoarce...

Simonacip...uterul tau s-a indreptat??Mie ecografistul mi-aa zis ca se poate ridica sau este posibil sa ramana asa...La ine s-a indreptat?

14+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Nuuu, nu stiu sa se poata indrepta...SI sunt la a treia sarcina

Simona, mami de baieti David, Matei si 21+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

cap nou

Mergi la inceput