Praline belgiene 48

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

oau! cati sarbatoriti!!!!!

tania, la multi ani!!! sa ai o vacanta de vis, sa ne povestesti cum a fost si sa faci un film!!!!!

nora si anto, la multi multi ani fericiti alaturi de jumatati si copii! noruca, sunteti mai "batrani" ca noi cu un an... cum ati petrecut? vinurile bune??

madi, inc-o data si tie la multi ani! sa ai multa putere si sanatate, ca de toate belelele scapam noi cumva!

miha, la multi ani si tie!

la multi multi ani lui mihaita de nora!!!

lucica, nu te supara. arde-i, eu ti-am zis pe ym ce-am avut de zis. fetele au dreptate, nu cred ca e cazul sa schimbi locatia. imi pare rau ca am zis ce aveam de zis dar imi sunteti toate dragi si nu cred ca are rost sa fiu ipocrita si sa-mi ascund gandurile. dc nu eram cu casa as fi venit fara sa cracnesc si la anvers si m-as fi dus si la cosmopolitan...scuze din nou...

carmita, cum mai sunt ochisorii lorenei?
si seb bolnavior...si darius...jeremy....a venit vremea virusilor; pana in martie cred ca asa o vom tine, din pacate.

rorut, cum e burtu? cresteti? misca tare? te poti odihni cum trebuie? eu am dureri de oase de bazin in continuare; mi-e greu sa conduc pe distante lungi, am renuntat si la scoala deocamdata... casa e aproape in acelasi stadiu(incipient) dar ne chinuim (mai ales vio) sa o aranjam cat de cat pana la craciun.

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

apai in afara de carmenstefi nu a mai comentat nime... si ideea generala era sa mergem sa infulecam la resident ca sa fie spatiu de carucioare si copkii, fiind multi nu aveam loc suficient la cosmopolitan.. daca suntem asa de putini , nu vad de ce nu mergem sa mancam o sarma , o friptura buna, ca-n romania, salata de vinete si alte bunataturi..

nu eram nici eu incantata de meniul belgian,, insa era frumos sa fim cat mai multi ... si alta solutie eu nu am vazut

acu, nu merita sa nu mergem la cosmopolitan in situatia data .. no... deci eu as ramane pe cosmopolitan si tare as vrea sa nu va suparati ... haideti sa mancam ca la mama acasa
are niste papanasi asa de buni yummi ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Doamne cate aniversari am ratat in ultimul timp

Carmen si Stefi "La multi ani" si multa fericire.

Anto
si Nora multi ani inainte alaturi de jumatatile voastre si sa va iubiti mereu la fel de mult.

Tania, "La multi ani" de doua ori si sa ramai mereu la fel de vesela, tanara si optimista.

Mady, scump "La multi ani" si tot ce iti doresti sa ti se implineasca. Sa ai liniste sufleteasca si pace in noua casuta si sa te bucuri de comorile tale Marie si George.

Miha si Mihaita de Nora, sa ne traiti cu numele si sa fiti sanatosi.

Sanatate multa puilor bolnaviori si sa va faceti bine cat mai repede.

Am fost si noi bolavi toti din familie. Arthu a avut rhinofaringita, inca ii mai curge nasul dar e spre bine iar eu continui sa mai tusesc. Oricum suntem spre vindecare si speram sa putem iesi iar mai mult pe afara daca si vremea ne va permite.
A, si inca ceva avem si noi de doua sapt doi dinti

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Buna seara fetelor.Intradevar o lista foarte bogata de praline si pralinute ,cat de curand ma voi alatura si eu listei cu o pralinuta.Va pup si sa auzim de bine. Apropo a nascut careva dintre voi la spitalul SAINT JEAN de la rogier???? As vrea sa stiu cam cat costa o nastere acolo,si cam care sunt conditiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

LA MULTI ANI toturor sarbatoritilor din ultimele zile!

...noi am avut de lutat cu tot felul de viroze ...dar acum sper ca au trecut si ca am revenit la normal.
Insanatosire grabnica tuturor bolnaiorilor (mici si mari)!

ardeiash, in final cum ramane?
Pt noi Cosmopolitan e mai aproape :) ...dar daca ne mutam la Cosmopolitan, in ce data? 5 sau 11?

Missexy, bine ai venit!
din pacate nu te pot ajuta cu informatii despre Saint Jean.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

fetele

cum eu termin formarea si am proiect final si stagiu de cautat .. am intrat in criza de timp si nu ma mai pot ocupa de masa de craciun , imi cer mii de scuze

stiu ca pare putin egoist si cum mai vreti voi sa ma numiti , am vrut sa fie ceva frumos, cu sclipici de craciun ... cu chiote de bucurie ale copiilor , animatii si cadouri . muzica relaxanta si mancare buna , taclale si imbratisari cum ii spuneam mihaelei, insa nu mi-a reusit

va datorez scuze si iar scuze.. insa tot ce va rog e sa va puneti in situatia mea si veti intelege motivul

daca este cineva doritor sa preia acest eveniment .. care nu mai inseamana mare lucru.. la cosmopolitan trebuie doar confirmat , la antwerpen la fel, i-as fi recunoscatoare..

imi pare rau

pup pe toate lumile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Ardeiash, asta a fost povestire cu final neasteptat!

Mergi la inceput

stiu ca pare de poveste, na .. adevarul este ca imi pare rau, asta e... tre sa ma credeti si pe mine... am argumente solide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

NEATA PRALINUTE DRAGI
PRIETENA MEA RALUCA (ralucapatuleanu@HOTMAIL.COM) are nevoie de ajutorul dvoastra si anume ca are de dat la adoptat 3 pisicuti dintre care 2 fetite negrute si un baietel roscat o frumusete)
Ea deja are 3 pisici care s au marit si nu si mai poate permite sa le tine,una lipseste mult de acasa si financiar....intelegeti
Ma gindeam ca acum in prag de sarbatori ar fi o idee buna de' cadout cu sufletel' si mai ales ca ea acum avind concerte(e cintareata la nai)pleaca f mult...

MULTUMESC MULT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Fetelor stie careva dintre voi ,vreun spital in BXL unde se face ecografie 4D?

Mergi la inceput