Praline belgiene 48
Raspunsuri - Pagina 21
emanouela spune:
La multi ani! fetele
miss eu am cautat asa ceva dar nu am gasit...si am intrebat ceva lume. poti 'naste si in engleza'
Bepii spune:
Ninuuuush, LA MULTI ANI!!! Sa fi sanatoasa, sa ai parte de mult noroc, sa te bucuri de tot ce-i frumos in viata asta alaturi de minunata-ti familie! Sa primesti totul pe masura inimii tale care n-are limite cand e vorba de bunatate, generozitate si prietenie. Un pupic apasat. Luv u girl :-)))
Praline dragi, a inceput numaratoarea inversa! Ce faceti? presupun ca sunteti ocupate pana peste cap....
Va doresc un an nou ce vine cu sanatate, belsug, realizari si fericire. LA MULTI ANI !!!
Pup toata suflarea pralineasca si nu numai xxx
MadyG spune:
La multi ani,Nina!Sanatate,fericire,impliniri si toate cele bune iti doresc!
Inca o data La multi ani lui Alex si toate urarile noastre de bine baiatului scump si frumos!
La multi ani lui Nicholas, atat pt Sf Nicolae ,cat si pt aniversarea dulcii varste de 1 anisor!Sa cresti mare si sa fii sanatos,puiut!
La multi ani,Stefania de Carmen!
Dragi praline si pralinute,sa aveti un revelion frumos,sa petreceti cu cine va e drag si sa vina pentru toata lumea un an bun,frumos si plin de realizari!La multi ani!
prixi spune:
Nina, La Multi Ani cu sanatate, fericire, noroc si indeplinirea tuturor dorintelor!
Miss, si eu am nascut in Bruxelles, dar, din pacate, nu cunosc nici un pediatru roman. Dar la maternitate, va veni cineva de la ONE sau Kind en Gezin si te poti inscrie la ei si de la ei poti obtine o lista cu pediatrii, care sunt in zona unde locuiesti tu si asa iti va veni mai usor sa te duci la unul din ei la controale. Dar la ONE totul e gratuit asa ca sa nu excluzi si varianta asta.
Fetelor, nici eu nu cred ca mai intru pana la anu' , asa ca va doresc sa aveti un Revelion de vis si un An Nou mai bun decat cel care a trecut! La Multi Ani tuturor si sa ne auzim cu bine in 2011!!!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
misssexy spune:
Multumesc Prixi pt sfat.
Nu stiu daca am sa mai intru pana la anul,asa ca si eu va doresc la toti si toate UN AN NOU FERICIT,PLIN DE BUCURII,SI MAI BUN.
ALINA 35+ cu ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"
danyelana spune:
Ninut, La multi ani plini de fericire alaturi de familia ta si sa ramai mereu la fel de buna, vesela si calda cum te stim noi.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Pt ca in cateva ore vom pasi in noul an, va urez "La multi ani", fericire, sanatate si tot ce va doriti.
Sa aveti un an 2011 minunat.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra
Arthur, l'amour de papa et maman
ror spune:
LA MULTI ANI iubitelor! Un An Nou fericit cu tot ce-i mai bun pentru fiecare.
Va pup si va imbratisez,
Ror
simonette spune:
Salutare dragi prietene!!!
Sunteti in sufletul meu insa din pacate cu timpul stau tare prost! Mesajul acesta va fi scurt....dar din inima!
La multi ani!!! Va doresc un an nou muuuult mai bun si mai prosper decat cel ce a trecut! Plin de bucurii si de realizari, sanatate si iubire!!!
miri_mik spune:
dragele mele drage,
va urez un 2011 de poveste, in care clipele grele de anul acesta sa fie date uitarii, cand amintirile celor dragi care s-au dus dintre noi sa nu mai fie dureroase, cand zambetele si veselia copiilor vostri vor atarna mai greu in balanta cu nervii macinati, cand veti fi iubite ca niste femei extraordinare ce sunteti, cand boala si suferinta nu vor dori sa va iasa in intampinare, cand starea de bine ne va rasfata pe toate, fara exceptie!
un 2011 splendid!