Praline belgiene 48

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Mey, fete, nu va mai coditi atat, traiti in Belgia si asta trebuie sa va ocupe tot timpul :) Luati-va o agenda si completati in ea ce se potriveste, iar daca nu nu notati! Dar dati un raspuns de da sau ba clar sa priceapa si omul care vrea sa organizeze ceva.
Ca ma enervati ! :)

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti dragute pralinutee
va multumesc din inima pt urari,va imbratisez cu drag si astept sa va cunosc,chiar daca nu va mai fi pe 11 intalnire(noi venim) ,ne vom vedea noi
azi m-am plimbat cu fetita mea prin oras ff mult de ne-a luat vantul pe sus la un moment dat,mi-am luat telefon cu nr. de belgia ca nu aveam ,am papat dulciuri asa ca ma preg de wek asta pt musafiri,din nou...si ce imi place mie sa gatesc ,deja am o lipsa de inspiratie dar rasfoiesc un pic cartea lui radu anton roman
descarc niste poze acu si va arat,florile sunt de la sotul meu......ce mai trec aniiiiii
http://family.webshots.com/photo/2147610730101502053kGQRWZ

carmen si stefiii

Mergi la inceput

Carmenstefi, Stefi e o scumpa, iar florile o minune. Sa fii fericita !

Pupici,

Mergi la inceput

R.I.P. Adrian Paunescu .... Of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Ardeiash, nici noi nu putem veni, din aceleasi motive enumerate de Miri! Cu draga inima, prin primavara, daca mai organizati intalniri!

Nora, sper ca temerile tale referitoare la tatal tau sa nu se adevereasca! Sanatate multa oricum si tinem pumnii, ca totul sa fie bine cu el!
Distractie placuta in we asta si de abia astept sa vad pozici!

Carmen, am vazut pozici cu Stefi! Dragalasa foc! Sa va traiasca! Si chiar ca tati e sportiv! L-am vazut catarandu-se pe acolo, mai ceva ca Spiderman. Bravo lui!

Ema, nu mai zici nik? Ai iesit la plimbare? Profita de timpul frumos! Pupici!!!

Un we frumos tuturor!!!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui prixi

[b
Ema, nu mai zici nik? Ai iesit la plimbare? Profita de timpul frumos! Pupici!!!

Buna
Emanouela este in Iasi si se pare ca profita de cele 21 de grade!
bisou Ema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

LA MULTI ANI Carmen!
(mai cu intarziere, dar ce sa-i fac...eu pe net tot in graba mare...)

Ne-am mai consultat si noi ... e ok; venim pe 11 (sper sa nu intervina nimic intre timp).

Mi-e cam frica de noaptea asta si de zilele care urmeaza...
Seara d-soara a fost tare maraici si dificila; tot zicea ca o doare gatul (dar asta e placa veche, de cand a remarcat o punga cu bomboane pentru gat in masina)...ca-i e somn (la ora 7 ...cand pe ea la 10 seara de-abia daca reusesc sa o adorm). I-am luat temperatura: 36.5. Am lasat-o in pace sa faca ce vrea, ca nu era chip sa ne intelegem.
S-a pus pe canapea si-a adormit vreo doua ore. Numai ca dupa 2 ore deja ardea toata; normal ca avea febra...si cand s-a trezit s-a pus pe un plans si ma tot striga disperata (desi eram chiar langa ea...si era treaza!)
Recunosc ca nu stiu la ce sa ma astept. Momentan i-a scazut febra (de la medicatie) dar sunt convinsa ca e doar un rezultat de moment.
Sper sa nu fie grav si sa-i treaca repede

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
roxana....daaaaa, ma plimbarisesc pe afara plus sa nu stiu daca intereseaza pe cineva ce fac eu
carmaw bingo...e chiar uimitor ce frumos e afara, deocamdata....ca s-au anuntat si aici ploi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Carmen cu o mica intarziere , dar din toata inima iti spun si eu "La multi ani" si multa sanatate..

fetelor.. revin cu noutati dupa ce iau contact din nou cu tanti aia de la restaurant antwerpen.. inca mai astept si un semn de la cosmopolitan..

carmen si scumpilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna, fetele, va salut din Bucuresti.

Tania, La Multi Ani! Iti doresc multa sanatate si fericire. Sa fii mereu vesela,optimista si frumoasa ca acum. Vacanta frumoasa in continuare.

Carmen, La Multi Ani, scuze de intarziere. Sa fii sanatoasa si iubita.

Ardeiash, noi nu venim pe 11 dec, lucrez we acela.

Azi e o zi speciala si pt noi, e ziua mamei mele, iar casatoria noastra implineste 18 ani, e majora si putem s-o lasam singura la bal.

Pupici la cutiuta, pe curand,

Mergi la inceput