Praline belgiene 48
Raspunsuri - Pagina 18
dia_tm spune:
LA MULTI ANI Ror! - cu intarziere, dar din suflet;
...n-am ma prea ajuns pe net (dincolo de interese de serviciu) in ultima vreme...
LA MULTI ANI Nicholas!
Sweetydenisa:
subscriu - praline se gasesc peste tot, de toate felurile si avand o gama foaaaarte larga de preturi; cadouri la fel, plin de magazinute cu obiecte tipice pentru Bruxelles/Belgia.
De vazut ... in 2 zile nici macar n-ai asa de mult timp;
piata centrala sa n-o ratezi - mai ales seara (in perioada asta sunt spectacole/proiectii de lumini); e tare mare inghesuiala...dar e dragut; Atomium+ce mai e pe langa el (Brupark) e dragut;
Mai e celebrul Manneken Pis...dardaca-l ratezi il poti edea in mii de copii fidele prin magazinele de suveniruri.
Apoi e piata de Craciun, din centru, pe la bursa si mai incolo....si in plus Place St. Catherine.
Mie mai imi place mult catedrala si palatul regal (+parcul de langa+capela de langa+placa Royal si toate muzeele din zona);
Mai ai apoi "cartierul european" daca te intereseaza sediile diverselor institutii europene;
De hotel nu stiu nimic, dar esti aproape de metrou...apoape de gara de sud... deci e ok localizat.
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
miri_mik spune:
pupici in vartejuri si rafale, in toate directiile: ror, la multi ani, fericiti! ti-am urat din suflet pe FB, daca tot ne-am mutat p-acolo, maca rin unul din doua locuri sa ma "esprim":)
simonette, ptiu ptiu pe el nicholas! sa creasca mare si voinic si iubit! de ai lui si de o garla de fete:) muuuah!
anto, vacanta placuta in tara:) si wow pt shakira!!! nu te mira ca-s asa de constipati belgienii astia, asta e natura lor.... faci foc azi ca sa le fie cald dupa perioada de criza:))))
taniutsa, am promis o vizita maine. daca arunci un ochi aici, te anunt ca daca da zapada... nu ma incumet. desi as vrea sa ajung pe lmanga brico ala d ela tine sa iau vreo doo plante. dar daca nu te vad maine... te mai vad la anul?????
morgane, cum merge cu serviciul? place?
fetelor, va pupizez. copiii dorm, e vreme de citit! iupiiiii! ma duc s ama trantesc cuc artea in mana:) ce d eminunatii scriu oamenii, pacat ca nu mai scriu si eu:d
ninaM spune:
Buna seara pralinutze!
In primul rand vreau sa va multumesc mult,mult,mult pt mesaje,sms-uri,telefoane...ma simt norocoasa sa va am prietene!Cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut si peste asta;Alex a fost tare curajos dar eu am trecut prin n-shpe mii de stari,mi-a fost teama,am plans,mi s-a facut sufletul bucatele cand il vedeam cum sufera,am ras cand s-a trezit.
Azi s-a simtit mai bine,a mancat si s-a jucat.Maine mi-a spus ca vrea la scoala dar inca nu stiu daca-l las...mi-e teama ca la cat alearga p-acolo sa nu se loveasca.Vedem...
Inca o data va multumesc pt sustinere si va imbratisez strans de tot pe toate-n parte!
prixi spune:
Nina, ma bucur ca Alex se simte bine si ca deja isi doreste sa mearga la scoala! Ce copil constiincios ai! Te cred ca ai avut emotii, dar uite ca totul s-a terminat cu bine! Pupici si sper ca acum esti mai linistita, ca sa va pregatiti asa cum se cuvine de Sarbatori!
Miri, ai un stil tare spumos de a scrie si imi place tare mult!
Felicitari, Morgane pentru noul job! Sper sa fie ceea ce ti-ai dorit si sa iti ofere satisfactii maxime!
Fetelor, astazi il astept pe tata si de abia astept sa vad cum va reactiona Christian, care nu l-a vazut inca niciodata!
Va pup pe toate si sper sa aveti un we frumos! Am auzit ca va ninge...
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
dia_tm spune:
Nina, ma bucur mult ca a trecut cu bine!
prixi, cu siguranta va fi o intalnire emotionanta
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
prixi spune:
Diana, da, cata dreptate aveai ...tata era emotionat, noi la fel...mai putin Christian, care a si plans un pic, ca nu il cunostea... Dar s-au jucat un pic si acum sunt prieteni buni! Astazi au timp mai mult sa se cunoasca, cat suntem noi la serviciu, si sper ca deseara sa fie deja prieteni la catarama!
Fetelor, mai stiti ceva de Ingrid? Ingrid, sper ca esti bine si ca poti profita de sarcina, linistita pana la sfarsit!
Vaaai, ce a nins! Si ce frumos e!!! Daca mai rezista pana in we, ies si eu cu Christian si ii fac poze!!!
Va pup pe toate si va doresc sa aveti un we frumos!
prixi spune:
Fetelor, un cadou din partea mea! Va pup pe toate!
Iarta
Iubeste
Zambeste
Exprima-te
Relaxeaza-te
Ajuta un batran
Accepta un compliment
Asculta-ti prietenii
Reia un proiect abandonat
Fii mai intelegator cu tine si cu altii
Uita-te la albumul cu fotografii
Aprinde o lumanare. Asculta tacerea
Spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti
Imagineaza-ti ca azi nu ai nici o grija
Joaca-te cu un copil. Citeste o carte buna
Alege-ti o stea de pe cer. Fii copil inca o data
Suna-ti prietenul cu care nu ai vorbit de mult
Da-ti voie sa mai si gresesti. Lasa-i pe altii sa te ajute
Renunta la ceea ce nu-ti place. Indeplineste-ti promisiunile
Inchide-ti ochii si imagineaza-ti ca esti fericit
Priveste atent o floare. Cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult
Spera ca ceea ce iti doresti se va indeplini. Ajuta-i pe altii
Respira profund
Fa-ti un cadou
Iubeste!
prixi spune:
Ema, bineinteles, ce ne incurcam? Le dau si cate o lulea la amandoi si sigur vor sta de vorba pana spre ziua...
Cand am sunat acum 10 minute, sa vad ce fac, se auzeau niste chiote pe acolo si cica a facut asta mic doi pasi singur..si erau ai mei tare incantati! Ei, la momente de astea, imi vine sa ma dau , ca eu nu sunt acolo sa vad...
Pupici, ma intorc la munci!
carmenstefi spune:
seara buna scumpe pralinutee,
neica zapada multaaaa bree ca tare greu se mere ,adica oamenii de acii merg tare greu cu un pic de zapada,am venit din olanda si ma gandeam ca numai ajungem,dar e tare frumooooos cu asa zapada,ninge ca in povestisper sa tina muuult,
prixi ,ne bucuram ca bunicul se intelege de minune cu micutul si era si normal!!sa aveti sarbatori cat mai fericite si frumoase....si ff frumos bradutul
intreb si eu;se oragnizeaza ceva in oras Antwerpen de sarbatori??am fost si am vazut ca e tare frumos dar inca nu sunt la curent cu evenimente,noi speram sa avem loc de parcare daca ajungem,ca asa tot auzim..dar o sa vedem noi
va imbratisez cu drag si revenim
carmen si stefii