Nov-dec2010 - HAI ANA!!!HAI CRISIS!!!!(141)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Felicitari Siema, Adipazi, Alina. Bine ati venit, ursuletilor!

Hai Anaaaaaaaa!!! Sunt cu sufletul alaturi de tine si David

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Au iesit si motatele mele la galerie:

HAI ANA!

Pupici la burtici si mamici, fug la nani ca tb sa ma trezesc devreme sa merg la control.

Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru galerie, sunteti minunate!

Raportez agitatie maxima, ganduri peste ganduri si o multime de emotii! Am luat o doza de Dufalac(laxativ "usor", cica), pentru a evita clisma. Deci nu va puteti imagina! Si domnul iubi ma ruga sa mai beau 45 de ml, ca n-are efect. Cred ca daca faceam greseala asta, dimineata i-as fi spus dr. sa reprogramam ceza, ca am alte urgente pe cap. So... nu 45 de ml Dufalac, dc vreti o "curatare" inainte de nastere, ci o doza de bun simt, vreo 15-20, maximum! In loc sa-mi numar oile, ca sa adorm................

In alta ordine de idei, vreau sa va spun c-o sa-mi lipsiti tare, tare, tare... si ma gandesc cu tristete ca n-o sa am timp sa va recuperez. De-acum, se va scrie intr-un ritm ametitor si vor urma multe nasteri. Cele care aveti DPN-ul mai tarziu, bucurati-va de odisee cat puteti, eu inca nu realizez ca au trecut atatea zeci de saptamani si acum nasc... bine, impropriu spus nasc. Mi-as fi dorit enorm sa nasc natural. Dar nu cu orice risc. Daca ati vedea cat de grava e problema stiti voi care, ati intelege, fara sa fie nevoie de alte explicatii. Inchid ochii si merg inainte, ma bucur ca bebe se va naste la zi mare, o sa fie un copil ocrotit din toate partile.

Ma rog la Dumnezeu sa fie bine pentru voi toate, sa aduceti numai vesti bune si oricum, cu sufletul, sunt alaturi de voi!
O sa intru putin de dimineata, dar n-o sa am timp pentru f multe mesaje, ca trebuie sa ma mut in rezerva de sus, sa pregatesc camera, s-o dezinfectez, s-o utilez si, nu in ultimul rand, sa-i aranjez patutul puiului meu.
As mai vrea sa va scriu... dar am prea multe emotii si nu mai fac fata. O sa adorm greu, dar trebuie s-o fac. Urmatoarea noapte va fi prima din cele mai implinite nopti din viata mea...
Sunt fericita si impacata, pentru asta trebuie sa-i multumesc Domnului... fara ajutor divin, nimic din toate pe care le simt, nu erau posibile.
Somn usor si linistit tuturor!

Ana
39+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva ore pline de emotii coplesitoare...

Mergi la inceput

Crisis, sa ne tii la curent, avem motzate si pentru tine. Cum e cu contractiile? S-au mai indesit? Felicitari pt bebel, lasa copilul in pace sa aiba si el falcutze

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_o
Cele care aveti DPN-ul mai tarziu, bucurati-va de odisee cat puteti, eu inca nu realizez ca au trecut atatea zeci de saptamani si acum nasc... bine, impropriu spus nasc. Mi-as fi dorit enorm sa nasc natural. Dar nu cu orice risc. Daca ati vedea cat de grava e problema stiti voi care, ati intelege, fara sa fie nevoie de alte explicatii.

Heeei, capul sus! Tu nasti (prin cezariana) iar asta nu te face mai putin mama sau femeie. Situatia e de asa natura, nici nu mai conteaza motivele si clar nu trebuie sa dai explicatii in nici o directie daca asa e mai bine pt tine si puiul tau.

Te sfatuiesc sa incerci sa te odihnesti

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Crisis, sa ne tii la curent, avem motzate si pentru tine. Cum e cu contractiile? S-au mai indesit? Felicitari pt bebel, lasa copilul in pace sa aiba si el falcutze

David Lloyd George

Sunt mai dureroase dar nu s-au indesit. Sunt constienta ca trebuie sa lucreze ca sa deschida colul. Iubitul meu i-a dat liber unui sofer (il cheama Dumitru) si a trebuit sa plece in seara asta in cursa la Bucuresti. Maine seara e inapoi, deci pana maine seara sigur nu nasc... nu am voie....
Ma bucur ca e bebe grasunel dar nasterea mea naturala? Doctorul nu ma lasa sa am travaliu lung... ori nasc, ori ma taie. Din cauza istoricului medical.
Multam pentru griji!

Ana baga-te la somn.... o sa ai nevoie. Incearca macar.

Cris mami de Teodora si 38+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Eu sunt tot aici.... doare rau... la fiecare 8 minute... iubitul meu e la Bucuresti.... vai in ce hal poate sa doara si nici urma de dop sau apa.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Eu sunt tot aici.... doare rau... la fiecare 8 minute... iubitul meu e la Bucuresti.... vai in ce hal poate sa doara si nici urma de dop sau apa.

pai nu stiu ce sa zic... dar daca e cum zici tu pare ca nasti si ca nu mai apuca iubi sa vina de la bucuresti...
sa'mi permit sa antrenez motatele pt tine? sau ma in juri?

pupici pe burtici :*:*:* 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Stiu ca luau unele fete ceva sa le treaca durerile, in afar' de no'spa... dar nu mai stiu ce ... ai incercat? sau nu mai are rost sa iei?
offff... m'ai nimerit taman pe mine online

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87

Stiu ca luau unele fete ceva sa le treaca durerile, in afar' de no'spa... dar nu mai stiu ce ... ai incercat? sau nu mai are rost sa iei?
offff... m'ai nimerit taman pe mine online

Aseara am facut no-spa injectabil in speranta ca o sa treaca. Au fost vre-o doua mai slabe si atat. Doctorul a zis sa ma duc la internare dar am preferat patul meu de acasa. Oricum daca ma duc si nu am dilatatie ma taie, nu vrea sa ma lase sa ma chinui. Cica nu risca nimic ca eu am indicatie de cezariana din n'spe puncte de vedere.

A incercat sa ma ademeneasca cu spitalul ca am TV, internet wireles....tot ce vreau...dar tot acasa e mai bine...

Ma duc sa fac o baitza..... revin

Mergi la inceput