Fluturasi de martie-aprilie 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

da Deeasuper bune prajiturelele, ...nu ma abinez des la ele o data la .... luna chiar mai rar, ...dar m-a amuzat disperarea de a le minca in timp ce eram la volan. Eram si atenta la drum, ..si mai ales sa nu-mi pice "in pola"....

O seara frumoasa iti doresc!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 17+

Mergi la inceput

" poala"

Mergi la inceput

simonacip pe mine ma magulesc numele care au legatura cu sfintii...chiar de sunt contemporani sau nu... Asa ca ... ma bucur pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Stefy, deci ar putea influenta analiza si urinalul...Deea, mai bine nu iei nimic macar 3 zile inainte...Ca sa nu-ti influenteze rezultatul...ca si asa nu faci nimic, decat te amagesti ca-i bine...macar sa stii dc e vreo bacterie acolo sau nu...Bb e deja mare acum, nu-l mai afecteaza orice de-acum!
Catank , sincer ma bucur ca va place si voua numele, pt mine are o rezonanta foarte frumoasa!!Chiar imi place, e cristalin si diferit!

Simona, mami de baieti David, Matei si 21+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

daaaaa...superbe numele!! si mie imi plac numele astea "grele" romanesti....este un motiv pt care am ales Gheorghia si nu Georgia sau Georgiana...cu toate ca la noi nu prea se folosesti mi se pare mai romanesc ...plus ca my padre este Gheorghe si cand a auzit ca prima lui nepoata ii v-a purta numele s-a molesit de tot(nu ca nu era harcea-parcea deja)..(luv u padre)
cat despre urinalul lu' Deea cred ca cel mai bine este cum spui tu...macar sa stie daca se intampla ceva ca sa ia masuri

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

simonacip voi intra oficial in concediu pe 18 februarie 2011. Data probabila a nasterii 31 martie... Sper sa aiba grija Doamne Doamne de mine sa fiu capabila sa ma descurc...

Ohooo, mai e ceva, Sigur, are Doamne DOamne grija!!!Nici nu ma indoiesc de asta

Mergi la inceput

Doresc sa mai adaug ceva, nu-mi amintesc cine a propus sa trecem pe prima pagina si numele micutilor . Scuze, dar felicit initiativa. Eu sunt de acord!Voi Voi ce spuneti burtici?

Mergi la inceput

Citat:

stefyapost Felicitari pentru pipilica! Bravo! Sa ai grija de acum incolo.... consuma cit mai multe lichide... Ai grija de tine! Cu temperatura cum stai acolo?tot asa cald? Ce m-as muta la tine.... dar ce as mai vrea.....

multam...am sa am cat mai multa grija...
termometrul azi pe zi arata 28 de grade...s-a mai racorit...nu cat as vrea eu,dar totusi e mai bine. seara este super placut acum...pacat ca nu am un herastrau pe aici..sunt cam saraci la parcuri aici

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 21+

Mergi la inceput

stefyapost sotul meu se numeste gheorghe , si sunt tare mindra Da, este un nume greu...puternic...

Nu este frumos, ce este frumos... este frumos ceea ce iti place!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Gheorghe e un mare protector, Stefy, iar varianta aleasa de tine suna chiar frumos!!. Pe mine nasterea la Matei m-a apucat pe 23 aprilie, chiar de Sfantul Gheorghe, dar hotarasem numele deja si ma obisnuisem tare mult cu Matei, nu as fi putut sa-l schimb, desi mamei atit i-ar fi placut...!

Mergi la inceput

Citat:

stefyapost sotul meu se numeste gheorghe , si sunt tare mindra Da, este un nume greu...puternic...

Nu este frumos, ce este frumos... este frumos ceea ce iti place!!!

ca bine zici..

Mergi la inceput