Fluturasi de martie-aprilie 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi pana am trimis eu mesajul cu ce faci bun tu ai si trimis

S-a intamplat minunea mult asteptata22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

buna fete...
Ailed_dota, ce-ai facut la eco?La mine tot baiat a ramas...e 100% sigur, il va chema Arsenie...si Vlad ca sa poata sa-l strige si ceilalti, nu doar muma-sa
Iony,felicitari pt luna a sasea!!! mai am si eu cateva zile... nu am mai fost ieri la eco, da...poate sunt nebuna dar nu am mai vrut... Copilul bolnav, trebuia sa ajung repede acasa, plus ca...nici n-am mai vrut sa dau atitia bani pe ea... Sincer.
Stefy, ma bucur ca totul e bine si te-ai linistit...
Roxy, pe mine ma doare burta jos cind merg ceva de groaza..trebuie musai sa stau in loc putin...Spatele doar cind stau intinsa si tb sa ma ridic ...atunci ma omoara sciatica.
Miki, te astept cu vesti!
Madutza, ma bucur ca esti happy, asa trebuie sa fii. AI o burtica tare frumoasa!!. SIncer acum sunt burticile atit de frumoase...acum imi plac, la sfarsit deja mi se par greu de purtat fie numai cand ma uit in poza!
Lavi, am pus pozici de azi si de duminica...Tot mi s epare mai mica decit in realitate...Vezi vergeturile cum se intind dupa buric?? Ofofof, imi vine sa mor!

Simona, mami de baieti David, Matei si 21+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

buna fete...
Ailed_dota, ce-ai facut la eco?La mine tot baiat a ramas...e 100% sigur, il va chema Arsenie...si Vlad ca sa poata sa-l strige si ceilalti, nu doar muma-sa
Iony,felicitari pt luna a sasea!!! mai am si eu cateva zile... nu am mai fost ieri la eco, da...poate sunt nebuna dar nu am mai vrut... Copilul bolnav, trebuia sa ajung repede acasa, plus ca...nici n-am mai vrut sa dau atitia bani pe ea... Sincer.
Stefy, ma bucur ca totul e bine si te-ai linistit...
Roxy, pe mine ma doare burta jos cind merg ceva de groaza..trebuie musai sa stau in loc putin...Spatele doar cind stau intinsa si tb sa ma ridic ...atunci ma omoara sciatica.
Miki, te astept cu vesti!
Madutza, ma bucur ca esti happy, asa trebuie sa fii. AI o burtica tare frumoasa!!. SIncer acum sunt burticile atit de frumoase...acum imi plac, la sfarsit deja mi se par greu de purtat fie numai cand ma uit in poza!
Lavi, am pus pozici de azi si de duminica...Tot mi s epare mai mica decit in realitate...Vezi vergeturile cum se intind dupa buric?? Ofofof, imi vine sa mor!

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 21+

Mergi la inceput

simona ti-a crescut burtica. nu este exagerat de mare dar am mai vazut eu burtici mici la inceput si la sfarsitul sarcinii nu mai incapeau in haine sa stii ca si mie mi se pare muuult mai mare in realitate fata de cum iese in poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

mai ce ne mai tin fetele astea in suspans cu eco...
Miki oare la ce medic o fi mers

Yasmi eu nu am cautat intentionast sa te contrazic...am gasit asa un articol si apoi am zis sa va zic si voua ca ai vazut ca fetele , inclusiv eu m-as fi tzatzit un pic daca as fi putut
eu cand te-am auzit pe tine am crezut ca-i o metoda noua , buna de stimulat lactatia....la prima sarcina nici ca imi pasa mie de stimulari , apoi m-am gandit ca poate de aceea nu am avut lapte ...

Roxy si soacra mi-a zis sa imi fac cateva cu carne de curcan...dar am zis ca macar sa rezist pana merg iarasi la doctora sa nu ma maigaseasca cu tensiunea mare...asa ca pas la varza murata . la gogonici si castraveciori pana pe 10....si nah , ma mai pastrez si eu pt bunatatile de craciun....valeu ca la cate o sa ne astepte sa vedem cum ne mai numaram kilele atunci....cred ca ar fi bine sa fugim in tarile unde aceste sarbatori nu incarca mesele cu bucate asa bune....prin africa poate

Simona ce nume rar ai ales...Arsenie...e ceva biblic ?
pot zice ca-mi place insa nu m -as fi gandit in veci la numele asta

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
20+cronologic

Mergi la inceput

strumphitza chiar nu ma intrii deloc? te asteptam cand iti trece supariciu'

Mergi la inceput

Stefy, super ca ti-au iesit analizele bune..poate merisorul si-a facut efectul
stii ca si eu mi-am cumparat zilele trecute 10 pastile de urinal sa le iau inainte sa merg cu urina la analiza...asta se va intampla cam dupa 2....si am inceput sa mi-o clatesc pe margareta cam la 2 seri cu apa si bicarbonat pt un ph normal....

acum nu stiu ce sa fac si de aceea bva intreb si pe voi....cand o fi sa imi repet analizele sa merg tot la laboratorul unde le-am facut luna asta sau sa aleg altul?

20+cronologic

Mergi la inceput

Roxy...cred ca toate burticile sunt mari la sfirsit...Am experimentat de 2 ori deja treaba asta...F rar burtici mici la sfirsit...
Deea, da, e un nume care reprezinta ceva pentru mine...Mi-a placut mult dupa ce am citit Arsenie Boca, un sfant contemporan cu noi...m-a impresionat tare mult si am vrut sa fie protectorul copilului meu.

Mergi la inceput

deea, oare poti lua urinalul inainte de recoltare? Nu tb oare o pauza intre medicament si analiza???Vorba ta...ce-o mai fi pe noi de sarbatori...sa vezi atunci...

Mergi la inceput

ms de raspuns....acum daca il scrii in certificat asa ca la semnatura vlad v-a fi strigat de copii si la scoala...
eu zic , fiind un nume frumos si rar sa il scrii invers..arsenie-vlad...dar mai tine si de numele de familie ...

tu parca la iosup trebuia sa mergi la eco, nu?...la cmu

si acum ce faci, nu mai faci de loc eco asta sau o mai amani putin

cu dr. de fam ce ai mai facut...ai gasit una in cartier ca vreau si eu sa ma mut...
oare dr. andrei de la cetarea histria e medic de familie..mi-ar fi placut la ea ca-i si homeopata

20+cronologic

Mergi la inceput