Nov-dec2010 - HAI ANA!!!HAI CRISIS!!!!(141)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

si sunte de acord cu eva ca un cont se poate "sparge" f f usor..si nici eu nu sunt de acord cu poze cu copii dezbracati pe net..oricate parole v-ati pune sa stiti ca nimic nu e sigur ..eu sincer nu sunt de acord nici cu copii dezbracati pe plaja dar asta e alta poveste nu ma mai intind acum
ideea este ca totul este public si cand am hotarat sa scriem aici am acceptat asta..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eva si tu ai dreptate. Exista si eu am mai zis, hi5, Facebook, etc...si ce sa va mai zic, ca eu stiu ca sunt citita de alte persoane cunoscute...dar daca ei nu au alta treaba si se delecteaza sa citeasca cate vergeturi mai mi-au aparut sau cate contractii am avut asta noapte, e problema lor! Eu stiu ca stau de 4 luni mai mult in casa si acest forum a fost pt mine ca o gura de aer. Si de aici am invatat multe lucruri interesante.Asa cum a zis Doura, cand am acceptat sa scriu aici, stiam la ce ma expun. Stiu ca orice cont poate fi spart, dar asta vara, speriate, fetele au schimbat parola si am luat toate aceasta decizie. Iar tu faci parte din membrii activi ai forumului. Da, acest forum este ca un messenger public. Dar cat putem, incercam sa ne protejam. Candva a intrat cineva si a zis, eu nu am inca bebe, va citesc din umbra, vreau parola de la pozele voastre cu bebei. Pai intra pe google, da search "bebelusi" si delecteaza-te acolo!In fine!

Gata supararea!!!!
Haideti sa incurajam fetele (Cris si Ana)!

Fetele, cum este mai bine, cum as fi mai bine platita: sa fiu in concediu prenatal sau sa primesc indemnizatia? Uite, acum fetele se vor supara pe mine ca ele au tot discutat despre acest subiect si eu...cum m-as incadra mai bine luna aceasta, ca vreau sa fentez Statul

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

ce se intampla aici ??

dorm si eu o ora si ma trezesc direct cu ochii in calculator sa vad cine a mai nascut, si cand colo....zau, haideti sa nu ne "facem de petrecanie" acu' pe la sfarsit...

eu nu fac parte din gasca activa, nu scriu decat cateva mesaje, sunt mesaje de-ale mele la care nu mi-a raspuns nimeni (asta nu inseamna ca ma retrag sau ca ma face sa ma simt in vreun fel), citesc cu placere tot si nu cred ca o amarata de parola - pe care unele dintre noi au ghicit-o, ca nu-i cifru sau cod de intrare la NASA - ne protejeaza in vreun fel !

hai, impacare-impacare!

vreti sa lasati fetele de decembrie fara galerie ? ca tot cobea cineva pe aici?

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Doura stai linistita ca nu ne destramam...
Ursoaicele mele...acum scot catalogul si pun note mici la purtare!!!..
Ne leaga deja 7,8,9 luni de sarcina ...
Hai mai bine sa ne concentram pe provocatul de contractii...
Cine zice ca se uita pe net dupa metode?Miruna ?

Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

legat de poze...eu le-am facut poze de genul: http://www.annegeddes.com/modules/anne/galleries/browse.aspx?pi_galleryid=6
nu vad nimic gresit. nu as face poze cu fotograf partilor frontale ..dar poze ca cea din link mie mi se par ok. fiecare cu parerea lui

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetelor, ce impacare-impacare. Am zis eu ca sunt suparata pe cineva? In niciun caz, nu pe Beatrice, pe Ratzusca, pe absolut nimeni. Nu am ce sa ma impac ca nu ne certam, dar suntem adulti si dezbatem idei, nu? Expun o stare de fapt. Devine obositor si nu va protejati astfel, va garantez ca suntem f expuse pt simplul motiv ca scriem aici. Si nu a cazut pata nici pe kamik, s-a intamplat sa fie ea azi care cere parola. Cata vreme toate ne asumam ca orice poza de pe private de fapt publica, ce atata secretosenie si reguli care le fac pe fete sa nu mai intre. Eu asta am zis, daca ne complicam cu amenintari de scos din lista si lipsa parolei vom ramane sa vorbim singure...Genul asta de atitudini nu au rost pe Public...Mai bine suntem atente ce poze punem cu noi insine gravide, cat de dezbracate suntem in ele, noi si copiii nostri...de aici apar belelele...

Si da, Doura, si eu zic la fel, copilul meu avea 10 luni cand l-am dus prima oara la mare, era in slip. Asa cum eram si noi. Nu vad de ce el sa stea dezbracat, ii intra nisip peste tot, nu e igienic si il mai priveste si orice dement caruia i se pune poate pata pe fi-miu. Si asa un copil de varsta lui atrage toate privirile, imbracat fiind, daca il mai si dezbrac...
Nu, ii respect intimitatea copilului meu asa cum o respect si pe a mea. Daca nu, suport consecintele...

Eu nu m-am suparat pe voi. Nici voi pe mine, zic eu. Vorbim, nu? Sau cum? Sa nu exageram ca nu e nicio cearta pe aici...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

legat de poze...eu le-am facut poze de genul: http://www.annegeddes.com/modules/anne/galleries/browse.aspx?pi_galleryid=6
nu vad nimic gresit. nu as face poze cu fotograf partilor frontale ..dar poze ca cea din link mie mi se par ok. fiecare cu parerea lui

==========
Corina

POZE

Pai da, Corina, ce face Anne Geddes e copiat in toata lumea din acest motiv. E pioniera in domeniu. Pruncii sunt dezbracati si pusi in saculeti, pastai de mazare, flori, ceva fff artistic.
Insa, copii pozati acasa in pat, cu piciorusele in sus si putzica la aer am vazut sute pe DC, sau in alte parti. Dar frontal frontal, fara dubiu, sa se vada clar ca e baietel/ fetita, cred, aia e ideea, habar n-am, dar asta da idei multor bizaroizi. Copilul trebuie sa aiba organele genitale acoperte macar cu o floare, daca e luat din fata. Din respect...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eva, exact. eu le fac poze acasa, pt noi. Le fac poze la baita, ii filmez, dar sunt PERSONALE!!! Am pus poze pe net la baita doar in spuma, cd nu se vedea nimic. Restul sunt pt noi, pt ca vreau sa am amintiri cu ei. Sa nu-ti imaginezi ca le fac zilnic poze dezbracati, ca nu sunt nebuna ...dar prima baita a fost filmata, etc. Intelegi ce vvreau sa spun.

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

FETELORRRRR
parerea mea e sa ne invete eva cat de mici sa facem pozele, sa le resize fiecare din noi si sa renuntam la contul de pe picasa cu adresa de yahoo, adika daca le facem mai mici si incap mult mai multe , sa ramanem numai cu un singur cont pe picasa, cel de pana acum (gmail)si fiecare sa facem albumul privat iar cele care-l vor public sa si-l puna la semnatura (asa cum a zis o fata mai devreme)
iar parola s-o dam sau s-o stie cele care sunt active cat de cat, nu oricine intra, vorba lu' beatrice, care nici nu e gravi si vrea sa vizioneze poze cu bb-i
CE SPUNETI?????????

Lore 32 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Hai Ana!

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput