Nov-dec2010 - HAI ANA!!!HAI CRISIS!!!!(141)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Eva si tu ai dreptate. Exista si eu am mai zis, hi5, Facebook, etc...si ce sa va mai zic, ca eu stiu ca sunt citita de alte persoane cunoscute...dar daca ei nu au alta treaba si se delecteaza sa citeasca cate vergeturi mai mi-au aparut sau cate contractii am avut asta noapte, e problema lor! Eu stiu ca stau de 4 luni mai mult in casa si acest forum a fost pt mine ca o gura de aer. Si de aici am invatat multe lucruri interesante.Asa cum a zis Doura, cand am acceptat sa scriu aici, stiam la ce ma expun. Stiu ca orice cont poate fi spart, dar asta vara, speriate, fetele au schimbat parola si am luat toate aceasta decizie. Iar tu faci parte din membrii activi ai forumului. Da, acest forum este ca un messenger public. Dar cat putem, incercam sa ne protejam. Candva a intrat cineva si a zis, eu nu am inca bebe, va citesc din umbra, vreau parola de la pozele voastre cu bebei. Pai intra pe google, da search "bebelusi" si delecteaza-te acolo!In fine!

Gata supararea!!!!
Haideti sa incurajam fetele (Cris si Ana)!

Fetele, cum este mai bine, cum as fi mai bine platita: sa fiu in concediu prenatal sau sa primesc indemnizatia? Uite, acum fetele se vor supara pe mine ca ele au tot discutat despre acest subiect si eu...cum m-as incadra mai bine luna aceasta, ca vreau sa fentez Statul

37+
38 ecografic

si eu va citesc din umbra de cateva luni bune, activez la buburuze dincolo..dar tot in dec nasc.
Felicitari mamicilor, sa aveti bebelusi sanatosi sa va bucurati de ei.
Multa putere si incredere celor care se pregatesc sa nasca, sunteti puternice si totul va fi bine

Deci..pt ce ma bagasem in seama de fapt
Beatrice...in prenatal iei 85% din salariul brut pe ultimele 6 luni.
Indemnizatia reprezinta 75% din media salariului pe ultimele 12 luni.
Deci depinde de salariu, daca in ultimele luni a fost mai mare sau daca a fost constant.
Pentru indemnizatie am un tabel conceput (de mintea mea contabila) care calculeaza automat indemnizatia daca bagati acolo niste date..dar si prenatalul. Daca il vrea cineva il trimit.
Va pup

Hai Ana.Cris.sunt cu ochii pe voi

Simo 30 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Eva, exact. eu le fac poze acasa, pt noi. Le fac poze la baita, ii filmez, dar sunt PERSONALE!!! Am pus poze pe net la baita doar in spuma, cd nu se vedea nimic. Restul sunt pt noi, pt ca vreau sa am amintiri cu ei. Sa nu-ti imaginezi ca le fac zilnic poze dezbracati, ca nu sunt nebuna ...dar prima baita a fost filmata, etc. Intelegi ce vvreau sa spun.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Corina, hehehe, te inteleg perfect, lasa ca eu sunt nebuna cu adevarat. Ii fac poze mii, filme la baie, normal ca e in funduletul gol la baie, botez, hehehe, dar e ciorba noastra, e videoteca personala, fototeca personala. Asta zic, parintii pot face poze cu ei golutzi daca vor, ma rog eu nu am asa multe cu el gol, am chiar putine dar am cateva amintire, atunci mic mic. Dar pe net, noooo way. Pe cine intereseaza cum arata putzica lui fi-miu? Pe nimeni, sper

Oricum, am abordat subiectul pentru ca incepem sa nastem toate si vom fi asaltate de poze cu pitici, poze evidente, mai bine sa prevenim decat sa tratam. Nu o sa insist pe subiect, dar e subiect pe care ar trebui sa reflectam toti, pana unde puem merge cu imaginea copiilor nostri?

Eu deja comand costumase cu scutec+ caciula tricotate, saculeti, cosulete, blanite, sa fac poze cu Noah. Hm, saracutul, ta-su rade de mine, nici nu s-a nascut fi-mu ca e deja model

Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Cum sa se supere Eva pe mine?Pai eu vreau poze artistice cu bebe la vara, nu asa am vorbit?

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

face cineva cap nou???sau ma bag eu ????

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Multumim.

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

Alexa, bebe Andreea este minunata!!!

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mami de ANDREEA LAVINIA - 25 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Felicitari Joann, Adipazi, Siema, Alina !!! Sa aveti copiilasi cuminti si papaciosi !!
Ce repede incepe sa se umple barlogul !

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello.

Eva, daca te referi la pozele de la intalnire, da sunt f mari si nu am avut timp sa ma ocup de micsorarea lor. Insa nu am cerut nimanui sa stearga poze din cont. Pur si simplu nu le-am postat cand nu a fost loc.

Cine vrea sa intre si sa citesca/scrie pe-aici o va face ca si pana acum, nu are nimeni un statut special si nu cred ca isi au rostul amenintarile cu plecatul/stersul albumului/stersul din lista etc.

Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul 142

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

SHINESmultumesc mult de tot. Daca nu este prea mare deranjul, da, trimite si tabelul ca ne este de folos tuturor.

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eva, te invidiez ca te pricepi la foto. Noi avem un aparat f bun (ma rog, pt neprofesionisti), un Canon nu stiu de care, scump pe care eu nu stiu sa-l folosesc l-a luat sotul sa aiba 'scula'. da e greu rau si mare si atunci facem poze cu un Olympus.as vrea sa le fac poze cu celalalt, dar in afara de Auto, sa faca el ce stie, eu nu ma bag
La vara poate ne incluzi si pe noi pe lista de sedinte foto ...cred ca o sa fie ca la o sedinta foto de-a Anei Geddes, cu toti ursuletii din barlog ca multe vrem.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput