Nov-dec2010 - HAI ANA!!!HAI CRISIS!!!!(141)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

m-am intors. credeam ca o sa citesc de bebe David, dar vad ca Ana ne tine in suspans

Miruna ca sa scapi fara epiziotomie trebuie sa fii si tu dispusa sa 'induri' mai mult durerile. eu n-am putut impingeam ca disperata. dc nu ma taia sa iasa, ma rupeam, ca nu mai putea de durere si nu mai asteptam, impingeam cat puteam, doar doar iese chiar cd se pregatea sa taie, eu vroiam sa tip sa taie ca nu mai pot. bine ca nu m-a durut aproape deloc epiziotomia. duminica stateam turceste si alaptam.
Madalina, zanica mea a avut joi retard de 10-12 zile, 2700g, si marti s-a nascut cu 3250g, la 38s fix, perfecta, dar a avut doar 49 cm (eu zic 48 chiar). ea purta la 3 sapt un costumas in care Patrick n-a intrat la 7 zile, el avand cica 50 cm. eu de aia zic ca ea a avut 48, si de aici ecograful a dat eroare si a scos-o cu retard.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

cucu azi dam de baut ca schimbam semnatura si vad ca se naste aici intr-o veselie

HAI CRIS
HAI ANA

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE DUMITRU

danaint si eu cred ca cele care suntem la prima sarcina o sa intram ff des si dupa ce nastem bebei pt ca o sa fim speriate de bombe

misticgirl eu stiam ca iti dau ei camasa de-a lor sterila cu care nasti

Doamne ai grija si de noi 36+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

deci..mesaj de la ana: NU AM INTRAT!!!!..uff si noi care credeam ca il tine pe bebe David in brate...

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

kamik, nu am vrut sa te supar...imi pare rau,daca am facut-o...dar tu nu prea ai avut activitate la noi in odisee..de asta am zis...fetele active au spus sa dam parola celor care activeaza...de asta am si schimbat-o la un moment dat....in fine, daca vor fetele ti-o pot da....

35+ cu
si ingeras in ceruri

Mda, am priceput.

In aceste conditii, tinand cont ca regulile tin numai de activitate pe forum, si eu am avut o perioada f lunga cand intram extrem de rar din vari motive, eram fff ocupata.
Va zic ca dupa nasteri vom fi fff putin active f multe dintre noi, unele vor intra o data pe luna sa anunte cate ceva despre copii. Daca le trantim asa usa in nas, ele nu vor mai intra, vom ramane 5-6 si eu una ma retrag de pe acum. Devine un fel de francmasonerie si nu ma intereseaza principiul asta. Fiecare intra cand poate, dar face parte din cercul nostru. Mie imi place sa aflu de toate fetele, sa stim de cat mai multi copii, e un forum public.
Sincer, nu am timp sa retin atatea reguli, si va spun, sincer, devine mult prea complicat pentru mine, liste peste liste pe mail, adica ma depaseste. Dar marturisesc ca e din vina mea, nu pricep eu repede si basta.

Va pupez si nu ma luati in seama, puteti sa ma si stergeti din lista de inceput ca nu mai conteaza. Dar am simtit un fel de palma peste ochi de parca as fi eu kamik. Nu ma supar nici daca schimbati parolele. Oricum, daca, Doamne fereste, nu voi activa cateva saptamani ca am vreo urgenta apoi ma trezesc din oficiu fara drept la nimic, fara parole si nu sunt genul sa ciocanesc pe la usi straine.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

sunset_zuzi, felicitari!!!!..la cat mai multe sapt..

repet..nu am vrut sa supar pe nimeni si nici nu fac, caz din asta..eu am spus ce s-a vorbit aici in legatura cu parolele..

35+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

HAI ANA & CRISS

desi cred ca ana isi tine deja puiutul in brate

Lore 32 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

sunset_zuzi, felicitari!!!!..la cat mai multe sapt..

multumim

Doamne ai grija si de noi 36+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eva, Kamika,
Nici eu nu stiu unde se va ajunge cu liste, listute, dar haideti sa incercam sa nu punem la suflet. eu le inteleg si pe fetele cu pozele, ca toata nebunia a inceput dupa ce s-a aflat ca niste persoane care se dadeau drept parinti/mamici si au avut acces la poze au lasat comentarii cu tenta sexuala, si alte aberatii. De atunci am zis sa fim protejate. Nu cred ca e corect fata de Kamik care face parte din odsee, chiar dc a scris mai rar.

Haideti, va rog, sa trecem peste incident. e o perioada asa frumoasa, cu care unele dintre noi nu se vor mai intalni, si nu are rost sa ne suparam.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Buna fetelor,

Cu greu mai apuc sa intru si eu sa scriu macar putin, de citit din urma nu mai am cand. Dar fetele care au nascut unde au pus pozele cu bebelusii? Eu am mai adaugat cateva poze facute acasa pe picasa.
Felicitari fetelor care au nascut, le tinem pumnii Anei si lui Crisis. Asteptam vesti.

Mami de ANDREEA LAVINIA - 25 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

pana sa scriu eu deja se primise un semn de la ana

fetelor nu va mai agitati asa pt orice prostie
ratusca are dreptate, ea doar a spus ce s-a vb despre aceste parole, parca a fost un incident acum ceva timp si de aceea s-a luat hotararea asta, sa nu se mai dea parola la fete care nu sunt active - ceea ce inseamna ca nu au mai intrat de la inceputul odiseei, atata tot

nici eu nu scriu f des dar o data pe zi sau la 2 zile tot gasesc ceva sa va intreb sau sa va impartasesc, deci se poate, atata timp cat citesti tot ce se scrie, e impoasibil sa nu ai si tu o remarca, un cuvant de spus, o felicitare, un gand bun

deci eva, te-ai suparat degeaba si ai luat-o prea personal, pt ca nu e cazul tau, tu esti tot timpul prezenta, deci .....

Lore 32 + &

Mergi la inceput